Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

öğlen iş yerinde cıkanı yiyorum ama yemegi az veriyolar ya :( tadımlık gibi. eve gelince de kendi yaptıgım yemekleri midem almıyo kabiliyetsizim ben :( uzun düşünmelerden sonra en fazla bu kadar düzen oturtabildim napıcam bilmiyorum. bana bi ana lazım başıma

Sevgili grup arkadaslarimmm gunlerden cuma hepinizi kilo veren ve veremeyen herkesi en basta istikrarinizdan dolayi teker teker tebrik ediyoruk bugun diyetisyene gittim ins artik menulerimle duzenli katilimimla aranizdayim hepinizi enerjinizi ve samimiyetinizi ozledim zaten takipteyim bugunu okuyamadim sadece onu da okuycm ins

Aksam yemegimm
Yarim tabak menemen
2 dilim ekmek
Su teresi biraz
Zeytin 4 tane felan
1 catal da helva

Kilom 58.6 :KK43: @erigim
Himmmm demek oyleee neden acabaaa:KK14:
O kadar da dikkat ediyorsun halbusi:KK48:
Dostum güzelce incelmiş olabilirsin.belli ki bir rahatlama gelmiş. Ama hedefini unutmamalisin. GruP da olmasa belki daha da çok geri alacaksin:stop: dikkat

77.6 kilom

eger bidhaki hafta 76.9 u goremezsem yarismadan ayrilicam
Bu ne ya tamam bu hafta dikkat edemedim ama gecen haftalarda ac gezdim ya ac uyudum spor yaptim yine veremedm bu nedir ya aglicam sinirden. 77 kilodan dusemedim kac aydir:mad:
Uğursuz 77
Cuma en az 76.9 bekliyoruz :KK19:
Günaydın arkadaşlar..
Ya bu nedir böyle. Sanki @masalimsii yerine ben koruma programına geçtim :KK43:
Artık iş yerinde öğle yemeği yememeye karar verdim. Evden getiricem. İşe başladığımdan beri kilo veremiyorum..
Kilom sabit :KK43:
Korumak da bir erdem şekerim :KK48:

kızlar beni kesin, lime lime doğrayın. yaklaşık 1 yıl sonra mantı görünce böyle oldu.

menümdeki gidişat;

sabah: sandviç (tb ekmeğine peynir, dereotu, maydanoz, marul)

öğlen: ezogelin çorba, 1 tabak mantı, salata, yoğurt ve bardakta tiramisu (şiştim, nefes alamıyorum )

arada küçük muz olacak

akşam da mercimek çorba, tavuk haşlama olacak.
Len tiramisuyu yemedin de niye yaziyon madem
Gerci yesen olurmuş boşuna yememissin :KK48:

Slm arkadaslar annem dun hastaneden cikti durumu iyi.yarin antalyaya gidecegim,60,9 kgyim bugun
Çok sevindim senin adına çok iyi bi haber bu
Devamı da güzel olur allah in izniyle :KK200:
Kızlar ikinci notayı kil payı kaçırdıkları acilenhaftaya notamizi sildirmeliyiz kilo veremeyenlere duyurulur biride ben :KK43:

O ne oluyor :KK57:

@The Queen haftasonu kaçamak olmayacak inş. bu arada tiramisuyu yememiştim bi arkadaşa verdim :KK70: mantıyla kapattım durumu.

@katre-i dem ben çocukkende iyi uyurmuşum zaten :) uslu bi çocukmuşum gece bi iki defa uyanırmışım :KK70:

@sosyoloji12 nazar etme ne olur boğazını tut seninde olur :KK200: (uydurmaya çalıştım ama )

ay işyerinde herkes beni konuşuyor kızlar. kaç kilo verdin diyorlar söylüyorum önceki kilomu bulmaya çalışıyorlar uyuz oluyorum karıştırmayın orasını diyorum :KK11:

Bu haklı gururu sonuna kadar yaşa:KK19:

Sevgili grup arkadaslarimmm gunlerden cuma hepinizi kilo veren ve veremeyen herkesi en basta istikrarinizdan dolayi teker teker tebrik ediyoruk bugun diyetisyene gittim ins artik menulerimle duzenli katilimimla aranizdayim hepinizi enerjinizi ve samimiyetinizi ozledim zaten takipteyim bugunu okuyamadim sadece onu da okuycm ins

Bize de biraz anlatirmisin canım

Sabah su ve sporla açılış
Maydanozlu su
Kahvaltı. Omlet kk beyaz peynir 4 zeytin
Öğle kabak yemeği bi kepce bulgur pilavı 1 kase yoğurt
Ara. 1 elma
Aksam gene kabak yemeği:) . Yoğurtlu kereviz
Birazdan 3 kuru kayısı 3 çiğ badem yer kapatırim
:KK200:

öğlen iş yerinde cıkanı yiyorum ama yemegi az veriyolar ya :KK43: tadımlık gibi. eve gelince de kendi yaptıgım yemekleri midem almıyo kabiliyetsizim ben :KK43: uzun düşünmelerden sonra en fazla bu kadar düzen oturtabildim napıcam bilmiyorum. bana bi ana lazım başıma
Ya guldum valla niye iğrenç nefis ev yemeklerini takip et elifin tarifler birebir tutuyor ordan yapmayı dene birde
Listede ne var canım paylaşta bilelim
Aksam yemegimm
Yarim tabak menemen
2 dilim ekmek
Su teresi biraz
Zeytin 4 tane felan
1 catal da helva
Oo su teresi :)
Dostum güzelce incelmiş olabilirsin.belli ki bir rahatlama gelmiş. Ama hedefini unutmamalisin. GruP da olmasa belki daha da çok geri alacaksin:stop: dikkat

Uğursuz 77

Nota: grup ortalaması %0.30 un altında kalınırsa alınır
Sarı kart: iki nota bir sarı kart eder
Kırmızı kart:2 sarı kart bir kırmızı eder
Nota ve sari kart takımlar arası ilk üçe girersen silinir
Kırmızı kart silinmez o etapta en çok kırmızı alan iki takım ceza alır
Maydanozlu su
Ara. 1 elma
güzel menü ya spor

Şu sitede mezun olup başarı öykülerine hikayemi yazmak istiyorum :oops:
İlk hedef 65
37,9 kilo vermem gerekiyor. Önümde 5,6 ay var düğüne. Her ay 6 kilo versem hedefime ulaşırım. Tombul bir gelin olsamda obez olmam. :cool:

Bu kadar kilo verip hava atmak hakkım değil mi :KK70:
Canım senin başarı hikayeni görmeyi o kadar çok istiyorum ki bilemezsin ve gelin olduğunu görmeyi de bir o kadar çok istiyorum. Tombul veya zayıf farketmez bence, evlendikten sonra da vermeye devam edebilirsin :KK66:

zor bi süreç ama onunda benimde daha düzenli uyuması için şart şimdi yazda geliyor uç kişi vicik vicik bizim evde çok sıcak oluyor hem belki saat başı emmek istemez çok fazla bağımlı durumda gündüz 10dk bir aklına estikçe gecede çok kalkıyor (ben hala nasıl zayıflamadiysam artık:KK70:)bakalım bu gecemiz nasıl gececek
Bizde de durum aynı maalesef, gece biraz uzaklaşsam memeee diye çığırıyo sıpa, sürekli yapışık yatacak :KK43:

Kizlar ne tatli atismissiniz yaa. Okurken cok guldum:-)
Okulda kilo vermissin, ne guzel yakisti demeler basladi, gobek atasim geldi:KK71:

Ben de 70kiloyum deyince inanmiyorlar ya. Spor yaptigimdan mi oluyor bilmiyorum:KK49:
Biraz daha kilo verince daha da çok farkedecekler, o zaman işte mutluluğun dibine vuracaksın:)))))
Eki Görüntüle 1788695 takip ettiğim bi diyetisyenden alıntı neymiş light ürünler masum değildir en güzeli ev yapımı
Light ayranda yağı alıyo, geriye protein ve şekerden oluşan saçma sapan bir karışım kalıyor, ne gerek var ev yoğurdu ev sütü tüketin diyo uzmanlar artık
Bekliyoruz gel artık, listeni de paylaşırsan seviniriz belk
Malesef zaten baştan bitki zorla aldı 4 ay ancak geldik sonra birakti;(

Maydanozlu su
Ara. 1 elma

Ya kizlar ikindi dr kemoterapi dedi,kanser nedir kemoterapi nedir bilmedigim seylerdi,cildiracagim artik, erigim zaten sanirim kilo dusunecek kafam yok artik,,sizide takip edemedim insallah iyisinizdir ve tek derdiniz kilodur ,sizi seviyorum
canım oda kanserde bi tedavi yöntemi alanlarda var almayan da ilk başta vücut çok yipraniyor ilaçlarin etkisi yüksek saç dökülmesi ağır mide bulantıları ağız kuruluğu vb etkileri var hazırlıklı olun destek olun Rabbim şifa versin

Selam Kizlar. Bugün hic ugrayamadim kusuruma bakmayin. Ama tüm yazilanlari okudum. Basta @The Queen edacim seni olmak üzere ttüm kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum. Bugün boyacilarin isi bitti. Ev yerleştirme temizlik işlerine giriştik. Yarin temizlik biter inş. Bende dusumu aldim yataga attim kendimi. Biraz TV izleyip
uyurum. Simdiden herkese iyi geceler :)

Aynen sa

Uğursuz 77

aynen valla burasuda olmasa siskolasacam hepden :)

Aynen sa

Uğursuz 77

aynen valla burasuda olmasa siskolasacam hepden :)

Ayn
Ya guldum valla niye iğrenç nefis ev yemeklerini takip et elifin tarifler birebir tutuyor ordan yapmayı dene birde

Listede ne var canım paylaşta bilelim

Oo su teresi :)

Nota: grup ortalaması %0.30 un altında kalınırsa alınır
Sarı kart: iki nota bir sarı kart eder
Kırmızı kart:2 sarı kart bir kırmızı eder
Nota ve sari kart takımlar arası ilk üçe girersen silinir
Kırmızı kart silinmez o etapta en çok kırmızı alan iki takım ceza alır
güzel menü ya spor
Evet cok guzel oluyo limonla :))

Yeni su ölçme birimini söylüyorum
Kavanoz :KK45:
Büyük bardak lar makinadaydi ben de 750 lik kavanoza doldurdum suyu içine 1 limon
Elime de bir demet maydanoz:KK50:
Allahım bu nasıl bir görüntü :KK70:
45 dakika karın egzersizleri ile kapanışı yaptım çocuğu uyuttum
Sabah ola hayrolaaa:KK30:

Günaydin arkadaşlar :KK200:
Bu sabah yarım kilo eksik çıktım sevineyim mi üzüleyim mi
Cumartesi yarışmaları olaydı ya
62.2:KK49:
Maydanoz ve limonlu ılık suyla açılışı yaptık çocuk uyanmadan spor işini de halledelim :KK49:

günaydın :) sabahki menum
2 dilim ekmek
1,5 kk peynir
8-10 zeytin
3 cherry domates
2 ceviz
1 yumurta
yeşil çay

bugun iş yok ogle yemeginde acaba ne bulsam da yesem diye düşünüyorum dolap tam takır kuru bakır
bulgur pilavıyla yogurt yesem mi acaba
bu arada protein olarak et çeşitlerini midem almıyor vejeteryan sayılmam ama acıkcası birkaç şey dısında eti midem almıyor.
iki gün önce tavuk yaptım kokusu yetti çöpe atmama :(
onu yemiyon bunu yemiyon nasıl kilo aldın derseniz hep sipariş :( bir de hareketsizlik

Back
X