Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Neeeee 50 lira mii
Yaaaa o kadar ucuz mu o işler Ayy ben de isterdimmmm. Bahar senliklerinden başka hiç gitmedim :KK45:

Bende normalde daha pahalı olur sanıyordum. Başka konserler ne kadar fikrim yok. Ama 100 lira olsa yine giderdim.:-)
İlk defa konsere gittim. Çok güzeldi:rolleyes:
Gösteri merkezi olduğu için ailecek rahat gidilir. :KK8:

Gubaydin kizlarr
Hastanede sira bekliyorum suan migren icin geldim
Sabah da sandivic yedim :)

Günaydın canım. Afiyet olsun. :) Kolay gelsin hastaneleri hiç sevmiyorum.:KK12:

Ben de istiyorum. Ne kadar sürecek belli mi
Bacak düşünüyorum . Sence ne kadar sürer

Belli değil ama ben beyaz tenliyim. Tüylerde koyu genlerimizden geliyor :cry: Daha kolay bitiyormuş. Arkadaşım dedi düğüne kadar bayağı azalırmış. 12 seans tüm vücut aldım. (1650, tl 9 taksit)
Şimdi 3 haftada bir gidiceğim sonra seans aralıkları uzuyormuş. İşin güzel yani acıtmıyor:KK70: Sadece azcık. Bazı yerlerde gıdıklandım o derece :KK70: Ağda epilatör bilmem neyle uğraşmaya gerek yok. Utandığımdan gitmiyordum ama gitmek lazımmış.:confused:

dünkü menüm;

sabah(15:00 gibi): sucuklu yumurta (sucuğun yağıyla pişirildi), peynir, zeytin, domates,salata,maydanoz,dereotu,1 dilim tb ekmeği

ara:maydanoz kürü

akşam (19:00 gibi): 3 kaşık kısır, 1 tane küçük elmalı kurabiye
Sabah 15:00 mi gözüne girsin onun neresi sabah saate bak jeyfe bak hihhh hiç kiskanmadim ki:KK12:
Günaydın kızlar, iyi bir hafta geçiririz inşallah. Ben çok yorgun uyandım. Hayırlısı :KK67:

Sabah spora gidecektim ama vazgeçtim akşama artık:confused:

masalimsii masalimsii afiyet olsun.
Dün ben cozuttum :cry:
Afi
Ne yedin kız gormedim:KK11:
Herkese gunaydiiin
Dunku menum
Sabah
Yaklasik 3 yumurtadan, booool yesillikli yumurta salatasi
Peynir
10 zeytin
Ara 1 portakal
Aksam
Firinda 750 gr balik
Bol salata
Cayin yanina
2 ceviz,2 incir
Yuhhhhhhhhh 3yumurta bi gün birşey alerji yapacak goreceksin kasinmayi :KK48:
Gunaydin kizlar. Kahvaltimi yaptim maysonozlu su ictm cnku odem var vucudumda cok parmaklarimi kapatirken aciyo o derece
Waowww sabah sabah ödemelere savaş açılmış bende akşam iciyim
Vaaaay, kutsal ittifak oyle miiii.. Yaziyorum bunlari hep :KK66:
Yaz yaz 3yumurta 1kg balığın yanına yaz helva niyetine:D
Dün misafirim vardı benim de pazar kaçamağı yapmış olabilirim :KK45:

Sabah yarım sandviç ekmeğine haşlanmış yumurta kaşar peyniri
Öğle yarım avakado
Aksam biraz kalorili bir yemek. İçimde cips var kaşar peyniri var.kıyma biber filan. Ve kola
Yarım bardak da irmik tatlısı

Bu sabaha spor yaparak başladım tabi ki :KK49:
Olmuş olabilir mi pazarı gormussun allah rahmet eylesin neyse ki bugün sporla baslamissin yoksa :(
Gubaydin kizlarr
Hastanede sira bekliyorum suan migren icin geldim
Sabah da sandivic yedim :)
Geçmiş olsun bakalım ne diyecekler

Belli değil ama ben beyaz tenliyim. Tüylerde koyu genlerimizden geliyor :cry: Daha kolay bitiyormuş. Arkadaşım dedi düğüne kadar bayağı azalırmış. 12 seans tüm vücut aldım. (1650, tl 9 taksit)
Şimdi 3 haftada bir gidiceğim sonra seans aralıkları uzuyormuş. İşin güzel yani acıtmıyor:KK70: Sadece azcık. Bazı yerlerde gıdıklandım o derece :KK70: Ağda epilatör bilmem neyle uğraşmaya gerek yok. Utandığımdan gitmiyordum ama gitmek lazımmış.:confused:
:D benim için uygun değil tüyler çok ince ve açık renkli o yüzden yaparsak çok surer dediler neyseki doğumdan sonra tüy muy kalmadı :D doğal epilasyon oldu bana :21:

Günaydınla günaydın arasında bir yerdeyim:)
cansutr cansutr kız Neredesin iyice Çektin gittin
Kuzey bu geceyi biraz daha rahat geçirdi mizirdasada saatlerce aglamadi balgami da atabilse baya toparladı yanı

Bende kahvaltısı yaptım iki gün ardından kahvaltı süper oldu
1yumurta+1beyazi
2kk kadar peynir+1ince dlm kaşar
1/3 muz

Dei gibi kahve istiyor canım ama ayagimda n bırakınca uyanıyor uyusun diye sabrediyorum

ay bende istiyorum ama hem utanıyorum hemde canım acır diye korkuyorumm poff

Sabah 15:00 mi gözüne girsin onun neresi sabah saate bak jeyfe bak hihhh hiç kiskanmadim ki:KK12:

Yaz yaz 3yumurta 1kg balığın yanına yaz helva niyetine:KK70:

Olmuş olabilir mi pazarı gormussun allah rahmet eylesin neyse ki bugün sporla baslamissin yoksa :KK43:

:KK70: benim için uygun değil tüyler çok ince ve açık renkli o yüzden yaparsak çok surer dediler neyseki doğumdan sonra tüy muy kalmadı :KK70: doğal epilasyon oldu bana :21:

asıl ben kıskandım seni,tüy müy kalmamış ne güzel ohh

Olmuş olabilir mi pazarı gormussun allah rahmet eylesin neyse ki bugün sporla baslamissin yoksa

:KK70: benim için uygun değil tüyler çok ince ve açık renkli o yüzden yaparsak çok surer dediler neyseki doğumdan sonra tüy muy kalmadı :KK70: doğal epilasyon oldu bana :21:

Ya valla sizin varlığınız çok iyi geliyor. Normalde daha da yerdim. Doyma noktası yok bende. Biliyorum kalori ve diyet açısından fazla yediklerim. Ama yine de normalden az yedigimi görmek beni fazlasıyla mutlu ediyor. Birini yediysen diğerini yiyemezsin takımı unutma o kaloriyi yakmak için ne kadar çaba sarf ettiğini unutma yeni kıyafetleri hayal et diyorum kendime. Yani baya kontrol altına aldım aslında kendimi. Sizlere çok teşekkür ediyorum :KK200::KK200:

Olmuş olabilir mi pazarı gormussun allah rahmet eylesin neyse ki bugün sporla baslamissin yoksa :KK43:

2 tane kurabiye yedim :KK42:

Ooo kaptan şanslısın yaa. :KK57:Ne güzel. Bende öyle olsam ne kadar kolay olurdu.

Günaydınla günaydın arasında bir yerdeyim:)
cansutr cansutr kız Neredesin iyice Çektin gittin
Kuzey bu geceyi biraz daha rahat geçirdi mizirdasada saatlerce aglamadi balgami da atabilse baya toparladı yanı

Bende kahvaltısı yaptım iki gün ardından kahvaltı süper oldu
1yumurta+1beyazi
2kk kadar peynir+1ince dlm kaşar
1/3 muz

Dei gibi kahve istiyor canım ama ayagimda n bırakınca uyanıyor uyusun diye sabrediyorum

Kuzeycik iyileşsin hemen ya. Ayfer vallahi Allah nazarlardan saklasın oğlunu. Böyle bir tatlılık olamaz. Öperek bitirmek istiyorum oğlunu :KK70:Maşallahh:nazar:

ay bende istiyorum ama hem utanıyorum hemde canım acır diye korkuyorumm poff

asıl ben kıskandım seni,tüy müy kalmamış ne güzel ohh

Utanma utanma. Onlar alışıklar :KK70: Gayet rahatlar. :KK70:Acımıyorda :KK8:

Ya valla sizin varlığınız çok iyi geliyor. Normalde daha da yerdim. Doyma noktası yok bende. Biliyorum kalori ve diyet açısından fazla yediklerim. Ama yine de normalden az yedigimi görmek beni fazlasıyla mutlu ediyor. Birini yediysen diğerini yiyemezsin takımı unutma o kaloriyi yakmak için ne kadar çaba sarf ettiğini unutma yeni kıyafetleri hayal et diyorum kendime. Yani baya kontrol altına aldım aslında kendimi. Sizlere çok teşekkür ediyorum :KK200::KK200:

Daha yeni başladın sayılır. Bir kaç haftaya doyma hissin gelir. O his geldiğinde bırakmalısın artık:KK39:

2 tane kurabiye yedim :KK42:

Ooo kaptan şanslısın yaa. :KK57:Ne güzel. Bende öyle olsam ne kadar kolay olurdu.

Kuzeycik iyileşsin hemen ya. Ayfer vallahi Allah nazarlardan saklasın oğlunu. Böyle bir tatlılık olamaz. Öperek bitirmek istiyorum oğlunu :KK70:Maşallahh:nazar:

Utanma utanma. Onlar alışıklar :KK70: Gayet rahatlar. :KK70:Acımıyorda :KK8:

Daha yeni başladın sayılır. Bir kaç haftaya doyma hissin gelir. O his geldiğinde bırakmalısın artık:KK39:

hadi bakalım geliyor gibi yavaş yavaş o cesaret eskiden hayatta yaptıramam diyordum şimdi olabilir diyorum :D

o zaman o ayarı yapıyoruz artık :KK70: :KK70: :KK70:

benimde öyle oluyor galiba biraz :KK70:

oo maydanozlu kürlerle güne başlamışsın bence E Etabiti nin hiç şansı yok :KK70: o yesin 3 yumurtasını :KK70:
:KK48: bnm karsimda hicbizmn sansi yok onun o baliklari yumurtalari gotursun
haha :KK70: ittifak yok gerçekler canım :KK70: sen 3 yumurta o maydanoz kürü :KK70:
:cool:

heh gordun tabi hemen yap yap eksik kalma:KK70: korkuyosun dimi seni gecicem diye o yuzden odevde vermiyon bak:KK67:
bide o soganli bal varya onu hergun tazemi yapmak gerek

Bende kahvaltimi ettim tabi bu saatte değil :))
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta ve bol yeşillikle hazirlanmis yumurta salatasi :) labne peyniri, 10 tane zeytin, domates salata, 3 dilim kepekli ekmek, limonlu cay

Kahvalti: 2 haslanmis yumurta ve bol yeşillikle hazirlanmis yumurta salatasi :) labne peyniri, 10 tane zeytin, domates salata, 3 dilim kepekli ekmek, limonlu cay

şu sıralarki favorimiz yumurta salatası oldu :D afiyet olsun canımm

Ben de sabah kahvaltı yapamadım meyve yedim şimdi yumurtalı salata yapmayı dusunuyodum:KK76:

Ben de sabah kahvaltı yapamadım meyve yedim şimdi yumurtalı salata yapmayı dusunuyodum:KK76:

hakikaten yaa, kim düşürdü bizim aklımıza bu yumurta salatasını :KK66:
vay arkadaş balık yerim kabahat, yumurta yerim kabahat... ohooo takım takım değil, hepsi despot kaynana :KK53::KK70::KK70::KK70:

Normalde h.sonlari çok yapardim. Bu siralar yapmamistim sizin menulerde görünce hadi yapayim dedim :))

2 gün üst üste yaparak ben düşürmüş olabilirim aklınıza :D

Back
X