- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her insan bir değildir işte senin hata gördüğün onun için hata bile olmuyor bazenBelki beklemediğim için çok zoruma gitmiştir
Ben hep böyleyim zaten her olayda dünya başıma yıkılıyor
Fazla mükemmeliyetciyim heralde
Ben onun ailesine ondan çok değer veririm hediyeler alırım hepsinin zevklerini bilirimkendi aileme gider gibi seve seve giderim
Senin katılımın zaten ortada bende toplu yazıyorumİşte vücut alışana kadar böyle aşağı yukarı gidersin ara ara. Bende yapmalıyım bu kürü. Şimdi gidip limonlu ısırgan çayı içeceğim.
Ohh çok güzel.Afiyet olsun...
Mesaj mı sayıyoruz? Ama öyle sayınca ben tek mesajda birden çok mesaj yazıyorum onlar ne olacak
Hoşgeldin afiyet olsun. Uyku depoluyorsun uykusuz geceler için
@erigim kaptanım dengeliyorum.
Öğle yarım kepçe brokoli çorbası
salata
1 tane tavuk çöp şiş
Bu 56 mi oldun :)Ozaman perşembe günü sayıyorum :)
sen her daim en çok mesaj yazanlardansın canım dert etme :) sana torpil geçerim
56 da sabitlensem fena olmayacak yoksa annem bana akşamları zorla ekmek yedirmeye kalkıyor![]()
Oo geçmiş olsun ucuz atlatmissiniz bi kere bizimkide yaptı bi baktım kan dişler gitti dedimBen de coştum sabah kahvaltıdan sonra mutfak camını sildim tabi dışına çıkmadan boyumun yettiği kadar, sonra fırına giriştim o arada kızlar salonda oynuyordu bi çığlık duydum küçüğüm tv ünitesine çıkmış ve aşağı düşmüş ağzı kan içinde, dişler kırılmamış çok şükür sadece alt dişler üst damağa saplanmış ama Nasıl kanıyo bi de ağzını açmıyor sıpa, nolduğunu anlayana kadar canım çıktı iş yaptığıma pişman oldum anlayacağınız. Yarım kalsın da istemiyorum şimdi uyutup devam edicem, büyük de kreşe gitti mutfağı halletsem iyi olacak.
Erkekler ailesinin yanında şımarıyor hepsi aynı, eskiden ben de takardım kafaya ama artık çok takılmıyorum, eve gelince çemkiriyorum. Ağlama boşuna kendine zarar verirsin, erkek milleti anlamaz en iyisi çemkirmek :)))))
Havucu eğer çok yağda kızartıyorlarsa sakıncalı olabilir, evde yaparken az zeytinyağı ile yapıyorum ama yemekhanede Nasıl olur bilmiyorum. Bi de mayonez vardır kesin, ooo hiç yeme yada tadımlık ye bence.
Valla allah dağına gore kar veriyi bizim eltiminde kızda kendi gibi Uykucu hiç sorun yaşamadı ama benimki hala yeni doğan gibi iki saate uyaniyocanım yaaaa üzülme arkekler bazen nerede nasıl davranacaklarını şaşırıyorlar. eeee birde kendi ailesinin yanında olunca direk havaları değişiyor maalesef. eminim pişman olmuştur. üzme kendini bu kadar
sanırım öyle canımm. bu aralar uykuya düşkünlüğüm arttı sanki.
ayyyy herkes aynı şeyi söylüyor. bugünlerin keyfini çıkar, sonra mumla ararsın diyorlar :)
oyyy çok geçmiş olsun canım yaaaa
Aynen bakınız alttaki menuKraliceElsa çok geçmiş olsun canım, ucuz atlatmışsınız
METANOL arkadaşların yazdıklarına aynen katılıyorum ..
@The Queen hastayım menülerinesende bu azim varken, benden önce mezun olacaksın.
Gönderdiğin linki okudum, teşekkürler.. bence benimki duraklama dönemi falan değil de, farkında olmadan diyetin dışına çıkıyorum sanırım. Bugün bu mevzu üzerine ayrıntılı bir irdeleme yapıyorum![]()
İki ogundede bakliyat pilavla kilo verilmez kızHerkese selaaam, nihayet regl oldum, belim bacağım ağrıyor ama bir rahatladım ki, sormayın gitsin
Hava harika, eve gitmek istiyoruuuum, kızımı özledim ben yaa
Menüm
sabah çeyrek simit
Öğle
1 kepçe etli nohut
2 kaşık pilav
ayran
1 çatal irmik helvası
akşama da kuru fasulye, bulgur pilavı ve yoğurt planladım..
Ay bi supurgede bizimkine lazım :) yerim onu ballı lokma konuşuyor tabi ama durum aynı ben mutfak camını dilerken oda dolabı boşalttı sonra gittim gezmeye oyuncakları da hep baba topluyor kaderleri demek kiohhh nihayet işler bitti kızlar.ama dışarıya çıkamadım malesef,artık akşam üstüne kaldı.pazartesi günlerim genelde hep böyle oluyor.biraz ince yapıyorum işleri,bir de oturma odasının şeklini değiştiriyorum genelde.uzadıkça uzuyor işler böylece.
@erigim ben alabilirmiyim acaba.aslında uygun fiyatlarda olanlardan alsam diyorum ,çabuk bozulursa diye erteliyorum.tavsiye edebileceğiniz bir ürün varsa bakayım.
sen benim fıdığı görsen,
1-elektrik süpürgesini paylaşamıyoruz.babası ona da aldı ama,anne sen bununla süpür diyor.
2-toz alırız
3-bulaşık ve çamaşırları makineden beraber çıkarırız.
4-işe başlar başlamaz kakacımız gelir![]()
sonra da anne gemzeye gidelim hadi.eee hadi oyuncaklarını toplamadın daha dediğimde akşama babam toplar deriz
![]()
Oo cnm senin olayı çoktan çözmüş olman gerek evlilik isve cilve işi valla12 yıllık evliyim ve iki çocuğum var
plan süper yap leslieyibugün ,
kahvaltıda,
2 fincan çay
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
4 tane zeytin
domates
az marmelat
ara,
sade Türk kahvesi
öğlen(ara),
1 kase yoğurt
ara,
1 kupa az sütle nescafe
4 tane bisküvi
akşam,
4 tane köfte
1 kase cacık
2 kaşık bulgur pilavı
su şimdilik 1 lt içilmiştir.
egzersiz olarak henüz bir şey yapamadım.birazdan yada gece hulolop çeviririm.leslie de yaparsam süper olur.
Oo elif süper kararSelaamm olsun kizceler nasilllarrrr yazlnlrn bi kismni okudm devmni okuycm ins yarn diyetsyene gdyrm metabolizma yasi vucut yag kas orani feln hesaplioms ne zamandir aklmdaydi yarn gdyrm ins hem eski tempoma hem de takimima tamamen donebilmeme vesile olur bilglermi paylsrm sizlerle ins nasl olsa buralardayim:)
Puff şimdi bi kıskançlık gelmedi değilAfiyet olsun canım :)
36 bedenim şu an hedefim 34 canımm, sen anca yerinde sayy hıhh![]()
yazdım yukarıda içine atıp ömründen çalma kalbine yük bindirme cadılık güzeldirTuh canim ya... cok uzuldum...
12 yillik evliymissin... Ben daha bir senelik evliyim... ki ben de hemen agliyorum, tastirmayi hic sevmiyorum ve tartismamak icin bir sey olursa hemen icime atarim, susarim. Sonra sessiz sessiz aglarim.
Sakin aglama diyenlerden ben de tavsiye istiyom...
Evet canım haklısın benim aklıma gelmemişti, eşime söyleyeyim eve gelirken versin:)Gozumun onune geldi sanki canim, bununla gecmis olsun insallah. Daha buyugunu gostermesin Allah... Kucuk bi sadaka versen hemen?
FB kim anlamadımBugünün keyfini çıkar 4yilda bir geliyor dedi FB çikolata yedim 250callik![]()
Evet canim gordum yazdigini. Agladigimda hep ondan gizlerim zaten. Son zamanlardaysa iyice astim kendimi, cadiyim yani. Laf sokmalar girla. Sakayla karisik "okuz" diyorum, ben de seni seviyorum canim filan diyor. Mizmiz hayat gecmiyormus, onu ogrendim gibiyazdım yukarıda içine atıp ömründen çalma kalbine yük bindirme cadılık güzeldir
Az sadaka cok belayi def eder canim, benim de yazarken aklima geldiEvet canım haklısın benim aklıma gelmemişti, eşime söyleyeyim eve gelirken versin:)
Daha bir yıllık evliysen bazı şeyler biraz daha çok üzüyor tabi ama eşinle iyiysen dışarıya biraz kulak tıkamak lazım.
Olayı çözdüm mastırda yaptımHer insan bir değildir işte senin hata gördüğün onun için hata bile olmuyor bazen
Senin katılımın zaten ortada bende toplu yazıyorum
Bu 56 mi oldun :)
Oo geçmiş olsun ucuz atlatmissiniz bi kere bizimkide yaptı bi baktım kan dişler gitti dedim
Valla allah dağına gore kar veriyi bizim eltiminde kızda kendi gibi Uykucu hiç sorun yaşamadı ama benimki hala yeni doğan gibi iki saate uyaniyo
Aynen bakınız alttaki menu
İki ogundede bakliyat pilavla kilo verilmez kız
Ay bi supurgede bizimkine lazım :) yerim onu ballı lokma konuşuyor tabi ama durum aynı ben mutfak camını dilerken oda dolabı boşalttı sonra gittim gezmeye oyuncakları da hep baba topluyor kaderleri demek ki
Oo cnm senin olayı çoktan çözmüş olman gerek evlilik isve cilve işi valla
Öyle sert tartışmaya gerek yok bırak yapsın sonra bunun rövanşı var fırsatı gelince pat pat soyleyeceksin dik duracaksin erkekler ağlayan kadıni hiç sevmez zamanlarda umursamaz zaten bu durumu o tavrını girince zaten pisacak tirsacak
plan süper yap leslieyi
Oo elif süper karar
Puff şimdi bi kıskançlık gelmedi değil
yazdım yukarıda içine atıp ömründen çalma kalbine yük bindirme cadılık güzeldir
@erigim Evet ya , geldi bahar ayları gevsedi diyet yaylariBen elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum ama havalar ısınmaya başladı ya artık gezmeler arttı sonra eve gelince çocukların banyosu uykusu falan derken yorum yapacak halim kalmıyor inan, menümü yazıp kaçtım hemen. Diğer arkadaşlar da aynı durumdadır herhalde. Haftaiçi daha düzenli oluruz di mi kızlar![]()
Yaa di mi insanın hayata bakış açısının degismesi bu olsa gerekİmmm ben camlara giristim hiç sevmem parça parça iş yapmayı başladığı bitecek ama fındık oglumla olmuyor bende mutfağın camlarını aradan çıkardım güneşi giren temizlik yapıyor bekarlara gezsin
veriyor cnm ben aldim netten aldığım bozuldu bitanesinide kaybettim bu defada göbek cevremi fazla yazdı hemşire bilerek kriterleri var işte uydurduk vermek isterse veriyor yanı ama anneme vermemisler
Bugün hiç iyi değilim gezimizin son gününde eşim beni çok sinirlendirdi ogüne kadar çok iyiydi normaldede beni benden çok düşünür
Görümcemgilde kayınvaldemlerde vardı bir havalar, bişeyler normalde hiç böyle yapmazdı o yüzden çok kırıldım
Başkalarının yanında tartışmayı hiç sevmem o yüzden hiçbirşey demeyim
Ama yolda kavga ettik yüzünü bile görmek istemiyorum
Ağlamaktan gözlerim şişti ve başım ağrıyor
Elsa ayrıca sana katılıyorum fazla iyilik yaramıyor demekki çemkirmek lazım bu erkek miletine
Ya ben de gitsem nasıl oluyorSelaamm olsun kizceler nasilllarrrr yazlnlrn bi kismni okudm devmni okuycm ins yarn diyetsyene gdyrm metabolizma yasi vucut yag kas orani feln hesaplioms ne zamandir aklmdaydi yarn gdyrm ins hem eski tempoma hem de takimima tamamen donebilmeme vesile olur bilglermi paylsrm sizlerle ins nasl olsa buralardayim:)
36 bedenim şu an hedefim 34 canımm, sen anca yerinde sayy hıhh![]()
Kızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için. Mümkün olduğunca sehpa falan bırakmadık ortada ama bıdıklar keşif peşinde olunca tırmanacak bişey mutlaka buluyor. Allah hepimizin çocuklarını korusun:)))
Buzdolabını indirdim iç dış sildim beş dakika kahve molası verdim uyandı benimkimutfağı bugün halletmek istiyorum daha dolapların dışları var akşama kaldı artık, posta posta yapunca da bişeye benzemiyor. Sayenizde bahar temizliğine başladım galiba
![]()
Bugünün keyfini çıkar 4yilda bir geliyor dedi FB çikolata yedim 250callik![]()
Geçtiğimiz hafta 4.haftam bitti sanırım diyete başlayalı. İlk 3 hafta dediğin gibiydiKızlar 21gunluk şeker dyetine başlıyorum en son 3yil once bu yontemi 40gun uygulamistim sonuc cok guzeldi şekerli hazır gıdalar yok beyaz ekmek pirinç patates yok bal pekmez iki tatlı kaşığını geçmeyecek şekilde selbest şimdide 23 nişana kadar yapacağım 21gunde alışkanlık oturuyor sonrada dikkat etmeye devam size söz
@erigim Evet ya , geldi bahar ayları gevsedi diyet yaylarigerçi daha sıkı sarılmamiz lazım basenler portlemesin gobekler firtlamasin kollar sallanmasin
Yaa di mi insanın hayata bakış açısının degismesi bu olsa gerek
Evliyken güneşli bir gün temizlik demek cam silmek demek. Hele Bi de çocukluysan 6 posta çamaşır demek
Valla kaptanım dün gezme bugün temizlik gelemedim
Deyim yerindeyse bi kere CARlamak gerekiyor
Kalabalık içinde ben sana sesimi cikaramam diye üste çıkma affetmem mesajı vermek gerekiyor
lazim
Ya ben de gitsem nasıl oluyor
Özel e mi gidiyorsunuz. Devlete gitsem olur mu?beklediğim ilgiyi götürmüştür
Sabırsızlıkla haberlerini bekliyorum
Yürek mi yedin gülüm sen nasıl konusuyon burda
Bütün şişmanlar otururuz üstüne görürsün 34ü
Yetişın kizlaaarrrrrrr
Ya oluyo malesef ne kadar korusun da. Allah korumuş sizi de çok şükür
Kaptannnn seni seniiiiiiiii![]()
Kızlar 21gunluk şeker dyetine başlıyorum en son 3yil once bu yontemi 40gun uygulamistim sonuc cok guzeldi şekerli hazır gıdalar yok beyaz ekmek pirinç patates yok bal pekmez iki tatlı kaşığını geçmeyecek şekilde selbest şimdide 23 nişana kadar yapacağım 21gunde alışkanlık oturuyor sonrada dikkat etmeye devam size söz
Kızlar 21gunluk şeker dyetine başlıyorum en son 3yil once bu yontemi 40gun uygulamistim sonuc cok guzeldi şekerli hazır gıdalar yok beyaz ekmek pirinç patates yok bal pekmez iki tatlı kaşığını geçmeyecek şekilde selbest şimdide 23 nişana kadar yapacağım 21gunde alışkanlık oturuyor sonrada dikkat etmeye devam size söz
Ben bu hafta 200 gr verdim ama bi umutsuzluk vardı zaten iki gündür de içine ettim diyetin aferin bana
Yarın yeni bir sabah olmalı hepimiz için
1 hafta var reglime kan şekerim düşüyor sanki bişeyler yemek istiyorum engel olamadım sonra kendime kızdım bi daha sinirden yedim
Ya ben kilolu değil obez im resmen
Kilolu olsan verirsin gider
Ama obezlik bendeki ya beynimden atamiyom
Çok da güzel başlamıştım bu umutsuzluk regl ile ilgili mi acaba
günaydınn kızlarrr :)
nabersinizz
Kaptan biz zaten o diyette değilmiyiz
Bende ileri seviye obez olmalıyım.
Günaydın tatlım. İyilik senden naber? Bende fena bir tembellik var.![]()
Senden naber? Bugün hava çok sıcak olacakmış. Tam gezmelik ama biz çalışıyoruz.
Dünkü menüm;
1 simit
1 kk peynir
az sütlü nescafe
ara: yok
Öğle:
Salata
yarım kepçe brokoli çorbası
tavuk çöp şiş.
ara: 1 yeşil elma
ara: 1 yeşil elma+3 ceviz
Akşam: