Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oooo seçil elma yiyecek, elma dedin de bende elmamı yiyeyim. :kk77:

Bugünkü menüm;
Sabah
1haş. yumurta
1 kk peynir
2 dilim k.ekmek
domates
az sütlü kahve

ara: yok

Öğle:
Yeşil salata içine 3 çatal patates haşlamasıda koydum.
mantarlı dana sote (valla menüde böyle yazıyordu :KK70: Gözümde mantarla bezenmiş inek görüntüsü canlanıyor)
1 kase yoğurt

ara: 1 yeşil elma :KK8: masalimsii masalimsii

mantarlı dana soteye olan yorumuna koptum :)))

evet inşallah yiyeceğim :) pişti olduk :D benim şu sıralar sanırım ara öğün yapmaya ihtiyacım var, çabuk acıkma bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum reglim yaklaşıyor ya sanırım ondan yada baharın verdiği bişi yada bilmiyorum. kuru kayısı, eti form falan mı alsam napsam ki?

mantarlı dana soteye olan yorumuna koptum :)))

evet inşallah yiyeceğim :) pişti olduk :KK70: benim şu sıralar sanırım ara öğün yapmaya ihtiyacım var, çabuk acıkma bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum reglim yaklaşıyor ya sanırım ondan yada baharın verdiği bişi yada bilmiyorum. kuru kayısı, eti form falan mı alsam napsam ki?
Deponda yakacak yağın kalmadı ondan acıkıyosun bence :KK70:

Bugünkü menüm;
Sabah
1haş. yumurta
1 kk peynir
2 dilim k.ekmek
domates
az sütlü kahve

ara: yok

Öğle:
Yeşil salata içine 3 çatal patates haşlamasıda koydum.
mantarlı dana sote (valla menüde böyle yazıyordu :KK70: Gözümde mantarla bezenmiş inek görüntüsü canlanıyor)
1 kase yoğurt

ara: 1 yeşil elma :KK8: masalimsii masalimsii
Ben de akşama mantar sote düşünüyorum ama danasız olacak :KK53:

Selam Kizlar bugün hic ugrayamadim yaaa kusura bakmayin. Yarin boyaya baslicaz. Aksam ustayi ayarladik. Esimde izin alacak. Bende bugün ufaktan Yikama toplama işlerine basladim. Sizden pazartesi ne kadar izin istiyorum. Çok aktif olamayabilirim. Ama burayida ihmal etmem :))))

Kızlar benim baskül artık yavaş yavaş emekliye ayrılıyor ben de şöyle güzel bişey almak istiyorum. Voit in baskülüne baktım; yağ, kas, su ölçümü yapıyor, ayrıca hafızaya alma özelliği de var. Böyle bişey kullanan var mı aranızda? Çok özellikli şeyler çabuk bozulur ya, ondan korkuyorum biraz. Fiyatı da 100 lira, bi seans diyetisyen parası:) napayım sizce?

Selam Kizlar bugün hic ugrayamadim yaaa kusura bakmayin. Yarin boyaya baslicaz. Aksam ustayi ayarladik. Esimde izin alacak. Bende bugün ufaktan Yikama toplama işlerine basladim. Sizden pazartesi ne kadar izin istiyorum. Çok aktif olamayabilirim. Ama burayida ihmal etmem :))))
Tamam canım merak etme sen;) ama kendini yorma sakın, boya kokusunu da içine çekme:)))

Canım herkesin yaşam şekli ve yeme alışkanlığı farklı bu pek mümkün değil. Zaten sağlıklı beslenme gayesinde bir çok kişi hemen hemen benzer besleniyor. Az ama sık. Protein ağırlıklı. Aç kalmadan biraz haraket. Aslında bu kadar basit.
Öyle doğru diyorsun benimki çaresizligin söylemleri;)

Canim bende fakirin var. O saydigin özelliklerde var ben memnunum ama fiyatini bilmiyorum.
Kızlar benim baskül artık yavaş yavaş emekliye ayrılıyor ben de şöyle güzel bişey almak istiyorum. Voit in baskülüne baktım; yağ, kas, su ölçümü yapıyor, ayrıca hafızaya alma özelliği de var. Böyle bişey kullanan var mı aranızda? Çok özellikli şeyler çabuk bozulur ya, ondan korkuyorum biraz. Fiyatı da 100 lira, bi seans diyetisyen parası:) napayım sizce?

bugunku yediklerm
sabah ekmek peynir zeytin ceviz ıhlamur

öğlen domates corbası ayran

arkadaşlar 2 kaşık sebze yemegi falan yazmıssınız ama yemegin gerisi ne olacak. ben yalnız yasıyorum ve yarım kilodan bile yemek yapsam bisürü yemek oluyor. yemek yapmayı da hiç sevmiyorum zaten. bekara uygun menüsü olan var mı evde yemek pişirmesiz :(((((((((((((( yardım yardım yardım lütfen

Merhaba arkadaslar kahvaltim
Peynir
3dilim sucuk
2 dilim ekmek
Zeytin 10 tane
Domates
Ara ogun 1 avuc findik ici

herşeyi alıntı yapamadım :)

günaydın kızlar :)

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :)

bugünden itibaren biraz kasıcam kızlar, cumartesiden beri hep hamur işi yiyorum vücudumun temizlenmesi lazım sebzeyle meyveyle dolması lazım. Akşam tartıya baktım hemen + ya geçmişim. kesin E Etabiti nin nazarı değdi :KK70:
Allahım, ben zayıflayamıyorsam, arkadaşlarımı şişmanlat diye dua ettim :KK70::KK70::KK70:
Şaka kız şaka, senin kilo almandan nolucak ki, maşallahın var :nazar::KK68:

Kendim uydurdum bunu güzel bi tarif, börek yerine bile ikram edebilirsin:)
Üç tane kabak rendelenir, 2-3 dal yeşil soğan, 1 tutam maydonoz, 1 tutam dereotu ince doğranır, tuz, biber eklenir. Başka bir kapta iki yumurta, yarım çb süt, 2 kaşık z yağı ve 3 kaşık kadar un, 1 fişke karbonatla çırpılır. Sebzeli karışım unlu karışımla güzelce harmanlanır ve yağlı kağıt serilmiş tepside pişirilir.
Anaaaam canım çekti beaaa

Kolay gelsin, çok yorma kendini. Gerçi şimdiki boyalar kokusuz ama yine de çok solumamak gerek..

Yanımda yiyecek hiçbirşey yok ama ben çoook acıktım..
sabah
domates peynirli soğuk sandviç
öğle
köfteli patlıcan yemeği
2 kaşık pirinç pilavı
ayran
akşam
kuru fasulye
yoğurt
havuç turp salatası planladım

sabah
öğle
köfteli patlıcan yemeği
2 kaşık pirinç pilavı
ayran
akşam
kuru fasulye
yoğurt
Kuru meyve, ceviz koysana çekmeceye, çayın yanında atarsın ağzına bi iki tane.

Hadı ınsallah gıtsın su yaglar ya kaynanam dıyo kalk kız bugun ac kaldım surdan bı lokum barınye dıyo gecenın koru daha gaz verıyo getırdı kutuyu onume bakışıyoz lokumlarla :KK66:
Aboo lokumdanda kaynanadan da uzak dur :D
Gunydinnnn naslsnzz kizcelerrrrr tarti gunune az kaldi ben bu hafta gremycgmi blyrm ama uzulmyrm cuma diyetsyene gdyrm ins sifirdan baslycm ona konsanyreym ama ins siz kilo verms olrsnz istedgnz gbi bende buralrdym ins cumadan snra elmden geldgnce full time buralrda olcm ins
Kız buradayım diyo diyom yoksun bi msj yazıp kaciyon:(
Ya kızlar elma diyetin de sabah kahvaltı var sonra 2 saatte bir elma yiyon 3 lt su ve yeşil çay içiyorsun 5 gün denemek istiyorum zira psikolojik olarak kötüyüm. ..
Geçici bir psikoloji düzelir ama geri gelir bu canım 5gun AC gezdiğine deez iki verir bir alırsın onun yerine duEnli ye iki haftada ver
Kizlar bu sabah tartida 70,3 ciktim, cok mutlu oldum :KK68:
Süper canım
Kolay gelsin fazla yorma kendini kojuyada maruz birakma
Ben baktığımda 300du 100dedin canımı aldın gidip tartiyi kirasim var :D
bugunku yediklerm
sabah ekmek peynir zeytin ceviz ıhlamur

öğlen domates corbası ayran

arkadaşlar 2 kaşık sebze yemegi falan yazmıssınız ama yemegin gerisi ne olacak. ben yalnız yasıyorum ve yarım kilodan bile yemek yapsam bisürü yemek oluyor. yemek yapmayı da hiç sevmiyorum zaten. bekara uygun menüsü olan var mı evde yemek pişirmesiz :KK43:((((((((((((( yardım yardım yardım lütfen
Canım 2yk denizlerde extra yedikleri vardır yoksa 8yk sebze gayet normal bir porsiyon iki gün yersin
sabah
öğle
köfteli patlıcan yemeği
2 kaşık pirinç pilavı
ayran
akşam
kuru fasulye
yoğurt
sağlıklı atistirmalik atsana cantana canim

Back