Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

slm kızlar, soran merak eden arkadaşlarım sağolun . allah razı olsun.
bağırsağında yara var o kesilecek, ne kadar ne durumda bilinmiyor. patoloji yarın sonuçlanacak .çocuğu 1 aydır işe getiriyorum, işlerimde kalıyor çocuk da perişan oluyor. diyet iyi fazla bi şey yemiyorum zaten. öyle işte .hoşçakalın şimdilik.
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Sonuçlar temiz çıkar inşallah. Annen sağlığına kavuşunca devam edersin, hoşçakal ..

slm kızlar, soran merak eden arkadaşlarım sağolun . allah razı olsun.
bağırsağında yara var o kesilecek, ne kadar ne durumda bilinmiyor. patoloji yarın sonuçlanacak .çocuğu 1 aydır işe getiriyorum, işlerimde kalıyor çocuk da perişan oluyor. diyet iyi fazla bi şey yemiyorum zaten. öyle işte .hoşçakalın şimdilik.
çok geçmiş olsun _inci _inci çok geçmiş olsun canım.Allah acil şifa versin.

Ben bu aksam çok kotu bisey yaptimmm :KK43: esim is arkadaşlarıyla disarda yemek yiyicekti Benice götürdü. adana kebap yedim. Ama pidwnin 2/3 unu yedim eti yedim biraz mezelerden yedim ve buyuk bardak ayran ictim. Buraya kadar normal ama ardindanda kunefeciye gittik 1 tane kunefeyi mideye huplettim :KK11: suan catliyorum resmen.Acil soda icmem lazimm :KK22:
sen yemeğini afiyetle yemişsin kimyager1508 kimyager1508 canım.prensesin canı da tatlı çekmiş.afiyet olsun:KK46::anneadayı::nazar:

Günaydın kızlar; bi yandan kahvaltı yapıyorum bi yandan sizinleyim. Eşimi gönderim diğerleri gece geç yattılar hala uyuyorlar :KK48:
Yumurta ve peynirle bol maydonozlu salata yaptım, üstüne de pul biber, nefis oldu tavsiye ederim:kk77:
KraliceElsa KraliceElsa çok uzun zamandır yapmadım ben de, bu hafta sonu şart oldu yumurta salatası yapmak ,canım çekti vallahi.

Sabah peynir,domates,15 zeytin
öğle
etli turlü (4 kaşık, suyunu ve patateslerini yemedim)
2 kaşık pirinç pilavı
ayran
aşure (2 yemek kaşığı)
akşam
lahana sarma ve yoğurt yemeği planlıyorum.
1 lt de limonlu su içtim :)
E Etabiti
zeytin canavarı seni:KK72:ilk evlendiğimiz de,eşim huyumu bilmiyor,ben de zeytin ve peyniri çok severim zeytin peynir canavarı derdi bana:-)

Haklisim canim ama hic katkim olmuyo diye yarin da kilo alirsam cok uzulucem :KK43:
hira1994 hira1994 böyle moral bozup pes etmek yok canım.muhakkak bir sebebi vardır.bitki çayları içiyormusun:KK50:

kızlar ben sanırım 40 yaş sendromuna girdim.bir duygu patlaması,dokunsan ağlayacak modu,bir içim kıpır kıpır.birde malum dönem yaklaştı oda etki ediyor.bir de yarının heyecanı.hayırlısı bakalım:confused::KK37:diyorum.

15 zeytin mi :KK70: kız zeytinlerin hepsini sen bitirmişsindir sofradaki :KK70: onun dışında lahana sarmanın miktarrını ayarlarsan güzel.
kız 15 zeytin de ne var ki. o adarını benim kızım bile yiyor ;) sarmayı da 3 veya 4 tane yerim.
E Etabiti de benim gibi zeytincilik :)) zeytin olsun yeter bize :))
emin ol kızın da aynı olacak. ezoş tam bir zeytin delisi. 20 tane falan yer çok rahatlıkla. pazarda zeytin tezgahının başından ayıramıyoruz :KK70:
sen yemeğini afiyetle yemişsin kimyager1508 kimyager1508 canım.prensesin canı da tatlı çekmiş.afiyet olsun:KK46::anneadayı::nazar:

KraliceElsa KraliceElsa çok uzun zamandır yapmadım ben de, bu hafta sonu şart oldu yumurta salatası yapmak ,canım çekti vallahi.

E Etabiti
zeytin canavarı seni:KK72:ilk evlendiğimiz de,eşim huyumu bilmiyor,ben de zeytin ve peyniri çok severim zeytin peynir canavarı derdi bana:-)

hira1994 hira1994 böyle moral bozup pes etmek yok canım.muhakkak bir sebebi vardır.bitki çayları içiyormusun:KK50:

bizim kahvaltı masasında en az 3-4 çeşit zeytin olmazsa mutsuz olurum ben ;)

kız 15 zeytin de ne var ki. o adarını benim kızım bile yiyor :KK66: sarmayı da 3 veya 4 tane yerim.

emin ol kızın da aynı olacak. ezoş tam bir zeytin delisi. 20 tane falan yer çok rahatlıkla. pazarda zeytin tezgahının başından ayıramıyoruz :KK70:

bizim kahvaltı masasında en az 3-4 çeşit zeytin olmazsa mutsuz olurum ben :KK66:
E Etabiti ohh afiyet olsun.ben eskiden 3 öğünde de yerdim.şimdi diyet uğruna 2 yada 4 tanecik yiyiyorum:KK22:

ben akşamdan tuzunu aldırıyorum. istediğim kadar da yiyorum. Malum karatay diyetleri boool zeytinli :)
biz bu yıl kendimiz yaptık canım.çizme ,kırma ve sele.öyle tuzu da çok değil ama yediğim her lokma yı sayar oldum sanki.birisi zararı yok kiloya ,ye hadi dese çerez gibi yerim yani:KK70:

@La_vinya ben de 30 yaş sendromundaydım :KK43:eskiden kendimi çok beğenirdim şimdi çirkinleşmeye başladığımı düşünüyorum. Zayıflayınca yüzüm çöktü ondan mı yoksa yaşlanıyor muyum ondan mı böyle hissediyorum anlamadım. o_O

biz bu yıl kendimiz yaptık canım.çizme ,kırma ve sele.öyle tuzu da çok değil ama yediğim her lokma yı sayar oldum sanki.birisi zararı yok kiloya ,ye hadi dese çerez gibi yerim yani:KK70:
Bi sene bende yapmıştım ev yapımı çok güzel oluyo olsa beş altı tane yerim en az. Hazırları pek yiyemiyorum:(

Back
X