Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

çok güzel gidiyorsun canımmm tebrikler

kafamda bitirdim kaçamak olayını. 5 dk yemek zevki için kilolar kalsın istemiyorum . 5 dk yiyerek nefsime yenik düşmektense gün boyu zayıfladığımı görmek ve bunu yakınlarımdan duymak beni daha mutlu ediyor. ben bu sefer hedefe rahatlıkla ulasabileceğime inanıyorum. mutluyum diyetteyken. önemli olan da bu zaten

kafamda bitirdim kaçamak olayını. 5 dk yemek zevki için kilolar kalsın istemiyorum . 5 dk yiyerek nefsime yenik düşmektense gün boyu zayıfladığımı görmek ve bunu yakınlarımdan duymak beni daha mutlu ediyor. ben bu sefer hedefe rahatlıkla ulasabileceğime inanıyorum. mutluyum diyetteyken. önemli olan da bu zaten
aynen canımm, motivasyon çok önemli. bu enerjini hiç düşürme

E Etabiti canım evet branşım sınıf öğrt. müdür yardımcısıyım ondan yoğun bu hafta, karne ,rapor yaz , iş yükü fazlacaydı.. menülerin iyi gidiyor göüzümden kaçmıyorsun

@erigim 1 yaş doğum günü hazırlığı bir harikaa , ben her şey kendim yapmıştım sadece süsü konsepti ( Mickey Mause) 1 hafta sürmüştü, yemek içme hazırlığı aralıksız 1 gün., menülerin de güzel gidiyor, regl şişkinliğini atmana sevindim

@sterlicya6 canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
Kolay gelsin canım, öğretmenlik çok güzel ve bir o kadar da zor bir meslek, herkes hakkıyla yapamaz... Emeklerinin karşılığını öğrencilerin güzel yerlere gelince alırsın inşallah ;)

Kendini diyette gibi düşünme. Sağlıklı beslenmeyi seçtiğini bunun senin kararın ve isteğin olduğunu düşünerek devam edersen inan çooook daha kolay olacaktır.:oops:

:KK9::KK9::KK9:

Slm kizlar, sabah mideye indirdigim yarim simitten sonra, ogle yemeginde 1 tabak terbiyeli kofte yedim, 1 bardakta ayran.
Bu arada hep yazmayi unutuyorum. Bana limonlu su onerisinde bulunan arkadaslara tesekkur ederim. Sayenizde gunde 1,5 lt su icebiliyorum ;)

kesinlikle bende böyle başlamıştım düşünceye ve her kaçamak teklif eden arkadaşıma bunları düşünüp hayır demiştim. çok güzel motive ediyorsun canım kendini.

Ara ogun yemekten once
Elma yedim
Aksam yemegi
2 parca antrikot
2 kasik pilav
Spor olarak da 1 ml leslie yapicam insAllah :) aksamda meyve fasli olur yada sahlep icerim yazarim onuda herkese iyi aksamlar
:*

Ben bugun bir kac aburcubur kacirdim,hemde haftanin son gunu.. derinn07 derinn07 nin dedigi 5 dk icin diyetimi bozmam cumlesi beni yeniden motive etti. Ben de su var istedigim olmazsa tum gun aklimdan cikmiyor,bunu assam super olacak

derinn07 derinn07 daha once bir cok yontem denemissin karatay dukan farkli gruplarda zayiflamissin. fakat cuma zayiflama yarismalarinda sadece bir gruba dahil olabilirsin ayni anda birden cok takimda olamazsin ve bizden once 9.takima yazmaya baslamissin ve orada da devam ediyorsun bu nedenle bizim takima dahil olamazsin bol kilo vermeler

Zar zor leslie mo de yaptim kizim yarisina kadar kucagimda yaptim ve bitiremedim ama yoruldum 10 dk yaptim kizim yaptirmiyo cok yagmur yagiyo burda simsek cakiyorr :)

Suan ki halim kizlar girerken foto atmadim ama olsun zaten verecek daha kilomm var :)
IMG_20160121_195842_680.webp

Bugünkü menüm;
sabah kalkınca 2 bardak su ve evden çıkmadan 1 bardak süt (kahvaltı edemedim erkenden evden çıktım midem boş kalmasın diye)
kahvaltı olarak hastanede mecburen 1 porsiyon börek ve çay
öğlen; 1 dilim ekmek (daha doğrusu ince lavaşın 1/4'ü )2 tane tavuk şiş ve yoğurt
Akşam; 1 kepçe çorba bol limonlu, yarım tabaktan biraz fazla barbunya, 1 dilim ekmek ve 1 bardak kefir.

şimdide bol limonlu çay içiyorum, bişey yemem herhalde midem çok kötü yatmadan belki 1 bardak süt içerim.

su; hergün en az 1.5 lt oluyor. çoğu zaman 2 lt buluyordur.
spor; hergün 3 mile leslie, 200 mekik, 20 squat :KK70::KK70: falan yazmayı çok isterdim ama maalesef

Back
X