Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar bu sabah tartida 70,3 ciktim, cok mutlu oldum :KK68:
Çok güzel haber. Daha da sağlıklı besleniyoruz. :KK6:

mantarlı dana soteye olan yorumuna koptum :)))

evet inşallah yiyeceğim :) pişti olduk :KK70: benim şu sıralar sanırım ara öğün yapmaya ihtiyacım var, çabuk acıkma bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum reglim yaklaşıyor ya sanırım ondan yada baharın verdiği bişi yada bilmiyorum. kuru kayısı, eti form falan mı alsam napsam ki?

Ama aklıma öyle gelmişti. Küçükken kuzenim inek görünce ben bunu yerim demişti o geldi aklıma sonra mantarlı dana falan hayal gücüm çok geniş mübarek :KK70:

Hımm o zaman kendini aç bırakmıyorsun aralarda sağlıklı atıştırmalıklar yiyorsun. Ceviz al kendine üstüne bir bardak su içince anında tokluk geliyor.:KK8:

Ben de akşama mantar sote düşünüyorum ama danasız olacak :KK53:

Aaaaa danasız mı bari kanatlılardan mantarlasaydın :KK48:
Şaka bir yana ben mantarı çok seviyorum.:kk77: Bay dukan sayesinde mantar kültürüm oluştu :KK53:

Selam Kizlar bugün hic ugrayamadim yaaa kusura bakmayin. Yarin boyaya baslicaz. Aksam ustayi ayarladik. Esimde izin alacak. Bende bugün ufaktan Yikama toplama işlerine basladim. Sizden pazartesi ne kadar izin istiyorum. Çok aktif olamayabilirim. Ama burayida ihmal etmem :))))
Aman hee dikkat et :KK74:
Kolay gelsin.
Kızlar benim baskül artık yavaş yavaş emekliye ayrılıyor ben de şöyle güzel bişey almak istiyorum. Voit in baskülüne baktım; yağ, kas, su ölçümü yapıyor, ayrıca hafızaya alma özelliği de var. Böyle bişey kullanan var mı aranızda? Çok özellikli şeyler çabuk bozulur ya, ondan korkuyorum biraz. Fiyatı da 100 lira, bi seans diyetisyen parası:) napayım sizce?
Valla ben tek zenden aldım. 30 küsür liraydı. Hassas digital tartılar çabuk bozuluyor. Ondan çok para vermiyorum. Sana tavsiyem alt tarafındaki ayak kısımları takılı plastik mi yoksa yapıştırma plastik mi dikkat et. Yapıştırma olanlar kopuyor hemen kayboluyor sonra denge problemi olunca yanlış tartıyor ve sağlam tartı bozuluyor:KK34:

bugunku yediklerm
sabah ekmek peynir zeytin ceviz ıhlamur

öğlen domates corbası ayran

arkadaşlar 2 kaşık sebze yemegi falan yazmıssınız ama yemegin gerisi ne olacak. ben yalnız yasıyorum ve yarım kilodan bile yemek yapsam bisürü yemek oluyor. yemek yapmayı da hiç sevmiyorum zaten. bekara uygun menüsü olan var mı evde yemek pişirmesiz :KK43:((((((((((((( yardım yardım yardım lütfen

Çok az yemişsin olmaz böyle. Ara öğünler görmek istiyorum meyveler falan?
Bence haftalık menü yap kendine az al az pişir. Hatta hafta sonu pişir buzluğa at daha kolay olur.

ondan mı acep :) ara öğün olarak yarım dilim ev keki yedim arkadaşım yapmıştı kendimi çok mutsuz hissediyorum şu cumartesinden beri yediklerimden dolayı :)

kimyager1508 kimyager1508 canım kolay gelsin çok yorma kendini

Aaaaa kek mi yedin sen :KK62:gelsin kür oradan gelsin hemen. Yok sana bu hafta daha kaçamak. Bak böyle gidersen verdiğim kiloları alacaksın :KK70:

Allahım, ben zayıflayamıyorsam, arkadaşlarımı şişmanlat diye dua ettim :KK70::KK70::KK70:
Şaka kız şaka, senin kilo almandan nolucak ki, maşallahın var :nazar::KK68:

anlamıştım zaten senin yüzünden olduğunu, pisss :)

Kuru meyve, ceviz koysana çekmeceye, çayın yanında atarsın ağzına bi iki tane.

bencede öyle yapmalıyım.
Çok güzel haber. Daha da sağlıklı besleniyoruz. :KK6:

Ama aklıma öyle gelmişti. Küçükken kuzenim inek görünce ben bunu yerim demişti o geldi aklıma sonra mantarlı dana falan hayal gücüm çok geniş mübarek :KK70:

Hımm o zaman kendini aç bırakmıyorsun aralarda sağlıklı atıştırmalıklar yiyorsun. Ceviz al kendine üstüne bir bardak su içince anında tokluk geliyor.:KK8:

Aaaaa danasız mı bari kanatlılardan mantarlasaydın :KK48:
Şaka bir yana ben mantarı çok seviyorum.:kk77: Bay dukan sayesinde mantar kültürüm oluştu :KK53:

Aman hee dikkat et :KK74:
Kolay gelsin.

Valla ben tek zenden aldım. 30 küsür liraydı. Hassas digital tartılar çabuk bozuluyor. Ondan çok para vermiyorum. Sana tavsiyem alt tarafındaki ayak kısımları takılı plastik mi yoksa yapıştırma plastik mi dikkat et. Yapıştırma olanlar kopuyor hemen kayboluyor sonra denge problemi olunca yanlış tartıyor ve sağlam tartı bozuluyor:KK34:

Çok az yemişsin olmaz böyle. Ara öğünler görmek istiyorum meyveler falan?
Bence haftalık menü yap kendine az al az pişir. Hatta hafta sonu pişir buzluğa at daha kolay olur.

Aaaaa kek mi yedin sen :KK62:gelsin kür oradan gelsin hemen. Yok sana bu hafta daha kaçamak. Bak böyle gidersen verdiğim kiloları alacaksın :KK70:

yok yok pişman oldum ve telafi edilecek kesinlikle haftaya cumartesiye kadar yok kaçamak falan.

Nasıl yani :confused: Hemen değişmen lazım googleda nick yazıp kadınlar kulubu yazından maşallah herşey seriliyor.:KK35:

Kaptan okuduğun kitaplar, sevdiğin şarkılar vs aklına bir şey getir. :)
Ne desekki bilemedim.

aa çok fena olmuş, hemen değiştir.
Evet ama kiyamiyorum nickime :D
zayıfladım yazanlara nasıl özeniyom :KK43:(( 3-5 kilo versem umutsuz modumdan çıkıcam ama daha dün bir bugun iki. çok yolum var uzun uzun yollar

bu arada bugunun sporu 30 dk kondisyon bisikleti
canım zamanla olacak birden hiç olmaz ki birden mi yedik aldık

IMG-20160302-WA0017.webp

İyi akşamlar herkese bugün işten geç çıktım şehir dışından misafirler vardı
Ama erinmedim eve geldim yemek yaptım kendimi tok ve mutlu hisediyorum
Mantar sote, tarhana çorbası ve salata bir dikim kepek ekmegi

Cok güzel tebrik ederim...

Aksam yemegi
1 parca tavuk
Patates puresi
Yogurt biraz
4 tane tulumba
1 kac saat sonra meyva yiyecegim

4 tane tulumba ? Şaka yapıyorsun :eek:

bende bugünkü menümü yazayım. bikaç gündür yazmıyordum :oops:

kalkınca büyük bardak su,

kahvaltı; 2 yumurta, 1 çay bardağı süt, 2 kk peynir, 4 zeytin, 2 tatlı kaşığı reçel, domates, limonlu çay, 3 dilim ekmek

ara; 4-5 tane kuru erik, 5-6 tane badem, 1 muz

akşam, 1 kepçe tavuklu çorba, 3 tane kuru patlıcan dolması, 1 kase yoğurt

ara, çay ve 1 dilim elmalı turta :KK17:

su; 2 lt olmuştur.

Dünkü menümü de yazayım.

kalkınca büyük bardak su,

kahvaltı; 2 yumurta, 1 çay bardağı süt, 2 kk peynir, 7-8 zeytin, 1 tatlı kaşığı reçel, domates, limonlu çay, 3 dilim ekmek

ara; 2 tane ufak muz

öğlen, 1 kepçe tarhana çorbası, 1 dilim ekmek

ara, türk kahvesi

akşam, 3 ufak dilim börek, peynir, zeytin, 1 tk bal, çay

ara, 1 avuç patlamış mısır

su; 2-2.5 lt

Back
X