Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kiyamam yavrum ya kimbilir neresi agriyorda yapisiyor sana ki cocuklar bizden daha direncli

Evet bu konuda sansliyim birsey olunca hemen yetisiyor sagolsun annem

@erigim Kaptan ben çok kötü şeyler yedim dün :KK61:

Belki 1,70 gibi hisediyordr :KK48:

Çok geçmiş olsun tez vakitte iyileşirler inşallah. Allah yardımcın olsun
Ben neler yedim asil kim kimi dovsun acaba :KK43:

Aynen :KK43:

Abooo superrrrrrr:)

Çok sağol canım, inşallah:KK66:
Çok kötü şeyler yedim deyince ben de bişey sandım, sen benim iki gündür neler yediğimi görsen :KK20: , bu hafta kesin artıyım, bugünden itibaren çok iyi beslensem bile ancak sbt kalırım, eksiye elveda:KK61:[/QUOTE]
Hoppp yapabiliriz daha tartiya 4gun var toparlariz bende yazsam menuyu rezillik 5yildir cips yemiyirdum cips bile yedim :KK43:
super birsey zumba 3mile lesliede attigim adimi 16dk zumbada atiyorum sen dusun ve ter icinde kalirsin 16dk+28dk yapiyorum[/QUOTE]

şuan 17 dakikadayım koşuda attığım tere eşdeğer resmen sanırım havluyla yapmam gerekecek bu sporu da leslie dün 6miles yaptım toplam ve duş almadım resmen sıfır ter leslie ye eleveda bir süre :D

Hersey soyle baslsdi cok basarili giden bir gunun ardindan yegenim geldi boludan
Teyze keyf yapalim mi dedi tmm dedim nasil olcak sen kurabiye yapavaksin bizde enistemle gidip cips alacagiz :KK43:
Evde izin yok bizde keyf yapacak ilk gun diye kirmayim dedim yaptim kurabiye onlarda geldilersanirim
6-7tane cips 3-4tanede kurabiye yedim

Dun ki menu
1yumurta
2kk peynir
Avuc ivi kadar lavas

Ara
Kahve

Ogle
Yok
Ara
Yok
Aksam
2yk pilav
5yk kurufasulye
1kase corba
1dlm ekmek bol salata

yeğenin hatrına hadi ama kurabiye fazla olmuş 2kurabiyelik spor isterim ben kaptan sen bilirsin ne yapacağını

Hersey soyle baslsdi cok basarili giden bir gunun ardindan yegenim geldi boludan
Teyze keyf yapalim mi dedi tmm dedim nasil olcak sen kurabiye yapavaksin bizde enistemle gidip cips alacagiz :KK43:
Evde izin yok bizde keyf yapacak ilk gun diye kirmayim dedim yaptim kurabiye onlarda geldilersanirim
6-7tane cips 3-4tanede kurabiye yedim

Dun ki menu
1yumurta
2kk peynir
Avuc ivi kadar lavas

Ara
Kahve

Ogle
Yok
Ara
Yok
Aksam
2yk pilav
5yk kurufasulye
1kase corba
1dlm ekmek bol salata
Ben aslında abur cubur yemedim pek ama fındık fıstık, meyve ne bulduysam tıkındım, sınırı fazlasıyla aşmışımdır, saymadım itiraf edeyim. Sabah da tereyağlı ballı ekmekler yedim:( kaç dlm olduğunu söyleyemiyorum bile :( ayrıca 3 yumurtadan omlet ve portakal suyu da cabası:oops:

Kendim hastayken bile o kadar dikkat ettim ama çocuklar hasta olunca patladım resmen. Masaya oturup adam gibi tadını çıkararak yiyememek de etkili oldu, kucağımda çocuk ağlarken tıkındım resmen doyduğumu da hissetmiyorum, midem şişti ama hala aç gibiyim. Off off
Buraya hesap verme korkum olmasa daha neler yerdim merak ediyorum :KK20:

şuan 17 dakikadayım koşuda attığım tere eşdeğer resmen sanırım havluyla yapmam gerekecek bu sporu da leslie dün 6miles yaptım toplam ve duş almadım resmen sıfır ter leslie ye eleveda bir süre :KK70:
Ben senin yasinda azicik kilo alsam acar roman havasi oynardim hergun 20dk sonuc hemen o hafya giderdi aldugim

yeğenin hatrına hadi ama kurabiye fazla olmuş 2kurabiyelik spor isterim ben kaptan sen bilirsin ne yapacağını
Zumba tabiki ama bu kuzi zumbanin sesini duyunca durmuyo yerinde hemen kucaga geliyo birlikte oynayacakmisiz cocukta oynak oldu
Ben aslında abur cubur yemedim pek ama fındık fıstık, meyve ne bulduysam tıkındım, sınırı fazlasıyla aşmışımdır, saymadım itiraf edeyim. Sabah da tereyağlı ballı ekmekler yedim:KK43: kaç dlm olduğunu söyleyemiyorum bile :KK43: ayrıca 3 yumurtadan omlet ve portakal suyu da cabası:oops:
Sabah 3yumuetali omlrt peynir zeytin 2kurabiye:(:(:(
Kendim hastayken bile o kadar dikkat ettim ama çocuklar hasta olunca patladım resmen. Masaya oturup adam gibi tadını çıkararak yiyememek de etkili oldu, kucağımda çocuk ağlarken tıkındım resmen doyduğumu da hissetmiyorum, midem şişti ama hala aç gibiyim. Off off
Buraya hesap verme korkum olmasa daha neler yerdim merak ediyorum :KK20:
dur diyelim kendimize benim rakip sillayacak beni keske bu hafta seni secseymisim :D

Bu arada paylasmadan gecemeyecegim Kuzey yurudu :KK68:ama hala korkusu var 4-5adim sonra pat biraki veriyor yere kendini israr edersem gulup yere tamamen yatiyor :KK70:keyfim bilir anne modunda:KK57:

Yaa ben bu kıza sormuştum boyun kaç diye, 1,70 demişti o da. Diğer takımdaki mesajlarına baktım 1,67 demiş. Arkadaş haftada 3 santim uzamış, keşke ben de uzasam :KK48::63::KK12::KK47:

Ben de bugün boyumu ölçeyim dedim bi baktım 1,80 olmuşum, kilom da 58 mankenlik ajansına kaydolcam :KK70:

Dün d vitamini ampulü içmiştim herhalde onun etkisi bi günde 20 cm uzadım:KK71:

aynen ben de aslında 170im 150 gösteriyorum hiç anlamıyolar hiçç :63: :KK70: :KK70:
Kızlar çok tatlısınız, koptum resmen :)
Teyzeleri kızıma "Duru" ismini koymayı düşünüyoruz. nasıl? alternatiflere açığım :KK66:

Duru ismini çok severim.

Benim kızım olursa şayet bigün inş ismini Eylül Masal ya da Eylül Masalım koymak istiyorum :)

Kızlar ben geldim :)

Dün yediklerimden hiç bahsetmek istemiyorum ama itiraf edip onları yakmak zorundayım.

Sabah: 2 haşlanmış yumurta, peynir, tb ekmeği 2 dilim,

Sonra bartına yola çıktık.
Yolda yediklerim: çeyrek simit, 1 tane biskrem , küçük muz

Bartına gittiğimizde bir sürü şey yapmışlardı. Resmen kaaçamaklar günü oldu.

Çorba, köfteli patates yemeği, yarım tabak nohut, salata

1 dilim su böreği, sarma, 1 dilim tatlı
(Yörelerine ait çok güzel tatlardı , bide ikram edilince yedim :( )

En son da kuzenimin söz çikolatası

Zumba tabiki ama bu kuzi zumbanin sesini duyunca durmuyo yerinde hemen kucaga geliyo birlikte oynayacakmisiz cocukta oynak oldu

Sabah 3yumuetali omlrt peynir zeytin 2kurabiye:KK43::KK43::KK43:
dur diyelim kendimize benim rakip sillayacak beni keske bu hafta seni secseymisim :KK70:

valla ben alttan yabancı şarkı açıyorum sevdiğim videoda ses pek güzel değildi sanki :D

Ooooo bizim takim dun kopmuş gitmiş bide ben kendime kuymak yedim diye kiziyordum :))) @erigim gözün Aydin canimm yasina kadar yürüyecek kuzu masalimsii masalimsii tatlim Allah tamamına erdirsin judiee judiee bu tatili çok iyi değerlendiriyorum vallahi tebrikler KraliceElsa KraliceElsa tatlim cocuklarin iyi olsun da 2 gün ara vermekten bisey olmaz

sabah:
2dilim ekmek
2-3kk peynir
5fındık
1kupa yeşil çay

öğle:
ızgara tavuk ve et
2dilim ekmek
biraz domates ve soğan piyazı
2yk pişmiş ıspanak
1kase yoğurt

spor: 50dk zumba

Hosgeldinnn @La_vinya ben elif.kizlar nasilsinzz @erigim cok sewndm ne guzel bak minigin kendi dogum gununde sana hediye verms gbi olduu:)bizmkide hala korkuyo sanrm elni brakinca hooop poposunun ustuneee:)))

Hoşgeldin canimm. Ben Derya. Kendinden biraz bahseder misin? Hafta sonu diye burasi biraz sakin.

Hosgeldinnn @La_vinya ben elif.kizlar nasilsinzz @erigim cok sewndm ne guzel bak minigin kendi dogum gununde sana hediye verms gbi olduu:)bizmkide hala korkuyo sanrm elni brakinca hooop poposunun ustuneee:)))
hoşbuldum arkadaşlar, çok teşekkür ederim, 39yaşında,boy1,58 ve58kg yim. Ev ha ımıyım. 33aylık bir kızım var. Ve 10kg de vermem gereken kilom var.

Back
X