Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İşte o biraz sıkıntı. Fazla boş kaldık. Kurallar uygulanmadan herkese toparlanma çağrısı yapalım. Yok yine fayda etmiyorsa kurallar uygulansın. @erigim
canım 2 haftadır o çağrı yapılıyor zaten ama kimsenin taktığı yok. birde diskalifiye etmekte çok zor, ama böylede yüzdemiz çok kötü geliyor. biz ilk başlarda çok çok iyidik. hep ilk 3'te oluyorduk.şimdi ise hep son 3'teyiz.

canım 2 haftadır o çağrı yapılıyor zaten ama kimsenin taktığı yok. birde diskalifiye etmekte çok zor, ama böylede yüzdemiz çok kötü geliyor. biz ilk başlarda çok çok iyidik. hep ilk 3'te oluyorduk.şimdi ise hep son 3'teyiz.

evet ekibe ilk geldiğim zaman herkes çok daha hırslıydı, çok daha fazla katılım vardı. zaten katılım azalınca bahaneler artıyor ve yarıştanda kopuluyor.

siz planı yapın bende katılmak isterim, ama avrupa yakasında olsun ki ulaşım bana kolay olsun :KK66:

tabikide önceliğimiz sensin canım :) sen iki canlısın :D (bunu sölemesem içimde kalırdı (bendeki teyze modu) )

evet ekibe ilk geldiğim zaman herkes çok daha hırslıydı, çok daha fazla katılım vardı. zaten katılım azalınca bahaneler artıyor ve yarıştanda kopuluyor.

tabikide önceliğimiz sensin canım :) sen iki canlısın :KK70: (bunu sölemesem içimde kalırdı (bendeki teyze modu) )
:KK70::KK70::KK70:

tabikide önceliğimiz sensin canım :) sen iki canlısın :KK70: (bunu sölemesem içimde kalırdı (bendeki teyze modu) )
siz planı yapın bende katılmak isterim, ama avrupa yakasında olsun ki ulaşım bana kolay olsun :KK66:

kimyager1508 kimyager1508 senin için hafta sonu uygun olur mu? Gerçi bu hafta ve gelecek hafta ben full doluyum ancak ayın 20. cumartesiye benim için olur. Avrupa yakasında neredesin yada nereye yakınsın merkezi olarak?

Ben geldiğimde bile iyiydi takım. Acaba uğursuzluk mu getirdim. :KK70:

@judiee katılımını artır tatildesin daha fazla vaktin olacak çok oyalandin ik kg için aylardır on çık yapıyorsun

Esmahan38 Esmahan38 geçmiş olsun ama katılımını artır bu hafta mezun olacaksın neredeyse bi muhabbet edemedik:KK43:

@dudujan biliyorum kayıt filan uğraşıyordum ama akşamları zaman ayiracagini söylemiştim

_inci _inci misafirin var ama bak @Kralice Elsa misafire rağmen fırsat buluyor lütfen fırsat bulmaya çalış

Kızlar sizler listedesiiz ortalama yı ve motivasyonu etkiliyordu buz unutmayin
@erigim hajlısın katılamıyorum fazla ama bu gün tartıldım 58.900 çıktım şişkinlik olabilir diye düşünüyorum kilom artı çıktı sağlığıma kavuşayım başka bişey istemiyorum öksürük halsizlik beni bitirdi dediğim gibi ağzım burnum yara içinde haşlama ve çorba yiyip içiyorum sadece hiçbişeyde tat yok tuz yok iki haftadır çok kötüyüm ya :mad:

Ay teşekkür ederim ama bu gelinliği bulabileceğimi sanmıyorum sanırım diktireceğim.
Akşam görüşürüz.

Olsun kaptan güzel yine.
Gelinlik modeli ekte :KK60:

Çok güzel olmuş kaptan. Çok güzel kurtarmışsın. tebrik ederim.
Zararlı şeyler gitmiş oh aklım kalmaz artık:KK9:

Çok düşünceli bir eşin var. Şanslısın. :KK70:
İnşallah ağız tadıyla ufaklığın nice doğum gününü kutlarsıız.:KK60:

Buradayım :rolleyes:

Güzel :KK8:
Bir gün belki dersin :-)

Wow hem midemi, hem gözümü, hem kilomu hem sağlığımı düşünüyorum diyorsun.:KK9:

Ay ben onu gece kabus görünce yazıverdim sonra hiç okumadım. Bir sürü kişi ağladım diye mesaj atınca okudum. Çok ajitasyonlu yazmışım. :KK70: Ama anlatmadığım çok şey var :KK53: Şimdilerde öyle değilim.:KK73:

Sen niye okudun :KK35: Üzmeseydin kendini valla. Ben okurken yine kalbim ağrıdı. Yok yok annemiz sen böyle dramlardan uzak dur.:KK60:

Tuzlu yoğurt kavurması nasıl bir şey. Menün güzel.
Güle güle giyersin inşallah edam
öldürmeyen acı güçlendirir sözü çok doğru.. benimde çocukluktan beri çektiğim sıkıntılar oldu ama annem sayesinde bunu çok hafif atlattık. 9 yaşındayken annemle babam boşandı ki bence en doğru karardı bu, sonrasında maddi sıkıntılar oldu. dayımlar üniversite okumamamızı yanlarında çalışmamızı istiyorlardı ama annem herzaman güçlü durdu kendi ezildi üzüldü ama bizi ezmedi. hep kızlarım okuyup meslek sahibi olacak benim çektiklerimi çekmeyecek diyip elinden geleni yaptı. sonrasında ben üni bittikten sonra sözünü dinlemedim hiç istemediği bi psikopatla evlendim ve 2 ay sonra intiharın eşiğinden döndüm ve elalem ne der diye düşünmedi yine sahip çıktı yanımda oldu. kadının kendi ayakları üzerinde durması çok önemli bu yüzden. biz kendimizi ezik gördükçe çevremizdekiler çok daha fazla ezmeye çalışıyor o yüzden ben kendimi sevmeyi öğrendim. :KK36:
Kadınlar ojumali güçlü olmalı ezdirmemeli canım cicim aşkım geçiyor valla önemli olan baskın karakter kadın olacak arkadas
yine biz bize kalmışız grupta, sanırım günlerdir uğramayan arkadaşlar var :KK34:
Onları sutlayalim:(
Daha oncenide biliyorum eskişehirde bahar senligiydi galiba nasıl güzeldi fotonların daha iyisini olacağına eminim
sevgili annişler size bişey danışmak istiyorum

offf offf sorma yaaaa, bi çeki düzen vermek lazım hakikaten :KK62:
Sor tatlim
Napsak ki o_O Yeni üye mi alsak :oops:
Evet bulursanız alalım cagirin
üye sayımız zaten 11, deneme süresinde olanlarda var. onun için yeni üye alamayız sanırım :KK64:
Onlarin biri diskalifiye ve izindekileri saymiyorum kilo verip dönmeleri zaten uzun suruyor
kesinlikle.kurallar uygulanırsa takımda kimsecikler kalmayacak ondan korkuyorum :KK53:
Kalmasın puffer:( diskalifiye
İşte o biraz sıkıntı. Fazla boş kaldık. Kurallar uygulanmadan herkese toparlanma çağrısı yapalım. Yok yine fayda etmiyorsa kurallar uygulansın. @erigim
Şimdide boş üye kalmasın yenileri gelsin o halde daha iyi
Dimi mesela ceza alınca ben uğraşacağı onların umrunda olmayacak
@erigim hajlısın katılamıyorum fazla ama bu gün tartıldım 58.900 çıktım şişkinlik olabilir diye düşünüyorum kilom artı çıktı sağlığıma kavuşayım başka bişey istemiyorum öksürük halsizlik beni bitirdi dediğim gibi ağzım burnum yara içinde haşlama ve çorba yiyip içiyorum sadece hiçbişeyde tat yok tuz yok iki haftadır çok kötüyüm ya :mad:
cuma tartil ama katılımını artır lütfen biliyorum Hastasın ama artık telden çok kolay katılım

Puffer Puffer üzgünüm canım hiç uğraşıyordum olmaz böyle kaç hafta daha idare edebilirim ki izin hakkin da yok istersen takım değiştir istersen kendi isteğiyle ayrıl diskalifiye edersem donmen daha zor cvp bekliyorum

@erigim tatlım taam msj yazacaktım ki kapı çalınca yazdığım kadarı gitmiş gerisi gelmemiş :KK70: ben bişey soracaktım ama ne soracağımı unuttum :oops: o arada aklıma gelmişti :KK70::KK70: aklıma gelince sorarım artık :KK48:

Bugünkü menüm,
3 yumurta bir sarılı 2 sarısız.
2 domates
1 dilim ekmek
1 kk kibrit

Ara 1 muz

Öğle.
1 kase yoğurt
İzmir köftenin 3 köftesi
2 yk kısır

Ara 1 elma

Ara 3 ceviz + az sütlü nescafe

Akşam hayırlısıyla eve gidersem :) göreceğim.

IMG_20160203_181746.webp
simdilik bu kadar baska seyler yersen yazicam :*

Back
X