Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dün gece çok feci birşey yaptım oğlum hiç uyuması ağladı durdu nefes alamadığı için ateşte vardı sirt pirt uyandı gece olduk açlıktan :KK43: ve evet yemek yedim gece :KK43:
Ne yedin ki, çok kalorili bişey mi? Gece çok uyandığın için acıkman normal, bi dlm ekmekle peynir yeseydin biraz bastırırdı. Kuzucuğun nasıl oldu, bugün daha iyi mi? Kulak çok ağrı yapıyordur, yazık bıdışa :(

Ne yedin ki, çok kalorili bişey mi? Gece çok uyandığın için acıkman normal, bi dlm ekmekle peynir yeseydin biraz bastırırdı. Kuzucuğun nasıl oldu, bugün daha iyi mi? Kulak çok ağrı yapıyordur, yazık bıdışa :KK43:
Resmen kahvaltı yaptım gerçi sonrada uyumadim ama olan oldu
Bi iki saattir daha iyi aspire ediyorum sürekli kulakta rahatladı eli kulağında değil ama hastalık akşam olunca artar bundada öyle zar Zor uyuttum

Resmen kahvaltı yaptım gerçi sonrada uyumadim ama olan oldu
Bi iki saattir daha iyi aspire ediyorum sürekli kulakta rahatladı eli kulağında değil ama hastalık akşam olunca artar bundada öyle zar Zor uyuttum
Bu geceyi de atlatırsanız biraz daha rahatlar yarına. Bi ara ben de gece yemek yiyordum, gece uyanınca yiyip yatıyordum şimdi buraya takılıyorum yemek aklıma gelmiyor :KK76:

kız dalgami geçiyorsun sen yok yok kesin geyik yapıyorsun hem sabah ekmek çok oldu diyorsun hemde cokomelle bi avuç fındık (10taneyse fındık ok ama çiğ)
15dk eliptik sana vardı senin hatırlıyorum
Kaptan cokomel kucucukdu bundan yedim 1 tane iste kalorisi cok degil ama :(

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-14-18-27-01.webp
    Screenshot_2016-02-14-18-27-01.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 23
Bugünkü menüm
Sabah: 1,5 yumurta, 2 parça burgu peynir, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara:,1 yerli muz, 1 sb süt
Öğlen: 3-4 kaşık patates salatası, 2 kk peynir, 7-8 zeytin
Ara: çay ve 4 petibör :(
Ara: 1 elma, 5-6 çiğ fındık
Akşam: 5 kaşık zy kereviz, 1 dlm ekmek
Ara: 1 porsiyon meyve ve 1 sb süt düşünüyorum ama kereviz akşam yemeği hiç doyurmadı inşallah gece acıkıp dolaba saldırmam. Bi daha akşam sebze yemeyeceğim protein daha tok tutuyor

Kızlar napıyosunuz? Bugün sevgililer günü diye herkes dışarda galiba, kaçamak yok ha ona göre :KK20:
Burda hava çok güzel sabah parka gittik biraz, daha da ısınacakmış yarından itibaren küçük kızımı bebek arabasına koyup çarşı pazar dolaşacam, tabi önce büyüğü kreşe göndermek gerekiyor, babaannesi olunca gitmek istemedi yarın biraz zor gider ya bakalım nolacak:KK17:

Kızlar selam

Dün misafirler vardı. Gece 4 te uyudum gündüz 3 te uyandım . Sonra kahvaltı duş derken saat 7 olmuş :)
Sevgililer gününde herzamanki gibi yalnızım :)) kapitalist düzene karşıyım :D

Bugünkü menüm

Öğle kalktım.
2 yumurta 4 dilim sucukla yağsız tavada omlet
2 dilim k.ekmek

Ara bir kupa nescafe

Akşam 5 gibi
1 tane lahmacun.

Akşam 7
Bir fincan kahve
2 tane küçük kurabiye :oops:(ceviz içi kadarlar)

Su 2 litre
Spor yok bolca yürüdüm.

Kızlar selam

Dün misafirler vardı. Gece 4 te uyudum gündüz 3 te uyandım . Sonra kahvaltı duş derken saat 7 olmuş :)
Sevgililer gününde herzamanki gibi yalnızım :)) kapitalist düzene karşıyım :KK70:
Boşver en iyisi, sevgililer gününe ben de karşıyım :63:

Burdayim canim utu yapicam simdi camasirlar beni bekliyo :) yanlizlik zor valls kizim olmasa bende kafayi yerdim :KK43:
Oyy kolay gelsin, en sevdiğim iştir ütü yapmak :KK53:
Şaka maka ben bu aralar iyice pasaklı oldum, yeme içme dışında başka bi iş yaptığım yok, yazın evden taşınmayı düşünüyoruz ondan pek temizlik yapasım gelmiyor üstten üstten süpürüveriyorum, taşınamazsak yandım, gelirsiniz artık yardıma :KK70:

Boşver en iyisi, sevgililer gününe ben de karşıyım :63:

Oyy kolay gelsin, en sevdiğim iştir ütü yapmak :KK53:
Şaka maka ben bu aralar iyice pasaklı oldum, yeme içme dışında başka bi iş yaptığım yok, yazın evden taşınmayı düşünüyoruz ondan pek temizlik yapasım gelmiyor üstten üstten süpürüveriyorum, taşınamazsak yandım, gelirsiniz artık yardıma :KK70:
Aynen :)) bende tasinacagimda oyle olur tasindiktan sonra yapar oyle evi teslim ederiz :))

dünkü menüm;

sabah(15:00 gibi): sucuklu yumurta (sucuğun yağıyla pişirildi), peynir, zeytin, domates,salata,maydanoz,dereotu,1 dilim tb ekmeği

ara:maydanoz kürü

akşam (19:00 gibi): 3 kaşık kısır, 1 tane küçük elmalı kurabiye

Back
X