selam arkadaşlar nihayet oturabildim pc başına
hepinize çok teşekkür ediyorum o kadar sıcak karşıladınız ki çok mutluyum.

hoşbuldum canım.öncelikle tebrik ederim seni ve darısı bizlere olsun inşallah.
kesinlikle ben de aynı duygu ve düşüncedeyim ,dünden beri bunu gördüm zaten
hepinize teşekkür ederim

ben acıkmıyorum da fazla yemekten dolayı ağırlık basıyor resmen.dün akşamı hafif yedim mesela gece biraz içim kıyıldı ama o rehavet çökmedi.bundan sonra yine akşamları tabağıma doymayacağım kadar yemek koyacağım.
rakamlara bakınca öyle normalmiş gibi geliyorda görünüşte pek yle değil canım
hatta 12 kg bile olsa çok iyi olur ama ona cesaret edemiyorum.

hoşbuldum canım teşekkürler.Hoş geldin @La_vinya Ben Nesrin![]()
@La_vinya canım hoşgeldin. Seçil ben,kaptan yardımcılarından biriyim. geçtiğimiz haftalarda hedefime ulaştım şimdi de korumaya çalışıyorum. Ayrıca 10. takımda olduğun için çok şanslısın. hem diyet, hem arkadaşlık herşey var bu takımda :) aile gibiyiz zaten, birbirimize her konuda destek oluyoruz. Zaten bi kaç güne dediklerimi anlarsın :) tekrar hoşgeldin.
hoşbuldum canım.öncelikle tebrik ederim seni ve darısı bizlere olsun inşallah.
kesinlikle ben de aynı duygu ve düşüncedeyim ,dünden beri bunu gördüm zaten

merhaba canım hoşbuldum.bu kararlılıkla inşallah istediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın Edacım.Merhaba
Hoşgeldin ben Eda. Takımın en kilolusu ama bir o kadar iddalısıyım.
Hafta içi dengeliyorsun hem diyette değilsin sen sağlıklı besleniyorsun sadece. Birazcık yaramazlık yapmış müstakbel annemiz![]()
hoşbuldum kaptancım.teşekkürler.kesinlikle o akşam yemeklerini hafifletmem gerekiyor ,diğer öğünlerde pek sorun yok zannımcaGunaydin takim
Nasilsiniz pisileri pastalari borekleri gormedim tmm tmmmhafta sonu bitti kacamak yok artik
@La_vinya canim hosgeldin canim takimla kaynasmissin bile en kotusu zaten aksam cok yemek iste onuda duzenleyecegiz insallah

akşam bana da bişeler oluyo hatta akşam yemeği yersem acıkıyorum öyle saçma bişe o yüzden iki öğün yiyorum hiç açlık hissetmiyorum
ben acıkmıyorum da fazla yemekten dolayı ağırlık basıyor resmen.dün akşamı hafif yedim mesela gece biraz içim kıyıldı ama o rehavet çökmedi.bundan sonra yine akşamları tabağıma doymayacağım kadar yemek koyacağım.

hoşbuldum canım .teşekkürler.Slm topigimin guzel kizlari
Hafrasonu herkes bl bol kacamak yapmis buna malesef ben de dahilim,yemeklerin yanina ekmegi,bir halleyi ve kahvaltida bal ve kaymagi kacirdim.oh itiraf ettim uzerimden yuk kalkti
Bugun gune iyi basladim.
@La_vinya hosgeldin,guzel gunler seni bekliyor,yasin boyun kilon fazla yok 10 kg emin misin mezun olmak baya zor
@masalimsi mecbur yemen gerekmis onlari sana hic kizmadim
rakamlara bakınca öyle normalmiş gibi geliyorda görünüşte pek yle değil canım

yerim ben o sıpayıKizlar benim sipam anne demiyor hala buna uzuluyorum,20 aylik oldu ya

tebrik ederim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinselam canımm. evet teyzesi 2-3 haftadır baya belirginleşti göbişim :) 2 haftadır hareketlerinide hissediyorum
ne diyor ki canım? başka kelimeler söylüyor mu?