Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

menüm
Sabah: 1 yumurta, 1kk peynir, 5 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal
Öğlen: 5 kaşık nohutlu bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
Ara:1 portakal, 1 sb zencefilli süt
Akşam: 1 kepçe yayla çorba, 6 kaşık zy pırasa, 4-5 tane fırında yağsız kızarmış patates
Ara:1 sb süt, 1 elma
Su: 3 litre
Spor: yok :KK43:

Son düzenleme:
@erigim zencefilli sütü sormuşsun, evde taze kök vardı ama acı olabilir diye onu kullanmadım, sıcak süte toz zencefil attım, tadı gayet güzeldi, iyi geldi canlandım biraz;) :rolleyes::KK73:
Şu jillianı merak ediyodum bugün biraz izleyeyim de iyileşince yavaştan başlayayım diyodum, 5-6 dk izledim kalbim dayanmadı, bunun adı sporsa şimdiye kadar yaptıklarım neydi? :KK70:

Günaydın kızlar, gece 4 ten beri ayaktayım. Küçük kızım ateşlendi, 38 civarı, ilaç vermemek için direniyorum, kucağımda uyuyo yatağa koyunca uyanıyo:(
Çok yorgunum daha tam iyileşemeden bi de kuzucuk hastalandı:KK61:
Bugün tartıda ne görürüm bilemiyorum, aslında bu hafta iyi verdim gibi ama bu geceki uykusuzluk ödem olarak yansımaz umarım. :mad:Herkese bol eksili bir gün diliyorum :KK73:

Günaydın kızlar, gece 4 ten beri ayaktayım. Küçük kızım ateşlendi, 38 civarı, ilaç vermemek için direniyorum, kucağımda uyuyo yatağa koyunca uyanıyo:KK43:
Bugün tartıda ne görürüm bilemiyorum, aslında bu hafta iyi verdim gibi ama bu geceki uykusuzluk ödem olarak yansımaz umarım. :mad:Herkese bol eksili bir gün diliyorum :KK73:
Gecmis olsun canim insallah iyidir sogan pekmez kurtardi kuziyi kil payi burnu filan akiyordu sogani rendeledim suyunu suzup bir cay kasigi pekmezle karistirdim bastim kuziye :D iyi simdi sukur

kızlar günaydın.

ben dün akşam annemle kendime maydanoz kürü yaptım ve sonra uyudum. bu sabahtan beride tuvaletten çıkamıyorum. Üşüttüm mü yoksa maydanoz kürü mü duble etki yaptı bilmiyorum, uyandıktan sonra 3 defa tuvalete gittim.

sabahda uyandıktan sonra tartıldım 56.2 yim. keşke listede olsaymışım.

Ara ogun yemekten once
Elma yedim
Aksam yemegi
2 parca antrikot
2 kasik pilav
Spor olarak da 1 ml leslie yapicam insAllah :) aksamda meyve fasli olur yada sahlep icerim yazarim onuda herkese iyi aksamlar
:*

akşam yemeğin güzel canım

Suan ki halim kizlar girerken foto atmadim ama olsun zaten verecek daha kilomm var :) Eki Görüntüle 1751201

canım bence basenler çok kalın değil, azcık yan çalışman lazım ;)

Bugünkü menüm;
sabah kalkınca 2 bardak su ve evden çıkmadan 1 bardak süt (kahvaltı edemedim erkenden evden çıktım midem boş kalmasın diye)
kahvaltı olarak hastanede mecburen 1 porsiyon börek ve çay
öğlen; 1 dilim ekmek (daha doğrusu ince lavaşın 1/4'ü )2 tane tavuk şiş ve yoğurt
Akşam; 1 kepçe çorba bol limonlu, yarım tabaktan biraz fazla barbunya, 1 dilim ekmek ve 1 bardak kefir.

şimdide bol limonlu çay içiyorum, bişey yemem herhalde midem çok kötü yatmadan belki 1 bardak süt içerim.

su; hergün en az 1.5 lt oluyor. çoğu zaman 2 lt buluyordur.
spor; hergün 3 mile leslie, 200 mekik, 20 squat :KK70::KK70: falan yazmayı çok isterdim ama maalesef

afiyet olsun canım :) spor bölümüne de koptum deli :D

Sabah
Iki kk beyaz peynir
2dilim ekmek
5 fındık
1bardak minola

Öğle
1tabak Kızıl pancarlı bulgur köftesi/ az köfteli
1kase yoğurt

Ara
1kupa yeşil çay
3kestane
1tane galeta
Iki ısırık tatlı

Akşam
1tabak bezelye yemeği
1.5kase yoğurt
1havuç limonlu
Yarım dilim ekmek
1.5yk pırasanın pirinçlerinden

bence menün güzel.

Slm 10.takim iki gundur baya ihmal ettim dovun beni :KK43:
Gecmis yapamadim bi yaramazlik yoktur dimi:oops:
:KK52:Affedin kaptaninizi sarip sarmalasalim:KK74: ozledim :KK36:
Yarin herkes bomba gibi dimi @cansutr ne yaptin listeye girebilcen mi kiz :KK4:

@kimyager1508 deryam sislik yanma ayvayi soy limon sik ye vok iyi geliyor midenin oz suyunu toparliyor o ayvalar sayesinde gecti benim iki tenede gamzesi var kuzimin

E Etabiti biraz zaman sonra oturur duzenin ev is suan cok yorucu geliyordur dua et annen var

@Karacamdan Kelebek iyi ki bize geldin kiz bak bizim kizlar seni ve bilgilerini cok sevdi edacim

masalimsii masalimsii :KK36:secilim nasilsin :KK33:
@_inci ne abur cuburu yedin sen ben niye gormedim:KK34:
@Puffer gittin mi kaldin mi bi ses ver :cry:
@elfkkk bu hafta katilimin superdi:KK5:
@ruzgar_02 ruzgar nasil oldu canim
KraliceElsa KraliceElsa sen naail oldun iyisindir insallah zencefilli sut nasildi :KK66:
@dudujan tatildeyim diye salma diyeti sakin:KK3:
judiee judiee nasil gidiyor tatil
@Esmahan38 seni unutyum sanma :KK60:
İnsallah kimseyi unutmamisimdir unuttuysam affola:KK22:

tatlım iyiyimm, sen nasılsın bakayımm :) kuzii çok tatlı ayrıca yanaklarını benimm içim öpermisin kocamann

Eki Görüntüle 1751356 Yarim kalmis kitabim biter bu gece babayida oglunuda uyutup kitap kahve keyfi

ohh en güzeli, misss

Menu
Sabah
Kahvaltiiiii(uzun bi aradan sonra gelwn kahvaltiiii birazck ekmgi kacrms olblrm brazckda tahinpekmezi ama cok abrtmdgmi dusnuyrm dipnot)
Ara
Elma
Ikindi
Cigkofte+ 1 lavas
Ara
1 greyfurt
Yarim armut
Ajsam
Corba
2 kasik tavuk sote
Su
1 lt gbi

bu menüyü sevdim :) öğlen de olsaymış çok daha iyi olurmuş tabi ;)

Kitap bitti bu kitabi neden bu kadar ertelemisim ilk yarisi cok sikiciydi ama son yariyi resmen bir solukta okudum sirada bekleyen 4kitabim daha var iyi geceler canlar

bende yarıya kadar sıkılıp erteliyorum bazı kitapları sonra bi okuyayım diyorum (yarım bırakınca dert oluyor içime) nasıl heyecanlı . ben akıcı olmayınca sıkılıyorum,o yüzden Canan Tan kitaplarının hastasıyım kadın çok güzel yazıyor.

menüm
Sabah: 1 yumurta, 1kk peynir, 5 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal
Öğlen: 5 kaşık nohutlu bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
Ara:1 portakal, 1 sb zencefilli süt
Akşam: 1 kepçe yayla çorba, 6 kaşık zy pırasa, 4-5 tane fırında yağsız kızarmış patates
Ara:1 sb süt, 1 elma
Su: 3 litre
Spor: yok :KK43:

afiyet olsunn canımmm

Off aksam ezosun yaninda uyuyup kalmisim, 12:30 dan beri de ayaktayim :KK43: yarin zombi gibi gezerim artik..
Menum
Oglen
1 tabak terbiyeli kofte
Ayran
Aksam
3 kasik nohut
2 cigkofte
Ayran

bugünkü menün güzel canım. canım çiğ köfte çekti :)

Günaydın kızlar, gece 4 ten beri ayaktayım. Küçük kızım ateşlendi, 38 civarı, ilaç vermemek için direniyorum, kucağımda uyuyo yatağa koyunca uyanıyo:KK43:

geçmiş olsun canım kuzuna

***10.takım 449.etap ***

erigim(75.7 / //% )
elfkkk( 68,3/ / /% )
ruzgar_02(77.4///%)
sosyoloji12( 66.5/66.5//% ) kilosu sabit
KraliceElsa(59.1///%)
judiee(48///%0)
Puffer( 77.8/ //%)
hira1994( 59.7// /%)
Karacamdan Kelebek( 108.4/// %)
Esmahan38( 58.9///% )
_inci(62.1/ / / %)yeni uye baslangic kilosu:64hedef:53 giris tarihi:04.01.16

10.takım ortalaması:

Çok geçmiş olsun, hastalığa rağmen iyiydin bence iyi sonuç alacaksın.

Günaydın kızlar :KK3:

Bugün işyerinde çook yoğunum. Hem beyanname dönemi hem müdürüm hem çalışma arkadaşım yok normalden çok yoğunum. Bu nedenle bugün size fazla katılamayacağım. Herkese tek tek alıntı yapadım ama menüler güzel görünüyordu. Bende menümü paylaşayım.

Dünkü Menüm:
Sabah:

1 domates
1 kk süzme peynir
3 yumurta (1 sarılı 2 sarısız)
2 dilim k.ekmek

ara: az sütle nescafe

Öğle:
Yemekhanede pizza günüydü. Ben tabiiki yemedim. Pizzalarımı alıp arkadaşıma gönül rahatlığıyla içim acımadan verdim. :KK54:

Bir kase arapaşı çorbası (salçalı tavuk göğsünden yapılmış birşeydi azda biberli değişikmiş )
2 yk kısır+ boll salata
yarım kase yoğurt

ara: yarım muz + 3 ceviz

Akşam:
1 tavuk but
Bol salata

Ara: yok

Su: 2 litre
Spor: 1 saat yürüyüş

@erigim

Kaptancım canım benim ben dün tartı aldım ama tartı daha yüksek çıktı nasıl yapıcaz şimdi.?

Geçen hafta : 108,4 (eski tartı)
Yeni tartı : 109,1 (yeni tartı)
Fark : -0,7
Yüzde : -% 0,65

Karacamdan Kelebek( 108.4/109,1/-0,7/-0,65 %)

Kızlar inanın menülerimde ne eksik ne fazla vardı böyle olması hiç hoşuma gitmiyor moralimi bozmamaya calışıyorum. Annem zayıflamaya başladığımı söyledi belli oluyormuş ama yeni tartıda böyle çıktı. Listeyi kötü etkilediğim için üzgünüm. :KK42:

Gecmis olsun canim insallah iyidir sogan pekmez kurtardi kuziyi kil payi burnu filan akiyordu sogani rendeledim suyunu suzup bir cay kasigi pekmezle karistirdim bastim kuziye :KK70: iyi simdi sukur
Gecmis olsun canim insallah iyidir sogan pekmez kurtardi kuziyi kil payi burnu filan akiyordu sogani rendeledim suyunu suzup bir cay kasigi pekmezle karistirdim bastim kuziye :KK70: iyi simdi sukur

herkese günaydıın,
KraliceElsa KraliceElsa çok geçmiş olsun, hemen ıhlamur takviyesine başla..

bu hafta yaptığım kaçamaklar gr kilo verememekle kendisini gösterdi :KK43:
geçen hafta :66,5
bu hafta :66,5

Bugün işyerinde çook yoğunum. Hem beyanname dönemi hem müdürüm hem çalışma arkadaşım yok normalden çok yoğunum. Bu nedenle bugün size fazla katılamayacağım. Herkese tek tek alıntı yapadım ama menüler güzel görünüyordu. Bende menümü paylaşayım.

Dünkü Menüm:
Sabah:

1 domates
1 kk süzme peynir
2 dilim k.ekmek

Öğle:
Yemekhanede pizza günüydü. Ben tabiiki yemedim. Pizzalarımı alıp arkadaşıma gönül rahatlığıyla içim acımadan verdim. :KK54:

Bir kase arapaşı çorbası (salçalı tavuk göğsünden yapılmış birşeydi azda biberli değişikmiş )
2 yk kısır+ boll salata
yarım kase yoğurt

Akşam:
1 tavuk but
Bol salata

@erigim

Kaptancım canım benim ben dün tartı aldım ama tartı daha yüksek çıktı nasıl yapıcaz şimdi.?

Kızlar inanın menülerimde ne eksik ne fazla vardı böyle olması hiç hoşuma gitmiyor moralimi bozmamaya calışıyorum. Annem zayıflamaya başladığımı söyledi belli oluyormuş ama yeni tartıda böyle çıktı. Listeyi kötü etkilediğim için üzgünüm. :KK42:
İlk defa duydum birazdan deneyeceğim :)

herkese günaydıın,

Bikaç gündür az az ıhlamur adaçayı veriyorum ama virüs çok etkiliydi beni bile mahvetti küçüçük çocuk napsın:(

Dünkü Menüm:
Sabah:

1 domates
1 kk süzme peynir
2 dilim k.ekmek

Öğle:

2 yk kısır+ boll salata
yarım kase yoğurt

Akşam:
1 tavuk but
Bol salata

@erigim

Canım menülerin çok güzel istikrarlı gidiyorsun. Tartı farkına da çok takılma, annemin tartısıyla benimki arasında iki kilo fark var, bu hafta artı çıkman önemli değil bundan sonra hep aynı tartıyı kullanırsan standart bir ölçün olur merak etme;)

Ben de kilomu yazayım, bu arada hala uyumadım:(
Geçen hafta:59,1 kg
Bugün: 58,7 kg
Fark:400 gr
Yüzde:0,676

kızlar günaydın.

ben dün akşam annemle kendime maydanoz kürü yaptım ve sonra uyudum. bu sabahtan beride tuvaletten çıkamıyorum. Üşüttüm mü yoksa maydanoz kürü mü duble etki yaptı bilmiyorum, uyandıktan sonra 3 defa tuvalete gittim.

sabahda uyandıktan sonra tartıldım 56.2 yim. keşke listede olsaymışım.
Canım sen niye listede yoksun, mezun oldun da ben mi kaçırdım, yoksa izne mi ayrıldın?

Tartıldım dijital tartı değil malesef 47ye yakın 48den az bir değer çıktı 47.5desek olur mu ne olur ne olmaz diye zaten o civarlardayım

akşam yemeğin güzel canım

canım bence basenler çok kalın değil, azcık yan çalışman lazım :KK66:

afiyet olsun canım :) spor bölümüne de koptum deli :KK70:

bence menün güzel.

tatlım iyiyimm, sen nasılsın bakayımm :) kuzii çok tatlı ayrıca yanaklarını benimm içim öpermisin kocamann

ohh en güzeli, misss

bu menüyü sevdim :) öğlen de olsaymış çok daha iyi olurmuş tabi :KK66:

bende yarıya kadar sıkılıp erteliyorum bazı kitapları sonra bi okuyayım diyorum (yarım bırakınca dert oluyor içime) nasıl heyecanlı . ben akıcı olmayınca sıkılıyorum,o yüzden Canan Tan kitaplarının hastasıyım kadın çok güzel yazıyor.

afiyet olsunn canımmm

bugünkü menün güzel canım. canım çiğ köfte çekti :)

geçmiş olsun canım kuzuna
Elimdekiler bitince tavsiye ettiklerini aliyim canim
Kuzinin yanaklar bana cekmis goren dobis zandeder ama cocuk bana inat kilo almiyor aman sagligi yerinde olsunda kiloya cok takilmiyorum biz kilo aldikta ne oldu
herkese günaydıın,

Seni seni kiz artik yeter valla srninle elife ceza vercem bak :(bu hafta rakibin benim hodri meydan
@erigim

Bosuna uzuldun ya sen tarti farkini ekleyecegiz sikinti yok canim
Ben de kilomu yazayım, bu arada hala uyumadım:KK43:
Geçen hafta:59,1 kg
Bugün: 58,7 kg
Fark:400 gr
Yüzde:0,676
Git biraz dinlen ben bu hafta 100g vermisim gerci regl bitmedi ama az
Tartıldım dijital tartı değil malesef 47ye yakın 48den az bir değer çıktı 47.5desek olur mu ne olur ne olmaz diye zaten o civarlardayım
olur tatlim bi hafta icin tarti farki girmeye gerek yok asagi yukari oyleyse hafta icindede zaten

Back
X