- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
O kekle pizza yenmezmi insallah cevremde yapan olmaz.
yenmemesi lazımdı normalde yemiyordum ama ödül gibi oldu işte.
Hımmm hımm hımmmmm, sende fazla kaçtığını biliyorsun ama kendini ödüllendirdiğini sayıyorum. Yarın akşama kadar başka ödül yok![]()
bu hafta başka ödül yok tatlım :)
Bende kahvaltimi ettim simdi cayimi iciyorum :)
Kahvaltim; 2 tane göz yumurta, 1 TK acuka, 10 tane zeytin, yarim KK peynir, labne peyniri, ufak salata, 3 dilim tam tahilli ekmek
afiyet olsun canımcım
Aksam biraz fazlami olmuş nebugun telafi edersin tatlim.
çok fazla oldu hemde canım. herkes zayıfladın kırk yılda bi okadarcıktan bişi olmaz diyince yedim bende , bide regl yaklaşıyor ya onunda çok etkisi var tabi.
Alma canım bebeğin kilosu çok fark ettiriyor mesela kilolu bi bebek okursa aldıklarını boşa gidecek zayıf olursa o giyene kadar mevsimi duymayacak vs vs iklimli birşeyler belki alabilirsiniz birde halası teyzesi anneannesi dedesi derken çok kişi her gelip gitmeden kıyafet alacak o indirimler sürekli var ebebekte chiccoda vs
Günaydın canım
Değişiklik iyidir ayrıca canım bbence yarın daha fazla -olacak dün tartildim 77.8geldim ki bence doğru değil hiç takmadim kafaya yarını bekliyorum
Vuuuu akşam cosmussun ama telafi edersin eminim
afiyet olsun annecik duru ne yapıyor hareketlimi karnında nasılsa dışarda da öyle oluyor kuzey hiç durmazdi etrafındakiler görür gulerdi bu hiç durmuyor diye eltiminde bi kere görmedik oynadığını çok sakindi doğdular aynı valla
telafi edilecek ki kaptancımm