Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay teşekkür ederim ama bu gelinliği bulabileceğimi sanmıyorum sanırım diktireceğim.
Akşam görüşürüz.

Olsun kaptan güzel yine.
Gelinlik modeli ekte :KK60:

Çok güzel olmuş kaptan. Çok güzel kurtarmışsın. tebrik ederim.
Zararlı şeyler gitmiş oh aklım kalmaz artık:KK9:

Çok düşünceli bir eşin var. Şanslısın. :KK70:
İnşallah ağız tadıyla ufaklığın nice doğum gününü kutlarsıız.:KK60:

Buradayım :rolleyes:

Güzel :KK8:
Bir gün belki dersin :-)

Wow hem midemi, hem gözümü, hem kilomu hem sağlığımı düşünüyorum diyorsun.:KK9:

Ay ben onu gece kabus görünce yazıverdim sonra hiç okumadım. Bir sürü kişi ağladım diye mesaj atınca okudum. Çok ajitasyonlu yazmışım. :KK70: Ama anlatmadığım çok şey var :KK53: Şimdilerde öyle değilim.:KK73:

Sen niye okudun :KK35: Üzmeseydin kendini valla. Ben okurken yine kalbim ağrıdı. Yok yok annemiz sen böyle dramlardan uzak dur.:KK60:

Tuzlu yoğurt kavurması nasıl bir şey. Menün güzel.
Aynen canimmm arada degisiklik iyi oluy0

@Karacamdan Kelebek cok okudugun cumlelerinden belli,insallah istedigin gibi ogretmen de olursun.su anki mesleginde cok guzel,hayatta hic bir seyin tesaduf olmadigina inaniyorum hepimiz bir seylerden imtihandan geciyoruz,bazen zorluklar gelecege hazirliyor.kucuk seyleri kafaya takmamayi ogrendin,kendini motive etmeyi,abuk sabuk seylere gulmeyi ve en onemlisi evliginde en kucuk mutluluga bile sukretmeyi bileceksin.bahtin acik olsun,guzel haberlerini aylar sonra da hep yaz bize..resimde oyle tatli gorunuyorsun ki deni gormeden cok sevdim,ve 100 kg gibi degil 80 gibi en fazla,orantilisin baya

KraliceElsa KraliceElsa ben seni hep okuyorum,sen cok kiymetilisin ve benim hala rakibemsin

@erigim diskalifiye etmemek icin haftalardir verdigin ugras ne kadar kalbi temiz insanlarla bir arada oldugumu gosterdi bana

Sizinle boyle canimli cicimli konusuyorum ya su okuldaki arkadaslara da siz demeyi birakip nasilsiniz guzel arkadaslarim dedim hepsi saskinca bakip iyiyiz hocam siz nasilsiniz dediler.yaw dedim sanaldaki insanlar daha iyi dedim

Slm kizlar 5 kisisiniz ama gunde 10 sayfa yaziyorsunuz bravo takimima ben de geldim bomba gibi,misafirlerim gitti ve en onemlisi ben yemek yemek istemiyorum,iyice midem kuculdu,hayret canim cikolata bile istemiyor,eridim gibi hissediyorum bu hafta
Bir kaçak daha dönmüş aramıza hg canım donusun güzel oldu
@erigim diskalifiye etmemek icin haftalardir verdigin ugras ne kadar kalbi temiz insanlarla bir arada oldugumu gosterdi bana

Sizinle boyle canimli cicimli konusuyorum ya su okuldaki arkadaslara da siz demeyi birakip nasilsiniz guzel arkadaslarim dedim hepsi saskinca bakip iyiyiz hocam siz nasilsiniz dediler.yaw dedim sanaldaki insanlar daha iyi dedim
:D:D

sabah:
2kk peynir
2-3dilim ekmek
2 çatal tuzlu yoğurt kavurması
5fındık

ara: yarım avuç fıstık

öğle:
1dolma 5-6 pazı sarması (yarı bulgur yarı pirinç)
1.5 bardak ayran
salata
yarım kase tarhana çorbası

ara: yeşil elma

akşam ara gibi oldu
1kase yoğurt
kuruyemiş (kaçtı biraz :( tuzsuzlar ama)
1kutu sade süt

spor birazdan barfiks çekicem ne kadar yapabilirsem biraz da ip atlar stretching yaparım ama yazmicam tekrar 20-30dk felan sürer çünkü :D

Slm kizlar 5 kisisiniz ama gunde 10 sayfa yaziyorsunuz bravo takimima ben de geldim bomba gibi,misafirlerim gitti ve en onemlisi ben yemek yemek istemiyorum,iyice midem kuculdu,hayret canim cikolata bile istemiyor,eridim gibi hissediyorum bu hafta
Hoşgeldin sefa getirdin. Canın istersede tadımlık ye bence. İyi gidiyorsun. Sağljklı beslenmeye başladıkça vücut bu düzene alışıyor sonrada böyle yemesemde olur moduna giriyor insan.

@Karacamdan Kelebek cok okudugun cumlelerinden belli,insallah istedigin gibi ogretmen de olursun.su anki mesleginde cok guzel,hayatta hic bir seyin tesaduf olmadigina inaniyorum hepimiz bir seylerden imtihandan geciyoruz,bazen zorluklar gelecege hazirliyor.kucuk seyleri kafaya takmamayi ogrendin,kendini motive etmeyi,abuk sabuk seylere gulmeyi ve en onemlisi evliginde en kucuk mutluluga bile sukretmeyi bileceksin.bahtin acik olsun,guzel haberlerini aylar sonra da hep yaz bize..resimde oyle tatli gorunuyorsun ki deni gormeden cok sevdim,ve 100 kg gibi degil 80 gibi en fazla,orantilisin baya

KraliceElsa KraliceElsa ben seni hep okuyorum,sen cok kiymetilisin ve benim hala rakibemsin

Teşekkür ederim. Zaten ne zaman kendimi sevdim, ne zaman küçük şeylerle mutlu olduysam o vakit hayat daha kolay oldu. :KK68:
Kimse 100 kilo üstünde olduguma inanmıyor ama acı gerçekler bunlar. Tartı yalan söylemez. Bir de spor salonuna başlayalı bir kaç gün oldu kollarım vs iyi toparlandı. Her 10 kiloda bir bir resim atayım en iyisi:KK24:

Valla ben uyuma cok inanıyorum. Pozitif , sıcak yaklaşımdan dolayk bu kadar şaşkınlığa uğruyorlarsa içleri buz gibi olmuş olsa gerek. Sen gönlünce takıl biz sana daha güzel günaydınlar deriz :KK33:

aynen kilonu hiç göstermiyosun kardiyo daha sık yapabilirsen baya erirsin

Spor salonuna başladığımdan beri günde yarım saat cardio yapıyorum. :KK49:
20 dk falan eliptik bisiklet
Kalça kol iç bacak egzersizleri yapıyorum. :KK55: umarım dediğin gibi olur canım :KK76:

sabah:
2kk peynir
2-3dilim ekmek
5fındık

öğle:
1.5 bardak ayran
salata

akşam ara gibi oldu
1kase yoğurt
kuruyemiş (kaçtı biraz :KK43: tuzsuzlar ama)
1kutu sade süt

spor birazdan barfiks çekicem ne kadar yapabilirsem biraz da ip atlar stretching yaparım ama yazmicam tekrar 20-30dk felan sürer çünkü :KK70:

Afiyet olsun akşamı atlamış gibi olmuşssun ama olsun artık bu saatten sonra yeme.
Bence güzel. Az oldugunu söylemezsem çatlarım. :KK19:

Bende günümü özetlersek
Kalkinca demir ilaci ve 2 bardak su
Kahvalti; 2 haslanmis yumurta, salatalik, 8-10 zeytin, labne peyniri, 3 dilim ekmek
Ara; türk kahvesi ve yaninda %80 kakaolu bir kare bitter çikolata
İkindi; 1lahmacun, yeşillik, 2 bardak ayran
Aksam; yok. Lahmacun yemem normalde ama KV ve kp ismarlamis yemeyince kusuyorlar. Bende yiyince mideme çok dokundu. Esim yemek yerken ben maden suyu içtim
Ara; şekersiz cay, 1 ceviz, 3 tane badem
Ara; çeyrek armut, yarim portakal, 1 mandalina
Su; 2 lt olmuştur

Bugünkü menüm,GÜNCEL SON HALİ.
3 yumurta bir sarılı 2 sarısız.
2 domates
1 dilim ekmek
1 kk peynir.

Ara 1 muz

Öğle.
1 kase yoğurt
İzmir köftenin 3 köftesi
2 yk kısır

Ara 1 elma

Ara 3 ceviz + az sütlü nescafe

Akşam:
1 tavuk incik
Salata

Spordan sonra 100 gr ızgara köfte.

Spor 20 dk cardio+10 dk eliptik bisiklet

15x2 set kol +göğüs
15x2 kalça
15x 2 iç bacak + kalça

Toplam 45 dk sürdü

Su2,5 litreyi geçtim :)

Bende günümü özetlersek
Kahvalti; 2 haslanmis yumurta, salatalik, 8-10 zeytin, labne peyniri, 3 dilim ekmek
Aksam; yok. Lahmacun yemem normalde ama KV ve kp ismarlamis yemeyince kusuyorlar. Bende yiyince mideme çok dokundu. Esim yemek yerken ben maden suyu içtim
Su; 2 lt olmuştur

Güzel menü :KK9:

2 domates
1 dilim ekmek
1 kk peynir.

Ara 1 muz

Öğle.
1 kase yoğurt
İzmir köftenin 3 köftesi
2 yk kısır

Ara 1 elma

Akşam:
1 tavuk incik
Salata

15x2 set kol +göğüs
15x2 kalça
15x 2 iç bacak + kalça

Toplam 45 dk sürdü

Super sporda menude

2 domates
1 dilim ekmek
1 kk peynir.

Ara 1 muz

Öğle.
1 kase yoğurt
İzmir köftenin 3 köftesi
2 yk kısır

Ara 1 elma

Akşam:
1 tavuk incik
Salata

15x2 set kol +göğüs
15x2 kalça
15x 2 iç bacak + kalça

Toplam 45 dk sürdü

süpersin tatlımmm tebriklerrrr :KK9::KK6:

Hoşgeldin sefa getirdin. Canın istersede tadımlık ye bence. İyi gidiyorsun. Sağljklı beslenmeye başladıkça vücut bu düzene alışıyor sonrada böyle yemesemde olur moduna giriyor insan.

Teşekkür ederim. Zaten ne zaman kendimi sevdim, ne zaman küçük şeylerle mutlu olduysam o vakit hayat daha kolay oldu. :KK68:
Kimse 100 kilo üstünde olduguma inanmıyor ama acı gerçekler bunlar. Tartı yalan söylemez. Bir de spor salonuna başlayalı bir kaç gün oldu kollarım vs iyi toparlandı. Her 10 kiloda bir bir resim atayım en iyisi:KK24:

Valla ben uyuma cok inanıyorum. Pozitif , sıcak yaklaşımdan dolayk bu kadar şaşkınlığa uğruyorlarsa içleri buz gibi olmuş olsa gerek. Sen gönlünce takıl biz sana daha güzel günaydınlar deriz :KK33:

Spor salonuna başladığımdan beri günde yarım saat cardio yapıyorum. :KK49:
20 dk falan eliptik bisiklet
Kalça kol iç bacak egzersizleri yapıyorum. :KK55: umarım dediğin gibi olur canım :KK76:

Afiyet olsun akşamı atlamış gibi olmuşssun ama olsun artık bu saatten sonra yeme.
Bence güzel. Az oldugunu söylemezsem çatlarım. :KK19:
görünürde az kuruyemişlerim 400cal bulmuştur :(

@erigim annelere ne soracagim aklima geldi :KK70:hani simdi kış indirimleri basliyor ya bende bebis icin bidaha ki kış giymesi icin biseyler alsam mi diye soracaktim. Ne dersiniz :KK22:

Henüz anne değilim ama bu sıralar aldığım bebek kıyafetlerinin fiyatına bakarak söylüyorum. Bence al. Nedense bebek çocuk kıyafetleri çok pahalı. İndirimi kaçırma. Cici cici şeyler al kızına :)

Güle güle giyersin inşallah edam

Kadınlar ojumali güçlü olmalı ezdirmemeli canım cicim aşkım geçiyor valla önemli olan baskın karakter kadın olacak arkadas

Onları sutlayalim:KK43:

Daha oncenide biliyorum eskişehirde bahar senligiydi galiba nasıl güzeldi fotonların daha iyisini olacağına eminim

Sor tatlim

Evet bulursanız alalım cagirin

Onlarin biri diskalifiye ve izindekileri saymiyorum kilo verip dönmeleri zaten uzun suruyor

Kalmasın puffer:KK43: diskalifiye

Şimdide boş üye kalmasın yenileri gelsin o halde daha iyi

Dimi mesela ceza alınca ben uğraşacağı onların umrunda olmayacak
cuma tartil ama katılımını artır lütfen biliyorum Hastasın ama artık telden çok kolay katılım

kesinlikle öyle canım. en yakından yaşamış biri olarak katılıyorum sana. ben üniversite mezunu olduğum ve çalıştığım halde ezmeye çalıştılar bu seferde sen havalardasın bizimkileri beğenmiyorsun diye farklı bi şekilde asla kişiliğim olmayacak şekilde ezmeye bastırmaya çalıştılar. çeşit çeşit insan var, Allah güzel kalplileriyle karşılaştırsın ve biz kadınlar olarak güçlü olalım.

Menü
Sabah
Yazmıştım
Ara
1muz
Öğle
1dlm ekmek
Biraz et sote
Midem çok yanıyor yesem rahatsız edecek yemesem acim

canım gidişat güzel olmuş. üşüttün mü acaba mideni?

bide herkes yazsa ne kadar aktif ne kadar eğlenceli oluruz. oh ne güzel canım , yarın tartıda yüzüne gülecektir :)

sabah:
2kk peynir
2-3dilim ekmek
5fındık

öğle:
1.5 bardak ayran
salata

akşam ara gibi oldu
1kase yoğurt
kuruyemiş (kaçtı biraz :KK43: tuzsuzlar ama)
1kutu sade süt

spor birazdan barfiks çekicem ne kadar yapabilirsem biraz da ip atlar stretching yaparım ama yazmicam tekrar 20-30dk felan sürer çünkü :KK70:

afiyet olsun canım.

Bende günümü özetlersek
Su; 2 lt olmuştur

afiyet olsun canım.

2 domates
1 dilim ekmek
1 kk peynir.

Ara 1 muz

Öğle.
1 kase yoğurt