Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok sagolun lKizlar. Kizim 305 gr olmuş , 19-20 cm dedi. Tüm organları oluşmuş. Dr gelişimi iyi dedi. Cinsiyeti tekrar sordum kiz dedi değişmemiş :))) haftaya da ayrintili USG var kismetse.
Canım ayrıntılı ya en ideal 24.hafta istersen bi daha konuş drunla ben iki kere girmek zorunda kaldım 21de ve 25de

Canim doktorun 21 hafta demişti. Bi profa yönlendirdi ayrintili için. Profta tane vuyu 21. Haftaya verdi. En iyisi 21. Hafta dendi. Gittigimde 20+6 haftalik olucaz. 21 hafta bitmis gibi olacak ama bilemedimki simdi :KK43:
Canım ayrıntılı ya en ideal 24.hafta istersen bi daha konuş drunla ben iki kere girmek zorunda kaldım 21de ve 25de

utanarak bugünkü menümü yazayım :oops:
sabah kalkınca büyük bardak su ve demir ilacı
kahvaltı saat 9:00: 1 tane sucuklu peynirlik yumurta, ufak 2-3 dilim kaşar, 2-3 çatal peynir, 1 dilim ekmek, ufak ev poğacası 1 tane, 6-7 tane zeytin
ara, farklı zamanlarda: yarım simit, 2-3 dilim kaşar, çeyrek tahinli çörek, sade türk kahvesi yanında 2 kuru incir, 2 kuru kayısı, 4 tane badem ve 1-2 ceviz
akşam 18:30; 1 tabak bol yoğurtlu ıspanak, 1 dilim ekmek, domates
ara; 2 mandalina 1 muz

greyfurt almıştım, az önce 2 litre suya koydum yarın onu içicem

Kizlar acill birsey sormak istiyorum ben 16 sinda adet olmustum bugundr kan geldi benden ama kesildi simdi gelmiyo sebebi nedir sizce spor ve diyet etkili olurmu sizce :(

Kizlar acill birsey sormak istiyorum ben 16 sinda adet olmustum bugundr kan geldi benden ama kesildi simdi gelmiyo sebebi nedir sizce spor ve diyet etkili olurmu sizce :KK43:
Spor ya da diyetten olacagini sanmıyorum canım, nasıl bir kanamaydi kahverengi mi kırmızı mı?

Kizlar acill birsey sormak istiyorum ben 16 sinda adet olmustum bugundr kan geldi benden ama kesildi simdi gelmiyo sebebi nedir sizce spor ve diyet etkili olurmu sizce :KK43:
Birçok şey geliyo aklıma; kistin varsa o patlamış olabilir, hormon dengesizliği sonucu ara kanama olabilir, rahimde yara vardır o kanamıştır gibi ihtimaller var. Biraz takip et, yine kanama veya anormal bir durum olursa bi muayene olsan iyi olur. Bebeğini sütten kesmiştin değil mi? Emzirirken düzensiz olması normal, dediğin durum arada bende de oluyo hatta adetim bitiyor bi hafta sonra tekrar başlıyor ve hemen kesiliyor, dün doktora gittim emzirirken bunların hepsi normal dedi. Kadın olmak çok zor ya, doğursan bi dert doğurmasan ayrı dert, adeti, lohusalığı hepsi sıkıntı :(

Bugünkü menüm.

Sabah: yok öğlen kalktım.

Öğle

7 parmak köfte
2 dilim ekmek

Ara 1 muz

Akşam.
Spordan sonra 100 gr kadar köfte. Hambur köftesi.büyüklüğünde merak etmeyin ev yapımı hazır değil.

Ara acıkırsam 1 yeşil elma yiyeceğim

Su: 2 litre
Spor. 1 saat cardio+bisiklet+ ağırlık+ esneme hareketleri
Waaaw, menün güzel ama nafile uğraşıyorsun beni geçemeyeceksin :KK59: suyu 3 litre yapman lazım :KK76: yoksa olmaz :KK12:
Ben de menümü yazayım da gör
Sabah: 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 mandalina, 1 çb süt
Öğlen: 1,5 kase mercimek çorbası
Ara:1 hurma, 1 elma, 2 kaşık yoğurt
Akşam: 5 kaşık sulu et yahnisi, 1 kaşık pilav, 2-3 tane ince sarma
Ara: 7-8 tuzsuz fıstık, 2 küçük. hurma, 1 tane lokum o_O
Su: 3 litre:KK9:
O lokumu eşimle kayınvalide zorla ağzıma tıkadı, ayıp olmasın diye tükürmedim yoksa akşam akşam böyle bişey yapmazdım :KK61:
Eşimi kaç gündür tembihliyorum; bak diyet yaptığımı annene söyleme diye, kadın eve girer girmez ilk cümlesi "aaa rejim mi yapıyosun, çok zayıflamışsın, çocuk gibi kalmışsın" oldu, eşim de "evet kaç aydır bişey yemiyo" diyerek yangına körükle gitti, çaktırmadan kolunu çimdikledim ama nafile, kv bana kafayı taktı gidene kadar ağzıma yemek tıkayacak biliyorum :mad:
Kv gelirken iki koli yiyecek getirmiş, gören de burda bişey satılmıyor sanır:rolleyes: iki tepsi mayalı hamurişi yapmış, bi tencere yaprak sarma, bi tencere lahana sarma, 3 farklı çeşit lokum, reçel, pekmez, komposto, dondurulmuş sebzeler, 5-6 kilo elma, ev ekmeği, sucuk, kaymak..... Ah diyette olmayacaktım :KK53:

Canim doktorun 21 hafta demişti. Bi profa yönlendirdi ayrintili için. Profta tane vuyu 21. Haftaya verdi. En iyisi 21. Hafta dendi. Gittigimde 20+6 haftalik olucaz. 21 hafta bitmis gibi olacak ama bilemedimki simdi :KK43:
Ben de en uygun 24 diye biliyorum, hatta 24 e kadar bazı organlar tam oluşmadığı için görünmeyebiliyor; hocalar randevuyu genelde kendi boş zamanına göre verir maalesef, istersen başka bir doktora sor canım. Ben de ilkinde kadın doğum profuna gitmiştim hiç güzel incelemedi, ikincide özel hastanede radyoloji uzmanına gittim daha ayrıntılı baktı; yada bana öyle geldi bilmiyorum ama hocalar baştan savma bakıyo sanki. Tüp bebek veya özel bir durum değilse hoca pek önemsemiyo sanki :(

Ben bu saatte niye ayaktayım, çocuğa kalktım, kalmışken bi bakayım dedim, napıyorum şimdi böyle:confused:
En iyisi yatayım ben o_O

utanarak bugünkü menümü yazayım :oops:
sabah kalkınca büyük bardak su ve demir ilacı
kahvaltı saat 9:00: 1 tane sucuklu peynirlik yumurta, ufak 2-3 dilim kaşar, 2-3 çatal peynir, 1 dilim ekmek, ufak ev poğacası 1 tane, 6-7 tane zeytin
ara, farklı zamanlarda: yarım simit, 2-3 dilim kaşar, çeyrek tahinli çörek, sade türk kahvesi yanında 2 kuru incir, 2 kuru kayısı, 4 tane badem ve 1-2 ceviz
akşam 18:30; 1 tabak bol yoğurtlu ıspanak, 1 dilim ekmek, domates
ara; 2 mandalina 1 muz

greyfurt almıştım, az önce 2 litre suya koydum yarın onu içicem

Maşallah afiyet olsun miden bayram etmiş:kk77:

Waaaw, menün güzel ama nafile uğraşıyorsun beni geçemeyeceksin :KK59: suyu 3 litre yapman lazım :KK76: yoksa olmaz :KK12:
O lokumu eşimle kayınvalide zorla ağzıma tıkadı, ayıp olmasın diye tükürmedim yoksa akşam akşam böyle bişey yapmazdım :KK61:
Eşimi kaç gündür tembihliyorum; bak diyet yaptığımı annene söyleme diye, kadın eve girer girmez ilk cümlesi "aaa rejim mi yapıyosun, çok zayıflamışsın, çocuk gibi kalmışsın" oldu, eşim de "evet kaç aydır bişey yemiyo" diyerek yangına körükle gitti, çaktırmadan kolunu çimdikledim ama nafile, kv bana kafayı taktı gidene kadar ağzıma yemek tıkayacak biliyorum :mad:
Kv gelirken iki koli yiyecek getirmiş, gören de burda bişey satılmıyor sanır:rolleyes: iki tepsi mayalı hamurişi yapmış, bi tencere yaprak sarma, bi tencere lahana sarma, 3 farklı çeşit lokum, reçel, pekmez, komposto, dondurulmuş sebzeler, 5-6 kilo elma, ev ekmeği, sucuk, kaymak..... Ah diyette olmayacaktım :KK53:

Menün çok güzel herhalde bir lokumdan birşey olmaz amaaaa eşin kayınvaliden ağzına yemekleri itekledikçe şansın yok bebeğim ben kazanırım. :cool:

Kayınvaliden kıtlık açlık falan var sanmış herhalde:KK70: Yinede maşallah demekki sizi seviyor ugraşmış didinmiş. Ne bulduysa getirmiş :-)

Gazan mübarek olsun canimmm :KK70: isin cok zor vallahi. Canim randevuyu verirken adet tarihim soruldu ve ona gore 21. Haftaya denk gelecek sekilde randevu verildi. Kendi doktorimda bana 21. Haftaya randevu al demisti. Zaten 24. Haftadan sonra ayrintiliya bakilmiyormus bazi organlar gozukmuyormus cunku. Ayyy ben bi arastirayim :110:

Ben de en uygun 24 diye biliyorum, hatta 24 e kadar bazı organlar tam oluşmadığı için görünmeyebiliyor; hocalar randevuyu genelde kendi boş zamanına göre verir maalesef, istersen başka bir doktora sor canım. Ben de ilkinde kadın doğum profuna gitmiştim hiç güzel incelemedi, ikincide özel hastanede radyoloji uzmanına gittim daha ayrıntılı baktı; yada bana öyle geldi bilmiyorum ama hocalar baştan savma bakıyo sanki. Tüp bebek veya özel bir durum değilse hoca pek önemsemiyo sanki :KK43:

Pazar günü kahvaltı keyfim :)

2 yumurtayla hazırladığım omlet (yağı peçeteyle sürdüm)
Peynir, kaşar peyniri, 8 zeytin, kıvırcık, 1 çatal reçel image.webp

A
Birçok şey geliyo aklıma; kistin varsa o patlamış olabilir, hormon dengesizliği sonucu ara kanama olabilir, rahimde yara vardır o kanamıştır gibi ihtimaller var. Biraz takip et, yine kanama veya anormal bir durum olursa bi muayene olsan iyi olur. Bebeğini sütten kesmiştin değil mi? Emzirirken düzensiz olması normal, dediğin durum arada bende de oluyo hatta adetim bitiyor bi hafta sonra tekrar başlıyor ve hemen kesiliyor, dün doktora gittim emzirirken bunların hepsi normal dedi. Kadın olmak çok zor ya, doğursan bi dert doğurmasan ayrı dert, adeti, lohusalığı hepsi sıkıntı :KK43:
aynen canim gelmedi bugun hic yarin doktora gozukucem zaten insAllah kotu borsey yoktur aynen cok zor ya sen doktormiydun canim :)

Canim benim aklimada kist varsa ara kanama yapar diye geldi. Bende de olmuştu bi kere. Mutlaka bi doktora git canim. KraliceElsa KraliceElsa takimimizin diş hekimi :))) itinayla her sorumuza bilimsel olarak cevap alabiliriz :))
A
aynen canim gelmedi bugun hic yarin doktora gozukucem zaten insAllah kotu borsey yoktur aynen cok zor ya sen doktormiydun canim :)

Maşallah afiyet olsun miden bayram etmiş:kk77:

Menün çok güzel herhalde bir lokumdan birşey olmaz amaaaa eşin kayınvaliden ağzına yemekleri itekledikçe şansın yok bebeğim ben kazanırım. :cool:

Kayınvaliden kıtlık açlık falan var sanmış herhalde:KK70: Yinede maşallah demekki sizi seviyor ugraşmış didinmiş. Ne bulduysa getirmiş :-)
Evet ya sağolsun, düşünmüş getirmiş, diyette olmasaydım iyiydi :)
Günaydın kızlarrr :)
Profil resmin değişmiş:)))
Gazan mübarek olsun canimmm :KK70: isin cok zor vallahi. Canim randevuyu verirken adet tarihim soruldu ve ona gore 21. Haftaya denk gelecek sekilde randevu verildi. Kendi doktorimda bana 21. Haftaya randevu al demisti. Zaten 24. Haftadan sonra ayrintiliya bakilmiyormus bazi organlar gozukmuyormus cunku. Ayyy ben bi arastirayim :110:
Her doktorun görüşü farklı tabi, sen araştır da içine hangisi siniyosa onu uygularsın
[QUOTE="hira1994, post: 44931940, member: 720564"
aynen canim gelmedi bugun hic yarin doktora gozukucem zaten insAllah kotu borsey yoktur aynen cok zor ya sen doktormiydun canim :)[/QUOTE]
Yok canım diş hekimiyim, iki gebelik ve sezeryan sonrası baya bi tecrübe kazandım, benim doğumdan sonra iki yılda anca düzene giriyor:KK66:

Back
X