- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masalimsii tatlim pazar sabahlari KV lerde oluyiruz kahvaltıda onun için ben hazirlamiyorum. Zaten evde de çok nadir kizartma yapıyorum. Zaten bu hafta eşime dedim bundan sonra kahvaltilari bu kadar gece birakmayalim pazar günleri ( genelde 11-11:30 tan önce toplanmiyor millet) çünkü ben çok acikiyorum ve acikinca çok yiyorum sonra çok rahatsız oluyorum. Eğer geç kalirsa ben evde yer inerim sadece cay içerim ona gore. Kesimde tamam dedi ama bu hafta ne olacak bakalim :))
Ben ama hamile kalmaktan korkmadan hemen bugün cikartiririm çok fazla ara kanama yapıyor uyusamadikAra ogun
Kucuk muz
1 saat sonra
1 kare bitter ve sut ictim tarcinli
Birde birsey sormak istiyorum araninzda spiral taktiran varmi :)
Çok geçmiş olsunselam kızlar,öyle yorgunum ki anlatamam.hala kızım iyileşmedi.öksürük+burun akıntısı+balgam.içim acıyor resmen.
uykusuzluk ta cabası.yeter ki biran önce iyileşsin.başka bir şey istemiyorum.ben üzerine titrerken nasıl böyle oldu aklım almıyor.
Hiç sorma valla dün teyzedeyduk oradan geldim kuzeyi anneme bıraktım alışverişe gittim esom geldi yerleştirdik geriye kuzeyi aldık anlamlar bende gorumcemler eltimde bugünde dg hazırlığı yapıyorum yarın doğum gününü yapacağım kuzeyinannemm nerelerdesin sen :)))
haftasonu en sevdiğim şey kahvaltı keyfi yapmak :) sende iyi gezmişsin canım tabi havayı sıcak görünce :)
kurabiyeyi yakmışsındır canım gezmenle :) afiyet olsun.
gerçekten çok başarılı bi kitap canım![]()
ben hiç tutsak değildim çatı muayenesini bile oldum dr um çok rahat digurursun dedi ama kısmetNormal doğum yaptıysan taktırırsın tabi, benim gibi tırsmazsın![]()
Ben ama hamile kalmaktan korkmadan hemen bugün cikartiririm çok fazla ara kanama yapıyor uyusamadik
Çok geçmiş olsun
Hiç sorma valla dün teyzedeyduk oradan geldim kuzeyi anneme bıraktım alışverişe gittim esom geldi yerleştirdik geriye kuzeyi aldık anlamlar bende gorumcemler eltimde bugünde dg hazırlığı yapıyorum yarın doğum gününü yapacağım kuzeyin
Aslında ne sen sor ne ben söyleyin bugün korku ile tartiya çıktım hala ayniyim ne vermiştim ne almış
ben hiç tutsak değildim çatı muayenesini bile oldum dr um çok rahat digurursun dedi ama kısmetolmadi
Bazen hamiş olduğunu unutuyorum canım, menülerin hala çok güzel. Yumurtayı biraz daha arttırabilirsin bence, bebeği en çok yumurta besliyorSelam Kizlar dünkü menumu yazayim
Kahvalti; 1.5 haslanmis yumurta, domates, 1kk peynir, 3 yaprak marul, 7-8 zeytin, 1 dilim ekmek, yarim simit, 8-10 tane ufak patates kizartmasi
Ara; 1ceviz, 2 badem, 2 kayisi
Aksam; 1/3 tavuk izgara, 3 dilim ekmek, 2 tane kornison tursu
Ara; sekersiz cay, yarim portakal, 1 mandalina
Su; 2 lt bulmustur
Geçmiş olsun canım ben de geçen hafta smear verdim bu hafta çıkacak sonuç; önemli bişey değildir merak etme, doğumdan sonra yıllık alıyorlar zaten.Bugun doktora gittim takamazmis bana yara vatmis icimde kanama da ya yumurta catlamis dedi yada kist dedi bide parca aldi benden 10 gun sonra sonuclar cikacak yara icinde ilac verdi![]()
Evet canım hamileyken erken kahvaltı yapman gerek ben 9 u hiç geçirmedim, hipoglisemiye girip bebeğin beyni glikozsuz kalmasın, hafif de olsa bişeyler atıştır sonra onlarla biraz daha yersin.masalimsii tatlim pazar sabahlari KV lerde oluyiruz kahvaltıda onun için ben hazirlamiyorum. Zaten evde de çok nadir kizartma yapıyorum. Zaten bu hafta eşime dedim bundan sonra kahvaltilari bu kadar gece birakmayalim pazar günleri ( genelde 11-11:30 tan önce toplanmiyor millet) çünkü ben çok acikiyorum ve acikinca çok yiyorum sonra çok rahatsız oluyorum. Eğer geç kalirsa ben evde yer inerim sadece cay içerim ona gore. Kesimde tamam dedi ama bu hafta ne olacak bakalim :))
Bazen kısmet olmuyo normal doğum ama keşke deneseydim diyorum.Ben ama hamile kalmaktan korkmadan hemen bugün cikartiririm çok fazla ara kanama yapıyor uyusamadik
Çok geçmiş olsun
Hiç sorma valla dün teyzedeyduk oradan geldim kuzeyi anneme bıraktım alışverişe gittim esom geldi yerleştirdik geriye kuzeyi aldık anlamlar bende gorumcemler eltimde bugünde dg hazırlığı yapıyorum yarın doğum gününü yapacağım kuzeyin
Aslında ne sen sor ne ben söyleyin bugün korku ile tartiya çıktım hala ayniyim ne vermiştim ne almış
ben hiç tutsak değildim çatı muayenesini bile oldum dr um çok rahat digurursun dedi ama kısmetolmadi
Bundan sonra ezeli rakibinim kork benden
Zaten bu günlerde senle benden başka kimse kalmadı bi demasalimsii var onu rakipten saymıyom zaten
![]()
Selam Kizlar dünkü menumu yazayim
Kahvalti; 1.5 haslanmis yumurta, domates, 1kk peynir, 3 yaprak marul, 7-8 zeytin, 1 dilim ekmek, yarim simit, 8-10 tane ufak patates kizartmasi
Ara; 1ceviz, 2 badem, 2 kayisi
Aksam; 1/3 tavuk izgara, 3 dilim ekmek, 2 tane kornison tursu
Ara; sekersiz cay, yarim portakal, 1 mandalina
Su; 2 lt bulmustur
Bugun doktora gittim takamazmis bana yara vatmis icimde kanama da ya yumurta catlamis dedi yada kist dedi bide parca aldi benden 10 gun sonra sonuclar cikacak yara icinde ilac verdi![]()
bugünkü menümün gidişatı;
sabah: tb ekmeğine sandviç (kaşar peyniri, marul, maydanoz)
öğlen : ezogelin çorba, tavuk sote, yoğurt, salata (aslında yoğurdu salataya döküp yoğurtlu salata yaptım :) )
arada portakal yiyeceğim.
akşam içinde annem ıspanak yaparsın dedi ama hiç halim yok. yumurta haşlar peynirle yerim heralde.
Geçmiş olsun canım ben de geçen hafta smear verdim bu hafta çıkacak sonuç; önemli bişey değildir merak etme, doğumdan sonra yıllık alıyorlar zaten.
Sen benden korkMaşallah motivasyonum çok güzel. İnşallah çabucak vereceğim kiloları. Sen beni azıcık yensende bundan sonraki rakibin
masalimsii . Artık kilo almamak için yarışırsınız. Masalimsinın şuanki rakibi nefsi
O saate kadar kimse aç kalmamalı hele sen.Menülerin çok güzel gidiyor. Patatesler nereden çıktı bilmiyorum. Görmek istemiyorum ben onları bebişi düşün annesi
Çok geçmiş olsun canım.
Maşallahh diyelim. Akşam güzel bir kahvaltı yap yada bir ton balığı+ salata on numara![]()
Ayyy sormayin kizlar yaaa birde biz esinle 9-9:30 ta kalkiyoruz o saate kadar bekliyoruz. Pazar sabahi herkes uyusunmus diye. Neyseki bu hafta eşime dedim artik bu boyle olmuyor diye neyseki bana hak verdi. Kahvaltıda söyledim Kahvalti cçok geç saate kaliyor VW ben hem çok acikiyorum hem de rahatsix oluyorum diye. Bu haftadan sonra düzelir inş. Duzelmezlersede keyifleri bilir :) biz kizimla yeriz :)
@erigim hadi dogum gunune az kalmis en guzel sekilde atlatirsin ins. @Karacamdan Kelebek o patatesleri bende çok acikinca yedim. Ooo daha yemedigim neler var bilsen. Ben tatli, hamurisi, ve kv nin yagli yemeklerini falan yemiyorum ya aslında icten içe nasil kiziyorlar ye ye diye tutturuyolar bazen ama bende kiziyorum sonra ben rahatsız oluyorum hem canim istemiyor hem bebeğe hic faydasi yok diyorum sonra mecburen susuyolar. Onlara kalsa ben simdi ooooo kaç kilo almistim Allah bilir
Aynen canim sukurler olsunGeçmiş olsun canimm çok şükürki oönemli bisey cikmamis.
Yara varmis bende de takmadilar zaten :) aynen ara kanama yaparmis hepBen ama hamile kalmaktan korkmadan hemen bugün cikartiririm çok fazla ara kanama yapıyor uyusamadik
Çok geçmiş olsun
Aynen canim 10 gun icinde cikacak benimkidevevet aliyolarmis hepGeçmiş olsun canım ben de geçen hafta smear verdim bu hafta çıkacak sonuç; önemli bişey değildir merak etme, doğumdan sonra yıllık alıyorlar zaten.