- 31 Ocak 2014
- 1.318
- 1.604
- 133
- 35
Takım üyeleri için öyle bir şey demez kaptanımız yanlış anlaşılma olduğuna eminimCanım devam etmek istiyordum şimdi @erigim i bekliyorum .... yanlış anladığımı düşünerek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takım üyeleri için öyle bir şey demez kaptanımız yanlış anlaşılma olduğuna eminimCanım devam etmek istiyordum şimdi @erigim i bekliyorum .... yanlış anladığımı düşünerek.
Hafif bişeler yeseydin hiç değilse bir dilim pastayla kilo almazsın ki ben neler neler yedim de kilom sabit kaldı ama ödem yapıyolar ona bişe diyememKızlar ben bugün suç işledim.çok pişmanım bidaha yapmıcam.
4 gibi şirkette doğımgünü vardı pasta yedim
Ama akşam yemeği yemedim. Sadece yeşilçay içcem.
Canım konunun tabiki seninle alakası yok bugün farklı bişey yaşandı ondan dolayı. Yanlış anlama sakın.
Takım üyeleri için öyle bir şey demez kaptanımız yanlış anlaşılma olduğuna eminim
Kızlar ben bugün suç işledim.çok pişmanım bidaha yapmıcam.
@ erigim bu sözlerin bana ise çok kırıldım, senin kaptanligin ile ilgili hiçbir şey söylemedim çünkü. Yeterli giremedigim için kopuk oluyorum takımdan sizin enerjinizi düşürmek istemiyorum demiştim. Yoksa ben tabiki devam ediyorum diyete. Üzdünüz beni gerçekten
Kızlar ben bugün suç işledim.çok pişmanım bidaha yapmıcam.
canım devam ediyorsan listemizi düzenliyorum.Canım devam etmek istiyordum şimdi @erigim i bekliyorum .... yanlış anladığımı düşünerek.
Sabah
1 kaşarlı tost
5fındık
1bardak minola
Öğle
5 mercimekli köfte
Salata
2bardağa yakın ayran
Ara
1.5çorba kasesi patlamış mısır (Yağ vardı)
1.5bardak yeşil çay
Akşam
1küçük tabak fırında patates köfte yemeği
2dilim ekmek
1mercimekli köfte
2 bardak ayran
Ara: yeşil çay ama daha içmedim
Spor belki yaparım Başım hala ağrıyo
Menülerin harika neden tartıda hakettiğini alamamışsın üzüldüm gerçekten ama incelmişsindir Belkide Bende kilo almıştım iki sene önce meğerse kasmış ölç bence vücudunu en net sonuç orda oluyo
Aaa hayret, istikrar abidesi simit yemisPuffer hosgeldin yeniden
Bugun ki menum
Sabaheynir zeytin domates salatalik 1 tatli kasigi bal,3/4 simit
Ogle:4 kofte 1 dilim ekmek ayran salata
Ara:sutlu sekersiz nescafe,1 kucuk kare bitter
Aksam:1 portakal,1 elma,1 muz,kuru erik,5 findik
Aksam bi tuhaf oldu
Bi cuma kalpten gidecegim kuzeyi banyo filan derken bakamadim pufferin msj okudum once sonra bi baktim saat 20:01 hersey icin gec dedim ki deryam duzeltmis![]()
bende et kavurma yaptım, yanına da pilav yapsam mı diye düşündüm. bi tencereyi çıkarttım vazgeçtim geri koydum, pirinci çıkardım geri koydum, tekrar tencereye yeltendim dolabın kapağını geri kapattım bi türlü karar veremedimAksam yemegii
Firinda tavuk 1 tabak
3 kasik pilav
2 adet tursu
:)))
Arkasina turk kahvesi
Yanina da 1 parca bitter