Y
ebrikler hayirli olsun canim.
çok teşekkür ederim canım

çok teşekkür ederim,inşallah canım.2 haftadır hiç kullanmadım,biraz heyecan ve stres var ama trafiğe çıkınca normale dönüyorum.Bi türlü alıntı yapamadım
@La_vinya ehliyetin hayırlı olsun, kazasız belasız yolculuklar yap inşallahrüyalarında değil gerçekte attırırrsın artık yolların tozunu
elfkkk holgeldin tekrar aramıza, gerçi baya takip etmişsin gittin sayılmaz :) iyi dileklerin için sağol, bütün hastalarımızın Allah yardımcısı olsun

çok geçmiş olsun canım.burun tıkanıklığı çok huzursuz ediyor kuzucukları.ben yaşımızı doldurunca afedersin sümkürmeyi öğretmiştim.her banyo sonrası ben ve babası oyunla yapıyorduk yavrumda kendisi yapmaya çalışıyordu.ve rahatlıyordu böylece.Kuzeyle zor bi gece geçirdikten halada öyle burnu tıkalı emmek istiyor sürekli
geçmiş olsun canım.karbonat işe yarar.İyiyim canim sen nasilsin :) agzimdaki yara gecince daha iyi olucam![]()
şimdiden hayırlı olsun canım.benim makine de bazen homurdanıyor ,ama yine de iş görüyor şimdilik.diğerleri çoktan değişti.bir bu bırakmadı beniOgleden sonra carsiya cikicam ve nihayet bu bulasik makinesinden kurtulycamgerci hala marka model karari veremedim. Ya bosch ya da siemens alicam. Anam onlarin da bir suru farkli programlisi var.. Umarim ezis rahat birakirda, icime sinen birsey alirim.
Tabi yemek de disarida yenecek, cok abartmiycam ama..

çok teşekkür ederim,amin canım.Hayirli olsun canim, rabbim kaza bela vermesin ins.
Selam canimm. Cok sukur simdi iyi gidiyor. Bugun dr gittim ayrintili usg sonucumu goturdum. Dr muayene etti. Bebis iyimis cok sukur.
Canim cok gecmis olsunn.
Canim karbonatli suyla gargara yap. Ozellikle yemek yedikten sonra. İyi geliyor. Cok gecmis olsun.
prensese de