Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok
Çok zor bir sürece girmişsiniz Allah kolaylık versin, inşallah çabucak alışırsınız. Bizim sıpa ortamızda yatıyo, iki yaşına kadar böyle devam eder :KK43:
Uykusuzluk direk tartıya yansıyor, benim de olmuştu çok iyi biliyorum. Haftaya gidecek nasılsa boşver:KK66:

Çok sevindim canım, gelmiş geçmiş olsun.

:KK47:

Bence sen 80 kilosun da bizi kandırıyorsun sanki:KK53: mezun olunca çok kilo verdim diye havanı atarsın artık:KK71:

Şu sitede mezun olup başarı öykülerine hikayemi yazmak istiyorum :oops:
İlk hedef 65
37,9 kilo vermem gerekiyor. Önümde 5,6 ay var düğüne. Her ay 6 kilo versem hedefime ulaşırım. Tombul bir gelin olsamda obez olmam. :cool:

Bu kadar kilo verip hava atmak hakkım değil mi :KK70:

Haftaya da ben + çıkıyormuşum beni öldürürsün :KK70:

Sağol şekerim. Artık bana gıcık olmuyorsun değil mi? Yakında gelip seni geçeceğim ve senden önce mezun olacağım.:KK62:
Yetişemezsin bana biliyorsun değil mi:KK70:

Aaa sevindim yemediğine. Benimde canım kahve çekti ama starbuckstaki çikolatalı olandan. sonra eda kendine gel dedim. Ofise geldim. Şeker ihtiyacım gitsin diye armut yedim,şimdi az sütlü kahvemi içiyorum.:KK28:

Yaa ben o tiplere sinir oluyorum. Kilo verdiğimde herkes aa ne çok verdin daha ne kadar vereceksin diyordu. Ne güzel ne güzel dediler. Kilo hakkında konuşmayı ne çok seviyor millet.Tabi insanları azim ve irade ile şaşırtmak çok eğlenceli.:KK8:
35 kilo verdiğimde kimse inanmıyordu. Kaç kiloydun ki diyorlar.:KK53: Bugün 103 kiloyum dedim bana inanmadılar. Samimi olup olmadıklarını bilmiyorum. 80-85 görünüyormuşum. Spor hocasına 103 diyince böyle oldu :KK57:

Kahvemi yudumluyorum. Az iş yapıyorum az buraya bakıyorum. Yuvarlanmaca.:confused:

ama cidden 80-85 gösteriyorsun tatlım. Aslında sevindiklerinin farkındayım diyetim boyunca hep desteklediler ama ilk kilomu bulma çabalarına uyuz oluyorum :D size ne be kardeşim de diyorum genelde müdürler oluyor :)

bende kahveyi içmediğine sevindim :) ah bizimm bu azimli, iradeli hallerimiz ne kadan da hoş değil mi:)

E Etabiti edacım senin ona yaklaşmanı bekliyor yoksa bi insan aylarca sabit kalır mı :D

ama cidden 80-85 gösteriyorsun tatlım. Aslında sevindiklerinin farkındayım diyetim boyunca hep desteklediler ama ilk kilomu bulma çabalarına uyuz oluyorum :KK70: size ne be kardeşim de diyorum genelde müdürler oluyor :)

bende kahveyi içmediğine sevindim :) ah bizimm bu azimli, iradeli hallerimiz ne kadan da hoş değil mi:)

E Etabiti edacım senin ona yaklaşmanı bekliyor yoksa bi insan aylarca sabit kalır mı :KK70:

Hayatı boyunca hiç diyet yapmamış, bir gün dayanamayan insanlar tanıyorum. Biraz kıskançlık oluyor. İradeye hükmetmek çok ince bir ayar. İnanmak çok önemli. Şuan sende ince bir ipte yürüyorsun aslında. Fakat tecrübelerin her adımını daha sağlam atmana yardımcı oluyor. Biz kendimizden vazgeçmedikçe artık sırtımız yere gelmez.:KK68:
Müdürlerde kıskansınlar ne olacak. Ancak kıskanırlar :KK70:

Edit: Ben artık kilomu söylemekten utanmıyorum.

Aaa E Etabiti canım sen aslında çok iddialısında bana şans vermek için beni mi bekliyorsun :-)

Çok
Çok zor bir sürece girmişsiniz Allah kolaylık versin, inşallah çabucak alışırsınız. Bizim sıpa ortamızda yatıyo, iki yaşına kadar böyle devam eder :KK43:
Uykusuzluk direk tartıya yansıyor, benim de olmuştu çok iyi biliyorum. Haftaya gidecek nasılsa boşver:KK66:

Çok sevindim canım, gelmiş geçmiş olsun.

:KK47:

Bence sen 80 kilosun da bizi kandırıyorsun sanki:KK53: mezun olunca çok kilo verdim diye havanı atarsın artık:KK71:
zor bi süreç ama onunda benimde daha düzenli uyuması için şart şimdi yazda geliyor uç kişi vicik vicik bizim evde çok sıcak oluyor hem belki saat başı emmek istemez çok fazla bağımlı durumda gündüz 10dk bir aklına estikçe gecede çok kalkıyor (ben hala nasıl zayıflamadiysam artık:D)bakalım bu gecemiz nasıl gececek

E Etabiti çok ayıp kızlar dalgami geciyosunuz :KK43: sosyoloji temel attı döndü kaldı sadece tahmini uç aydır aynı rakamdavne var bunda aşk olsun :KK70:

Kaptan biz öyle şey yapmayız ki. :KK53: Sadece bana avantaj sağladığı için ne kadar düşünceli olduğunu söyledim.:KK23:
En fazla motive ederiz biz onu :KK47:
Kız E Etabiti ne kadar daha kalacaksın bu kilo da merak ettim. Rakip olalım mı? İyi olan kazansın:KK70::KK70::KK70:

Kaptan biz öyle şey yapmayız ki. :KK53: Sadece bana avantaj sağladığı için ne kadar düşünceli olduğunu söyledim.:KK23:
En fazla motive ederiz biz onu :KK47:
Kız E Etabiti ne kadar daha kalacaksın bu kilo da merak ettim. Rakip olalım mı? İyi olan kazansın:KK70::KK70::KK70:
masalimsii masalimsii , @The Queen , @katre-i dem ya siz niye kaşınıyorsunuz ki şimdi :KK53:
:KK53:
Hadi diyorum sesimi çıkarmayayım ama, ayıp değil mi yaa, koca kadınla dalga geçiyorsunuz :KK70:
Bak ben şişkoyum hatırlatırım, oturuveririm üzerinize !!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK70:
Ulen size inat bu hafta zayıflamazsam ne olayım !!!!!!!!! kaptaaaaaan, ayağını denk al:cool:

masalimsii masalimsii , @The Queen , @katre-i dem ya siz niye kaşınıyorsunuz ki şimdi :KK53:
Hadi diyorum sesimi çıkarmayayım ama, ayıp değil mi yaa, koca kadınla dalga geçiyorsunuz :KK70:
Bak ben şişkoyum hatırlatırım, oturuveririm üzerinize !!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK70:
Ulen size inat bu hafta zayıflamazsam ne olayım !!!!!!!!! kaptaaaaaan, ayağını denk al:cool:

Haftalardır aynı hikaye, bu hafta zayıflada görelim bakalım :D hiç sanmam ama işte :)

Kahvaltim
Peynir
Zeytin
Domates biber
1 bardak cay
1 dilim ekmek
1 catal recel 1 catal bal
Ara ogun
1 kase yesilligi bol kisir
Turk kahvesi
Aksam da menemen istediler bizimkiler miktarini yazarim yine :* hepinizi opuyorum fazla giremiyorum spor da yapamiyorum ben :(

Hadi ya gerçekten mi bu hafta mi valla tam inanır gibi oldum geri kaçtı :D :D
Aynen yemekleri kacirdim hep ama bugun dikkat ettim yememe artik dikkat edicem daha fazla kilo almadan :KK43:
verdiğin emeği çöpe atma dikkat etmeye devam

Aaaa ben daha şişkoyum şuanda ve benim kondisyonum şuan iyi. Ben üstüne oturursam neler olur bilmiyorum :KK45:Ondan acele et kilo verki hızlı kaçabilesin :KK70:

***10. TAKIM 455. ETAP***

erigim(76///%)kilosu sabit
sosyoloji12( 67.8// /%)
KraliceElsa(57,2/57/0.2/%0.35)
hira1994( 58.5///%)
The Queen(106,5/102,9/3,6/% 3,38)
_inci(60.3///%)

La_vinya(56.2///%)
ruzgar_02(77.2///%)
flue_13(62.6/62.7/-0.1/%-0.15)
frifri(71/70.1/0.9/%1,26)yeni üye giriş kilosu:72 hedef kilosu:60 giriş tarihi :16/02/16

10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üye
METENOL(68.2/68.3/-0.1/%-0.15) yeni üye giriş kilosu:69 hedef kilosu: giriş tarihi :16/02/16

gulhan_41(80/78 / 2/%2,5 ) yeni üye giriş kilosu:80 hedef kilosu: 58 giriş tarihi :1/3/16
Traum-7777(83/ / /%) yeni üye giriş kilosu:83 hedef kilosu: giriş tarihi :1/3/16

umarım hesabı dogru yapmışımdır.

bugunkü menum
sabah: 2 dilim ekmek, yumurta, 5 zeytin, 2 ceviz, yeşil çay
öğlen: çorba, 5 tane lahana sarması
ara:muz
akşam 2 dilim ekmek , 1 kk peynir

Kizlar ne tatli atismissiniz yaa. Okurken cok guldum:-)
Okulda kilo vermissin, ne guzel yakisti demeler basladi, gobek atasim geldi:KK71:

Ben de 70kiloyum deyince inanmiyorlar ya. Spor yaptigimdan mi oluyor bilmiyorum:KK49:

IMG_20160304_173147.webp
takip ettiğim bi diyetisyenden alıntı neymiş light ürünler masum değildir en güzeli ev yapımı

***10. TAKIM 455. ETAP***

erigim(76///%)kilosu sabit
sosyoloji12( 67.8// /%)
KraliceElsa(57,2/57/0.2/%0.35)
hira1994( 58.5///%)
The Queen(106,5/102,9/3,6/% 3,38)
_inci(60.3///%)
La_vinya(56.2///%)
ruzgar_02(77.2///%)
flue_13(62.6/62.7/-0.1/%-0.15)
frifri(71/70.1/0.9/%1,26)yeni üye giriş kilosu:72 hedef kilosu:60 giriş tarihi :16/02/16

10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üye
METENOL(68.2/68.3/-0.1/%-0.15) yeni üye giriş kilosu:69 hedef kilosu: giriş tarihi :16/02/16
gulhan_41(80/78 / 2/%2,5 ) yeni üye giriş kilosu:80 hedef kilosu: 58 giriş tarihi :1/3/16
Traum-7777(83/ / /%) yeni üye giriş kilosu:83 hedef kilosu: giriş tarihi :1/3/16

umarım hesabı dogru yapmışımdır.
Vayy 2kg mu ben bir diye okuyunca

bugunkü menum
Akşam protein olsa süper protein tok tutar yemekten sonra aklın cislara kaymaz
Okulda kilo vermissin, ne guzel yakisti demeler basladi, gobek atasim geldi:KK71:

Ben de 70kiloyum deyince inanmiyorlar ya. Spor yaptigimdan mi oluyor bilmiyorum:KK49:
spor çok etkili canim

bugunkü menum

Akşam az gün içerisindede az yemişssin zaten. Akşam birşeyler daha yemelisin. Madem güzel bir kahvaltı yap yumurtalı menemenli falan?
Unutma az yemek kilo verdirmiyor.

Aa çok güzel. Ama gevşemek yok ama heee :KK74:
Valla rada geyik yapasım geliyor benim:KK53:

Back
X