- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
Noluyo kim ameliyat oluyo kim karamsar ay bi temizlik yapiyom dedim herkes aysklanmis
Olmuyorum vazgeçtim :)
Düğün dernek mevzuları beni geriyor. Saçmalıyorum.
Camları sildim perdeler yikandiasildi yemek yapıldı şimdi yiye eğim kurt gibi acim olay çıkarmayın hepinizi yerim![]()
Oo kolay gelsin kaptan. İyi yakmışssındır.
Öğlen yoğurt k fleks
Ara beyaz leblebi
Mandalina
Akşam 3 dilim pizza yedim çorba yapacaktım kendime erindim bizimkiler pizza yiyormuş dayanamadım![]()
3 dilim fazla olmuş canım. Keşke yoğurt salata çoba vs ile yiyip az yeseydin.akşam yemeği olduğundan olmamış ama sende biliyorsun. Cumaya az kaldı. Hadi telafi etmeye bak :)
Herkese iyi akşamlarrrrr,
Ben bugün siteye giriş yapamadım, bir türlü kızlar.
@erigim iki gün oynadık sıkıldık hemen. Çünkü köpüklerini aldım ben, zira ilk akşam bir dağatmış bizimkiler o küçücük şeyleri bir hafta her yerden beyaz köpükçük süpürdüm.
Edacım dilekolay 35kg vermişsin daha önce. Çok büyük bir başarı bu. Aklıno hiç bulandırma, ben bir değişikliğe ihtiyacın olduğunı düşünüyorum. Muhtamelen bende ayno şeyi yaıyorum. Vücudumuz savunmaya geçti bizim.
Düşünüyorum ne değişiklik yapabilirim diye :)
Merhaba arkadaşlar. Nasıl zayıflayacagım diye kara kara düşünürken ve google da dolanırken cuma yarısmaları basarı hikayelerine denk geldim. Ben de aranıza katılmak istedim. ilk sayfadaki kuralları okudum eğer beni de kabul ederseniz deneme sürecinde olacagım. evde kondisyon bisikleti , pilates malzemeleri ve eliptik bisiklet var. dün saglıklı beslenmeye çalışmaya başladım yine yenidenn.
daha önce (2012'de) 65'ten 58,5'e düşmüştüm . şu an 80 kiloyum ömrümde ilk defa. her ay bir kilo alıyorum yemek siparişi yüzünden30 yaşındayım
boyum 168
Hoşgeldinnn ben eda. 26 yasındayım. Bende niklaus mikaelson/ joseph morgan sevenlerdenim. Hele my love diyişine hastayım :))))
Güzel menü. :)Bugün,
Kahvaltı,
Bir dilim ekmek
Dört zeytin
İki fincan çay
Bir kk peynir
Az marmelat
Ara
Sade türk kahvesi
Öğlen,
Bir kase sulu köfte
Bir çay bardağı yoğurt
Ara,
Az sütlü nescafe
Akşam,
Bir kepçe şeker fasulye
Üç kaşık bulgur pilavı
Biraz turşu
Hoşgeldin canım.
ben de yediklerimi yazayım
SABAH: 1 kaşarlı tost
7-8 zeytin
1 yumurta
2 ceviz
1 bardak süt
ÖĞLEN: 4 küçük dilim ıspanaklı börek
AKŞAM: 1 kaşarlı tost
Biraz sağlıksız ama bekar olunca zor oluyor yemek isleri. Öğlen işte yemeye başlıcam yarından itibaren
Aaaaa hiç oldu mu tostlar öyle.
Ana kural ana öğünler dengeli olmalı.
Özellikle protein eksik olmamalı. Peyniri mümkün mertebe kaşar ve krem seçmemelisin:)
Hele hele oo börek ben görmedim duymadım bilmiyorum. Canım sen menüleri incele kafanda az cok canlanır nasıl yemen gerektiği.
Hosbulduk cancazlarım :) oncelıkle kendımden bahseteyım 21 yasımdayım dunya tatlısı bırı kız bırı oglan bebıslerım var yanı oglan 2 yasında kız dha 5 aylık evlendıgımde 58 kıloydum ama dogumlar art artına olunca kılolarda bana yapıstı resmen 80 kılo sanıyodum ama bugun bı cıktım 82 olmusum ben şok oldum hayır zaten kılolu oldugumu bılıyomda hep kacıyodum bugun az yemekle basladım mart 1 benım yenı sayfam dedım zayıflıcam dedım onume oyle 20 kılolar 15 kılolar koymacam agır agır 5 kıloyla baslıcam ınsallah boyum 1.67 bu arada almanyada yasıyorum gelelı 3 sene kadar oldum hadı hayırlı olsun banad sızede grupa nese vercegımden emın olun Ama cok sık yazamam galıba cunku malum 2 cocuk 1 buyuk adam camasır bulasık ama sıze yetısmeye calısıcam![]()
Selam hoşgeldin bende eda. :)
Eda ben. Memnun oldum.benim adım gülhan. kocaeli'de yaşıyorum. gebzeli var mı grubumuzda acaba
Eski diyetisyenime gidersem çok pis fırçalar beni ve spor yaptırmaz ben spor yapmak istiyorum.Canım arkadaşlArın da dediği gibi diyetisyenle yeni bir başlangıç yapabilirsin. Ümitsizliğe kapilma. Ben olumsuz konuştum seni de uzdüm(
Biz bu işi başarabiliriz; )

5 lokum için kendine ceza kesmeliisn :) 2 hadi neyse de 5 cok tatlım.Menüm
Sabah 1 peynirli omlet
Öğle köfte ekmek
Ara 1 mandalina
Aksam brokoli çorbası bamya yemeği
Ara 5 lokum :|
Ara taze portakal suyu
Yok yere kendini uzuyorsun canim. Hic gerek yok ameliyata filan... daha once de vermissin zaten, yine verirsin. Pes etmiyoruz. Yapacagiz birlikte Allah'in izniyle...
İnşallah bende istiyorum ama bakalım ne olacak. Ameliyattan vazgeçtim sayılır :)
Kizlar bahsettigim o spora basladim. Bugun cokkk yorucuydu ama ustune spor iyi gitti.
Tam 380 kalori yaktimm :)
Sabah: kepek ekmegine beyaz peynir, domates, salatalik sandvic. 250 kalori
Oglen: 2yk Kuru fasulye, 1yk pilav, havuc, Domates corbasi 250ml. 350 kalori
Ara: yarim muz 50 kalori
Ara: Tahin Pekmez 20gr, Altinbasak biskuvi. 170 kalori
Aksam: 125gr yagsiz makarna, 200ml mercimek corbasi (yagsiz) 190 kalori
Toplam: 1010 kalori
Tokum ama doymadim gibi hissediyorum ben yaa. Cikolatali cikolatali tatlilar istiyorum![]()
Çünkü menünde protein az. Hani yoğurt? Hani meyveler? Karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsim bence bu nedenle acsın, istiyorsun tatlıları.
Geçmiş olsun tatlım.Yeni gelen arkadaslar hos gelmisler.
Kizlar inanirmisiniz, daha yeni oturdum. Esime cemkirdim aksam, ya ben herhalde ancak mezarda dinlenicem dedim.. İnceden belim sizliyor, fitik depresiyor galiba![]()
Çok az yiyip metabolizmanı bozuyorsun aman dikkatMenum
Sabah 2 ince dilim ekmekle tost
Ogle
Yogurt, 3 yemek kasigi et sote
Ara 1 elma
Aksam
Firinda tavuk but, 3 elma dilim patates
Cayin yanina 4 incir,10 findik