Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hosbulduk cancazlarım :) oncelıkle kendımden bahseteyım 21 yasımdayım dunya tatlısı bırı kız bırı oglan bebıslerım var yanı oglan 2 yasında kız dha 5 aylık evlendıgımde 58 kıloydum ama dogumlar art artına olunca kılolarda bana yapıstı resmen 80 kılo sanıyodum ama bugun bı cıktım 82 olmusum ben şok oldum hayır zaten kılolu oldugumu bılıyomda hep kacıyodum bugun az yemekle basladım mart 1 benım yenı sayfam dedım zayıflıcam dedım onume oyle 20 kılolar 15 kılolar koymacam agır agır 5 kıloyla baslıcam ınsallah boyum 1.67 bu arada almanyada yasıyorum gelelı 3 sene kadar oldum hadı hayırlı olsun banad sızede grupa nese vercegımden emın olun Ama cok sık yazamam galıba cunku malum 2 cocuk 1 buyuk adam camasır bulasık ama sıze yetısmeye calısıcam :D

Obezite cerrahisine bakmaya başladım. Acaba ameliyat mı olsma :KK43:
Çok sıkıldım ya:KK43:

Çok kararsız kaldım. Şuan oturup ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.:KK42:
Canım arkadaşlArın da dediği gibi diyetisyenle yeni bir başlangıç yapabilirsin. Ümitsizliğe kapilma. Ben olumsuz konuştum seni de uzdüm :((
Biz bu işi başarabiliriz; )

Hosgeldiniz arkadaslar T Traum7777 gulhan_41 gulhan_41 ben de yeniyim, 2 haftadir deneme suresindeyim :) birlikte kilo veririz insallah :)

innnnnşallah yaa :( bıktım şu yağlardan. hiçbir kıyafetim olmuyor sabah işe giderken kukumav kuşu gibi düşünüyorum ne giysem diye. hiç dışarı çıkmak istemiyorum

Menüm
Sabah 1 peynirli omlet
Öğle köfte ekmek
Ara 1 mandalina
Aksam brokoli çorbası bamya yemeği
Ara 5 lokum :|
Ara taze portakal suyu

Hosbulduk cancazlarım :) oncelıkle kendımden bahseteyım 21 yasımdayım dunya tatlısı bırı kız bırı oglan bebıslerım var yanı oglan 2 yasında kız dha 5 aylık evlendıgımde 58 kıloydum ama dogumlar art artına olunca kılolarda bana yapıstı resmen 80 kılo sanıyodum ama bugun bı cıktım 82 olmusum ben şok oldum hayır zaten kılolu oldugumu bılıyomda hep kacıyodum bugun az yemekle basladım mart 1 benım yenı sayfam dedım zayıflıcam dedım onume oyle 20 kılolar 15 kılolar koymacam agır agır 5 kıloyla baslıcam ınsallah boyum 1.67 bu arada almanyada yasıyorum gelelı 3 sene kadar oldum hadı hayırlı olsun banad sızede grupa nese vercegımden emın olun Ama cok sık yazamam galıba cunku malum 2 cocuk 1 buyuk adam camasır bulasık ama sıze yetısmeye calısıcam :KK70:
Ooo ne güzel genç bir anne hoşgeldin canım
Güle güle büyütün çocukları
Yaşınız küçük olduğu için metebolizmanız hızlı çalışırsa kolay kilo verirsiniz inşallah

innnnnşallah yaa :KK43: bıktım şu yağlardan. hiçbir kıyafetim olmuyor sabah işe giderken kukumav kuşu gibi düşünüyorum ne giysem diye. hiç dışarı çıkmak istemiyorum
Hoşgeldiniz karamsal olmaya gerekyok o kadar zor değil bende hayatımda ilk defa rejim yapıyorum korktuğum kadar zor degilmiş

Kizlar bahsettigim o spora basladim. Bugun cokkk yorucuydu ama ustune spor iyi gitti.
Tam 380 kalori yaktimm :)

Sabah: kepek ekmegine beyaz peynir, domates, salatalik sandvic. 250 kalori
Oglen: 2yk Kuru fasulye, 1yk pilav, havuc, Domates corbasi 250ml. 350 kalori
Ara: yarim muz 50 kalori
Ara: Tahin Pekmez 20gr, Altinbasak biskuvi. 170 kalori
Aksam: 125gr yagsiz makarna, 200ml mercimek corbasi (yagsiz) 190 kalori
Toplam: 1010 kalori

Tokum ama doymadim gibi hissediyorum ben yaa. Cikolatali cikolatali tatlilar istiyorum :KK34:

Ha ben elif bu arada :KK48:
Aha uç tane elif oldu :)
innnnnşallah yaa :KK43: bıktım şu yağlardan. hiçbir kıyafetim olmuyor sabah işe giderken kukumav kuşu gibi düşünüyorum ne giysem diye. hiç dışarı çıkmak istemiyorum
Öyle düşünme zamanla yavaş yavaş gider kilolar
Menüm
Sabah 1 peynirli omlet
Öğle köfte ekmek
Ara 1 mandalina
Aksam brokoli çorbası bamya yemeği
Ara 5 lokum :|
Ara taze portakal suyu
5cok olmuştur beş
Kizlar bahsettigim o spora basladim. Bugun cokkk yorucuydu ama ustune spor iyi gitti.

Tokum ama doymadim gibi hissediyorum ben yaa. Cikolatali cikolatali tatlilar istiyorum :KK34:
unbulasma yoğurt ye meyve ye

Yeni gelen arkadaslar hos gelmisler.
Kizlar inanirmisiniz, daha yeni oturdum. Esime cemkirdim aksam, ya ben herhalde ancak mezarda dinlenicem dedim.. İnceden belim sizliyor, fitik depresiyor galiba :(

Menum
Sabah 2 ince dilim ekmekle tost
Ogle
Yogurt, 3 yemek kasigi et sote
Ara 1 elma
Aksam
Firinda tavuk but, 3 elma dilim patates
Cayin yanina 4 incir,10 findik

Ay ben de istiyom onlardan puffff
Ne sporuydu kaçırdım galiba

Lokum o kadar kalori dolu bişey mi yaaa:KK17:
Spor yapacak halim yok valla
Yarın inşallah:oops:

Menum
Sabah 2 ince dilim ekmekle tost
Ogle
Yogurt, 3 yemek kasigi et sote
Ara 1 elma
Aksam
Firinda tavuk but, 3 elma dilim patates