- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
tatlım arkadaşımız kullanıcı adını değiştirdi. kraliçe yani "The Queen" yaptı.kralica nasıl olunyor ):
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım arkadaşımız kullanıcı adını değiştirdi. kraliçe yani "The Queen" yaptı.kralica nasıl olunyor ):
bende bu hafta en fazla kilo veren seçilerek kraliçe oldu sandım :):):)tatlım arkadaşımız kullanıcı adını değiştirdi. kraliçe yani "The Queen" yaptı.
vaay be, nicke bakKızlar ben kraliçe oldum.![]()
Oyyy aramıza hoşgeldin, aynı benkızlar kilo vermek benim için çok zor olacak bana yardım edin :) tecrübelerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var :) ben anaokulunda müdire olarak çalışıyorum.. işim heo otur... okulu geziyorum elbet ama hep pc başında sayılırım. okulda yemeklerimizde çok güzel o yüzden nefsime çok zor söz geçireceğim :) ama kesin kilo vermem lazım elbiselerimi giyemiyorum artık bu kilo bana çok fazla..
bu takımda herşey olunuyor vallahikralica nasıl olunyor ):
bugün @The Queen edacım iyi çalıştı![]()
kızlar kilo vermek benim için çok zor olacak bana yardım edin :) tecrübelerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var :) ben anaokulunda müdire olarak çalışıyorum.. işim heo otur... okulu geziyorum elbet ama hep pc başında sayılırım. okulda yemeklerimizde çok güzel o yüzden nefsime çok zor söz geçireceğim :) ama kesin kilo vermem lazım elbiselerimi giyemiyorum artık bu kilo bana çok fazla..
kralica nasıl olunyor ):
hadiya :):) beklerim sorularınızı ne güzel yardımcı olmuş olurum :):) benim yediklerim canınıı çok sıkacak o zaman :) ben dde azarlara hazırlıklı olayım :)vaay be, nicke bak
Oyyy aramıza hoşgeldin, aynı ben
Amanın anaokulu öğretmeni bulduk. Canım sen çoook yanlış bir gruptasın. Burası resmen kreş gibi. Sorularımızla seni bunaltırız, ayağını denk al
Benim de 2 yaşında bir bızdık kızım var
bu takımda herşey olunuyor vallahikaç yaşında kadınım, yediğim iki lokma yemeğe bile laf söylüyorlar. hepsi kaynana bunların
![]()
vaay be, nicke bak
Oyyy aramıza hoşgeldin, aynı ben
Amanın anaokulu öğretmeni bulduk. Canım sen çoook yanlış bir gruptasın. Burası resmen kreş gibi. Sorularımızla seni bunaltırız, ayağını denk al
Benim de 2 yaşında bir bızdık kızım var
bu takımda herşey olunuyor vallahikaç yaşında kadınım, yediğim iki lokma yemeğe bile laf söylüyorlar. hepsi kaynana bunların
![]()
hııım, az önce söylediğimi geri aldım. Bu grup pek bir bereketli, gelen hamile kalıyor. Birkaç ay içinde alırız senin de hamilelik haberinihadiya :):) beklerim sorularınızı ne güzel yardımcı olmuş olurum :):) benim yediklerim canınıı çok sıkacak o zaman :) ben dde azarlara hazırlıklı olayım :)
kızlar ben her ay hamileliği dört gözle bekleyen fakat olmayan biriyim.. bu yüzden sporlarım çok ağır olamayacak bitki çay tüketimimde çok olamayacak şimdiden diyim de :):)
süt ürünlerine ağırlık veriyoruz öyleyese :) leslie hareketleri olası bi hamileleik durumunda bana kötü bi etkisi olur mu hareketleri nasılSabah kaptanın üye davetini gördüm baktım başka katılımcı da var bende çağırıverdim :)
En önemlisi dengeli beslenmek ve spor. Evde basit spor yapabilirsin. İlk başta leslie sansone videolarına yuotubedan bakabilirsin. Hemen fark ettirir. Karbonhidat az bol protein az yağ kullanıyoruz. Canın tatlı çekerse meyve ye. Yanında ceviz fındık leblebi tası aclık geldiğinde ye bastırır. Yoğurtta önemli tabii:)
o zaman tam takımına denk geldin ağustos ayından beri 5 hamişimiz olduhadiya :):) beklerim sorularınızı ne güzel yardımcı olmuş olurum :):) benim yediklerim canınıı çok sıkacak o zaman :) ben dde azarlara hazırlıklı olayım :)
kızlar ben her ay hamileliği dört gözle bekleyen fakat olmayan biriyim.. bu yüzden sporlarım çok ağır olamayacak bitki çay tüketimimde çok olamayacak şimdiden diyim de :):)
hadi inşallah :)hııım, az önce söylediğimi geri aldım. Bu grup pek bir bereketli, gelen hamile kalıyor. Birkaç ay içinde alırız senin de hamilelik haberini)
hadiya :):) beklerim sorularınızı ne güzel yardımcı olmuş olurum :):) benim yediklerim canınıı çok sıkacak o zaman :) ben dde azarlara hazırlıklı olayım :)
Sen hala yumurta salatası yiyemedin değil mi . Dur ban akşama sana inat boooool yeşillikli bir yumurta salatası yapayım kendime, şöyle 4 yumurtadanZaten anneler öğretmenler aldı basını gitti. Dişçi var iki kimyager var. Muhasebeci var. Özel sağlık meslek lisesi açsak kadro tamam herhalde
Bu durumda tek lokmada 375 gr balık yiyorsun![]()
hamişken diyet mi yapıyorsun :):)süper ya :) tam istediğim hamişliğimi az kilolarla geçirmek :):)o zaman tam takımına denk geldin ağustos ayından beri 5 hamişimiz oldubunlardan biride benim
hamişken diyet mi yapıyorsun :):)süper ya :) tam istediğim hamişliğimi az kilolarla geçirmek :):)
süt ürünlerine ağırlık veriyoruz öyleyese :) leslie hareketleri olası bi hamileleik durumunda bana kötü bi etkisi olur mu hareketleri nasıl
Sen hala yumurta salatası yiyemedin değil mi . Dur ban akşama sana inat boooool yeşillikli bir yumurta salatası yapayım kendime, şöyle 4 yumurtadan![]()
hamişken diyet mi yapıyorsun :):)süper ya :) tam istediğim hamişliğimi az kilolarla geçirmek :):)
Canıııım, akşam bize gel ben yaparım sanaaaValla hamile kalmıl takım arkadaşlarımız sana yardım eder ben bilmiyorum :)
Cok kötüsün bana yazık neyse ben anneme diyimse o da bana yapsın :) sabah yerim hıhhh.
Hayırrrr diyet yapmıooo annemiz sağlıklı besleniyor. Yağlı zararlı yemekler ypk. Doyana kadar yiyior geçenlerde 400 gr verdi :):):)
maşallah :):)Valla hamile kalmıl takım arkadaşlarımız sana yardım eder ben bilmiyorum :)
hımm :):):) evet inşallah yardımlarını beklerim
Cok kötüsün bana yazık neyse ben anneme diyimse o da bana yapsın :) sabah yerim hıhhh.
Hayırrrr diyet yapmıooo annemiz sağlıklı besleniyor. Yağlı zararlı yemekler ypk. Doyana kadar yiyior geçenlerde 400 gr verdi :):):)
çok güzel canım :):) ben da 3,5 yıl kadar oldu olmadı :) olacak inşalah fazla kiloları atayım da :) bu kiloyla hamile kalırsam vay halimeyok canım diyet yapmıyorum. ben ağustos ayında katılmıştım takıma, ekim ayında hamiş olduğumu öğrendim (2 yıl sonra oldu). o hafta hedef kiloma ulaşmıştım ve mezun oldum. ama takımımızı bırakamadım. sonra kaptanımız beni kaptan yardımcılarından yaptı. ve bende burada olarak dengeli beslenerek çok kilo almamaya çalışıyorum. annelerimizin tavsiyelerinden faydalanıyorum.
Valla hamile kalmıl takım arkadaşlarımız sana yardım eder ben bilmiyorum :)
Canıııım, akşam bize gel ben yaparım sanaaa
Ben en yaşlınız olduğum için, booool protein ve omega3 e ihtiyacım var. Oyüzden yiyorum balıkları, yumurtaları. Yoksa oburluğumdan değil yani![]()