Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10.takım 449.etap ***

erigim(75.7 /75.6 /0.1/%0.13 )
elfkkk( 68,3/ / /% )
ruzgar_02(77.4///%)
sosyoloji12( 66.5/66.5//% ) kilosu sabit
KraliceElsa(59.1/58.7/0.4/%0.68)
judiee(48/47.5/0.5/%1.04)
Puffer( 77.8/ //%)
hira1994( 59.7// /%)
Karacamdan Kelebek( 109.1/109.1// %0)kilosu sabit +0.7 tarti farki eklenmistir
Esmahan38( 58.9///% )
_inci(62.1/ / / %)yeni uye baslangic kilosu:64hedef:53 giris tarihi:04.01.16

10.takım ortalaması:%

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar günaydın.

ben dün akşam annemle kendime maydanoz kürü yaptım ve sonra uyudum. bu sabahtan beride tuvaletten çıkamıyorum. Üşüttüm mü yoksa maydanoz kürü mü duble etki yaptı bilmiyorum, uyandıktan sonra 3 defa tuvalete gittim.

sabahda uyandıktan sonra tartıldım 56.2 yim. keşke listede olsaymışım.
Kiz seni paralarim :KK11: ya ben en cok mezuniyet yazini yazamadigina uzuluyorum:eek:

@erigim ben de bu hafta kendime disli bir rakip ariyordum, kime meydan okusam diye dusunurken, amaniiiiiin, bir baktim, sen kendin kasinmissin :KK70:
Eh bu hafta cekecegin var elimden ;)

Elimdekiler bitince tavsiye ettiklerini aliyim canim
Kuzinin yanaklar bana cekmis goren dobis zandeder ama cocuk bana inat kilo almiyor aman sagligi yerinde olsunda kiloya cok takilmiyorum biz kilo aldikta ne oldu

Seni seni kiz artik yeter valla srninle elife ceza vercem bak :KK43:bu hafta rakibin benim hodri meydan

Bosuna uzuldun ya sen tarti farkini ekleyecegiz sikinti yok canim

Git biraz dinlen ben bu hafta 100g vermisim gerci regl bitmedi ama az
olur tatlim bi hafta icin tarti farki girmeye gerek yok asagi yukari oyleyse hafta icindede zaten
Kız dinlenecek fırsatım yok ki büyük de hasta salya sümük kanepeye onu yatırdım, küçük huysuz kucağımdan inmiyor, eve hastalık girdi ya hepimizi sıradan geçiriyor :(
Senin oğlan kaç kilo, bi foto paylaşmıştın orda tombiş görünüyordu

IMG_20160122_103519.webp
Cokkkkk mutluyum kilo vermisimmmmmm :))))) @erigim

Kız dinlenecek fırsatım yok ki büyük de hasta salya sümük kanepeye onu yatırdım, küçük huysuz kucağımdan inmiyor, eve hastalık girdi ya hepimizi sıradan geçiriyor :KK43:
Senin oğlan kaç kilo, bi foto paylaşmıştın orda tombiş görünüyordu
Diyorum ya sirf yanak benim oglan :D anasina cekmis:D
8.5kg canim yasina gircek hala 8lrrde geziyo
Canim ya valla sogani dene kesin buyuge balla kucuge pekmez birebir

***10.takım 449.etap ***

erigim(75.7 /75.6 /0.1/%0.13 )
elfkkk( 68,3/ / /% )
ruzgar_02(77.4///%)
sosyoloji12( 66.5/66.5//% ) kilosu sabit
KraliceElsa(59.1/58.7/0.4/%0.68)
judiee(48/47.5/0.5/%1.04)
Puffer( 77.8/ //%)
hira1994( 59.7/58.9
/0.8 /%1.34)
Karacamdan Kelebek( 109.1/109.1// %0)kilosu sabit +0.7 tarti farki eklenmistir
Esmahan38( 58.9///% )
_inci(62.1/ / / %)yeni uye baslangic kilosu:64hedef:53 giris tarihi:04.01.16

10.takım ortalaması:%

Diyorum ya sirf yanak benim oglan :KK70: anasina cekmis:KK70:
8.5kg canim yasina gircek hala 8lrrde geziyo
Canim ya valla sogani dene kesin buyuge balla kucuge pekmez birebir
Benimki de yeni 9 kiloyu gördü bi de 3,5 kilo doğmuştu sonradan hastalıklardan kilo alımı azaldı. Soğanı rendeleyecem kucağımdan inmiyor, yapıştı resmen, eşim öğlen gelsin ona yaptırayım

Benimki de yeni 9 kiloyu gördü bi de 3,5 kilo doğmuştu sonradan hastalıklardan kilo alımı azaldı. Soğanı rendeleyecem kucağımdan inmiyor, yapıştı resmen, eşim öğlen gelsin ona yaptırayım
Benim ki 2800dogdu aaa hic su kalmamis aa cok kucuk diyodu hemsoreler drum bi bagirdi kesin sesinizi diye son aylarda cok kustum ve suyumda sizinti vardi 37ye zar zor geldik sukur kucagimizda ya gerisi onemli degil
Ama yanaklara baksan obez dersin:D

Benim ki 2800dogdu aaa hic su kalmamis aa cok kucuk diyodu hemsoreler drum bi bagirdi kesin sesinizi diye son aylarda cok kustum ve suyumda sizinti vardi 37ye zar zor geldik sukur kucagimizda ya gerisi onemli degil
Ama yanaklara baksan obez dersin:KK70:
Öyle ya ne zorluklarla kucağımıza aldık bebişlerimizi, çok şükür. Rabbim isteyip de bebeği olmayanlara nasip etsin hayırlısıyla.
Kilo falan hiç önemli değil, akrabamızın bebeği oldu bir aydır yoğun bakımda; dudak damak yarığı, beyinde gelişme geriliği var. Hastaneden çıkınca da bakımı özel ilgi gerektiriyor :(

Elimdekiler bitince tavsiye ettiklerini aliyim canim
Kuzinin yanaklar bana cekmis goren dobis zandeder ama cocuk bana inat kilo almiyor aman sagligi yerinde olsunda kiloya cok takilmiyorum biz kilo aldikta ne oldu

Seni seni kiz artik yeter valla srninle elife ceza vercem bak :KK43:bu hafta rakibin benim hodri meydan

Bosuna uzuldun ya sen tarti farkini ekleyecegiz sikinti yok canim

Git biraz dinlen ben bu hafta 100g vermisim gerci regl bitmedi ama az
olur tatlim bi hafta icin tarti farki girmeye gerek yok asagi yukari oyleyse hafta icindede zaten

aynen kiloya takılma canım, benim yeğenimde öyle yengem çok üzülüyordu şimdi aman napim yiyo yiyo almıyor dedesine çekmiş diyor :)

Kiz seni paralarim :KK11: ya ben en cok mezuniyet yazini yazamadigina uzuluyorum:eek:

ay listeye mi girsem anlamadım ki :) canım mezuniyet yazımı buraya yazcam zaman bulunca hem belki yardımım olur bu sayede kilo vermek isteyen arkadaşlara :) aslında 55 olsam iyi de bu sefer heryerim küçüldü hatlarımın kaybolmasından ve yüzümün iyice çöküp çirkinleşmekten korkuyorum.

Canım sen niye listede yoksun, mezun oldun da ben mi kaçırdım, yoksa izne mi ayrıldın?

canım geçen hafta hedef kiloma ulaştım ya ondan :)

Öyle ya ne zorluklarla kucağımıza aldık bebişlerimizi, çok şükür. Rabbim isteyip de bebeği olmayanlara nasip etsin hayırlısıyla.
Kilo falan hiç önemli değil, akrabamızın bebeği oldu bir aydır yoğun bakımda; dudak damak yarığı, beyinde gelişme geriliği var. Hastaneden çıkınca da bakımı özel ilgi gerektiriyor :KK43:

Allah şifa verir inş, çok zor bi durum :(

Slm 10.takim iki gundur baya ihmal ettim dovun beni :KK43:
Gecmis yapamadim bi yaramazlik yoktur dimi:oops:
:KK52:Affedin kaptaninizi sarip sarmalasalim:KK74: ozledim :KK36:
Yarin herkes bomba gibi dimi @cansutr ne yaptin listeye girebilcen mi kiz :KK4:

@kimyager1508 deryam sislik yanma ayvayi soy limon sik ye vok iyi geliyor midenin oz suyunu toparliyor o ayvalar sayesinde gecti benim iki tenede gamzesi var kuzimin

E Etabiti biraz zaman sonra oturur duzenin ev is suan cok yorucu geliyordur dua et annen var

@Karacamdan Kelebek iyi ki bize geldin kiz bak bizim kizlar seni ve bilgilerini cok sevdi edacim

masalimsii masalimsii :KK36:secilim nasilsin :KK33:
@_inci ne abur cuburu yedin sen ben niye gormedim:KK34:
@Puffer gittin mi kaldin mi bi ses ver :cry:
@elfkkk bu hafta katilimin superdi:KK5:
Kanguru_ Kanguru_ ruzgar nasil oldu canim
KraliceElsa KraliceElsa sen naail oldun iyisindir insallah zencefilli sut nasildi :KK66:
@dudujan tatildeyim diye salma diyeti sakin:KK3:
@judiee nasil gidiyor tatil
@Esmahan38 seni unutyum sanma :KK60:
İnsallah kimseyi unutmamisimdir unuttuysam affola:KK22:
Dha iyi ama istahi hic yok bi tek emiyo agzina bse sokmuyo :(

akşam yemeğin güzel canım

canım bence basenler çok kalın değil, azcık yan çalışman lazım :KK66:

afiyet olsun canım :) spor bölümüne de koptum deli :KK70:

bence menün güzel.

tatlım iyiyimm, sen nasılsın bakayımm :) kuzii çok tatlı ayrıca yanaklarını benimm içim öpermisin kocamann

ohh en güzeli, misss

bu menüyü sevdim :) öğlen de olsaymış çok daha iyi olurmuş tabi :KK66:

bende yarıya kadar sıkılıp erteliyorum bazı kitapları sonra bi okuyayım diyorum (yarım bırakınca dert oluyor içime) nasıl heyecanlı . ben akıcı olmayınca sıkılıyorum,o yüzden Canan Tan kitaplarının hastasıyım kadın çok güzel yazıyor.

afiyet olsunn canımmm

bugünkü menün güzel canım. canım çiğ köfte çekti :)

geçmiş olsun canım kuzuna
aynen canimmmm basen :)

Back
X