Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bendede uyku ve tembellik var tatlım. aslında bi yanımda enerji dolu garip duygular içerisindeyim :)

cidden mi sabah çok üşüdüm ben ama demekki öğlen ısınacak. havalar güzelken gezmek varken çalışıyoruz biz.

Bu arada bugün muhasebeciler günüymüş sanırım, muhasebeciler gününü kutlarım tatlım :)

menün güzel tatlım afiyet olsun.

güzel canım afiyet olsun

Sağol canım hiç haberim yok muhasebeciler günü olduğundan. Gerçi kendimi muhasebeci olarak niteleyemem. Belgesi olan bilgili insanlara haksızlık olur:)

Diyetisyene mi gitsem diyorum bilmiyorum. moralim bozuk:confused:

Obezite cerrahisine bakmaya başladım. Acaba ameliyat mı olsma :KK43:
Çok sıkıldım ya:KK43:
Saçmalama canım yaa; cerrahi, diyet yapamayan yapsa da diyete cevap veremeyen uç vakalar için uygulanıyor, sen hepimizden güzel diyet yapıyorsun ve güzel kilo veriyorsun, bi hafta artı çıktın diye bırakma kendini:(
Cerrahi olsan daha mı iyi olacak, ömür boyu birçok şeyi yiyemiyeceksin, hep diyette olacaksın. Gencecik kızsın, metabolizman hızlı, spor yapıyorsun, diyetine dikkat ediyorsun. Hiç merak etme gidecek o kilolar, yavaş da olsa gidecek;)
Olmazsa bi diyetisyene git belki farklı bi program daha iyi hissettirebilir;)

Saçmalama canım yaa; cerrahi, diyet yapamayan yapsa da diyete cevap veremeyen uç vakalar için uygulanıyor, sen hepimizden güzel diyet yapıyorsun ve güzel kilo veriyorsun, bi hafta artı çıktın diye bırakma kendini:KK43:
Cerrahi olsan daha mı iyi olacak, ömür boyu birçok şeyi yiyemiyeceksin, hep diyette olacaksın. Gencecik kızsın, metabolizman hızlı, spor yapıyorsun, diyetine dikkat ediyorsun. Hiç merak etme gidecek o kilolar, yavaş da olsa gidecek:KK66:
Olmazsa bi diyetisyene git belki farklı bi program daha iyi hissettirebilir:KK66:
İki ileri bir geri canımı sıkıyor. Regl geçti ve pazar sabah 106 kiloydum. 1,5 kilo nasıl alırım? Geçen hafta hastaydım 1 hafta spor salonuna gitmedim diye olmuş olamaz değil mi?
Daha önce 35 kilo verdim. Sanırım veremiyorum artık. Daha önce okumuştum. Her başarısız diyet tekrar başlanacak diyette başarıyı zorlaştırıyor. Bilmiyorum. Gerekirse hiç bir şey yemem ama acıkmayayım artık yemeyeyim. Moralim bozuldu benim...

Sağol canım hiç haberim yok muhasebeciler günü olduğundan. Gerçi kendimi muhasebeci olarak niteleyemem. Belgesi olan bilgili insanlara haksızlık olur:)

Diyetisyene mi gitsem diyorum bilmiyorum. moralim bozuk:confused:

Obezite cerrahisine bakmaya başladım. Acaba ameliyat mı olsma :KK43:
Çok sıkıldım ya:KK43:

Senin gibi azimli birine hiççç yakıştıramadım tatlım :KK34::KK43: stres yapıyorsun ve seni kötü etkileyecek bu:KK43: diyetisyene git, menülerine ve sporuna devam et ve başarıya ulaş kuzucum.

İki ileri bir geri canımı sıkıyor. Regl geçti ve pazar sabah 106 kiloydum. 1,5 kilo nasıl alırım? Geçen hafta hastaydım 1 hafta spor salonuna gitmedim diye olmuş olamaz değil mi?
Daha önce 35 kilo verdim. Sanırım veremiyorum artık. Daha önce okumuştum. Her başarısız diyet tekrar başlanacak diyette başarıyı zorlaştırıyor. Bilmiyorum. Gerekirse hiç bir şey yemem ama acıkmayayım artık yemeyeyim. Moralim bozuldu benim...

canım bi diyetisyene git , bi değişiklikle metabolizmanı şaşırtabilirsin belki. limonlu sular, maydanoz kürleri, yoğurt kürleri (zencefilli, tarçınlı olandan) yap. Ayrıca canım havalar ısınıyor kilo vermesi daha kolay olacak ;)

Senin gibi azimli birine hiççç yakıştıramadım tatlım :KK34::KK43: stres yapıyorsun ve seni kötü etkileyecek bu:KK43: diyetisyene git, menülerine ve sporuna devam et ve başarıya ulaş kuzucum.
Diyetisyen yine aynı menüleri verecek. sporuma da devam ediyorum ama yorgun hissediyorum. Sağlıklı beslenmeyi öğrendim ama .... işte aması var. Artık kilolu olmak istemiyorum.:KK42:

canım bi diyetisyene git , bi değişiklikle metabolizmanı şaşırtabilirsin belki. limonlu sular, maydanoz kürleri, yoğurt kürleri (zencefilli, tarçınlı olandan) yap. Ayrıca canım havalar ısınıyor kilo vermesi daha kolay olacak :KK66:

Günlük işyerinde içtiğim su zaten limonlu. 2. derece obezim şuan. Sanki geçen seferki gibi kilo veremiyorum.:cry:

Benim bildiğim kilosu fazla olanlarda spor önerilmiyor bile sadece diyetle belli bir kiloya düşüp sonra spora başlanıyor yani spor yapmadan da verebilirsin aslında. Belki de çok az yiyip metabolizmanı yavaşlatmış bile olabilirsin, aç kalmak çare değil yani. En iyisi diyetisyene git bi destek al eminin daha iyi olur;)

Diyetisyen yine aynı menüleri verecek. sporuma da devam ediyorum ama yorgun hissediyorum. Sağlıklı beslenmeyi öğrendim ama .... işte aması var. Artık kilolu olmak istemiyorum.:KK42:

Günlük işyerinde içtiğim su zaten limonlu. 2. derece obezim şuan. Sanki geçen seferki gibi kilo veremiyorum.:cry:

tatlım stres yaptığın içinde şu an kendini olumsuz etkiliyorsun.Geçen hafta hem regli hem rahatsızlığın üst üste geldi canım bide hava geçişleri zaten herkeste bi yorgunluk halleri var ama geçecek bu. yavaş yavaşta olsa gidecek kilolar canım yeter ki pes etme, umutsuzluğa düşme.

Bence de stres yapıyorsun, evlilik hazırlığı falan olunca bir an önce vermek istiyorsun ve stresten kilo veremiyorsun. Zamana bırak yavaş da olsa vereceksin

Benim bildiğim kilosu fazla olanlarda spor önerilmiyor bile sadece diyetle belli bir kiloya düşüp sonra spora başlanıyor yani spor yapmadan da verebilirsin aslında. Belki de çok az yiyip metabolizmanı yavaşlatmış bile olabilirsin, aç kalmak çare değil yani. En iyisi diyetisyene git bi destek al eminin daha iyi olur:KK66:

tatlım stres yaptığın içinde şu an kendini olumsuz etkiliyorsun.Geçen hafta hem regli hem rahatsızlığın üst üste geldi canım bide hava geçişleri zaten herkeste bi yorgunluk halleri var ama geçecek bu. yavaş yavaşta olsa gidecek kilolar canım yeter ki pes etme, umutsuzluğa düşme.

Bence de stres yapıyorsun, evlilik hazırlığı falan olunca bir an önce vermek istiyorsun ve stresten kilo veremiyorsun. Zamana bırak yavaş da olsa vereceksin

Çok kararsız kaldım. Şuan oturup ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.:KK42:

@The Queen tatlımm sabah sabah ne bu karamsarlık böyle :KK11: yok ameliyatmış, yok obezlikmiş falan :KK20: sen ki takımımızın en iradeli gidenlerindensin ne bu böyle???? kendine bi kahve yap, bahçeye falan çık, derin nefes al ve tüm olumsuzluklukları at üzerinden :KK50: daha önce yaptığın gibi yeniden yapabilirsin Seçil'e katılıyorum. biz sana güveniyoruz :KK200::KK5:

Dünkü menüm;
1 simit
1 kk peynir
az sütlü nescafe

ara: yok

Öğle:
Salata
yarım kepçe brokoli çorbası
tavuk çöp şiş.

ara: 1 yeşil elma

ara: 1 yeşil elma+3 ceviz

Akşam: