- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende hep yürüyüş arkasından biraz pilates yapıyordum ama vücudum çok saldı kendini çok yumuşadım kilo verdikçe 74 ile başladım bu sene ve düzgün spor yapmadım o yüzden biraz zorlamak istedim aslındaCanım cok katı olmanı beklemiyoruz. Burada herkes arada bir şeyler yiyor. Dediğin gibi bir çstal yiyip bırakmak zaten hedefimiz. Sağlıklı beslenme hedefimiz. Diyet kelimesini de pek kullanmayız. Amacımız doğru beslenme biçimini hayatımıza adapte etmek. :)
Diyetisyenin haklı ama biz yine de görelim. :)
Tam olarak detoks sayılmaz benim ki. Amacım vücudu azcık sarsmak. Benim.menüler akşam spora gidiyorsam değişik oluuyor:) tam kafanda oturmayabilir.
Ağır spor yapma canım. Hafif spor yap. Vücudu bu derece açlığa itecek sporu hafif yap. :)
Aslında öyle özel bir şey değil.
Ben kafama göre yaptım.
Ana besinüm bu süreçte çorba oldugundan içindekileri de dengelemeye çalıştım.
1 kilo brokoli
1 patates
100 gr kırmızı et
1 havuç
Düdüklüde pişirdim. Sonra blendırdan geçirdim.
1 yk sıvı yağla 1 yk un kavurdum 200 ml sütle fesleğenli sos yaptım. Normalde bunu yapmayacaktım ama düdüklüyü ağzına kadar doldurmuşum çok sulu oldu bende bunu ekledim. Belli bile olmuyor. :)
Ondan tam detoks sayılmaz.
Ama içinde yağ,protein,karbonhidrat dengesini yakaladım diye düşünüyorum. Bence sağlıklı :)
günaydın kızlarr :)
dünkü menü
sabah
1kb kaşar, 5 zeytin, 1 dilim tb ekmek
ara
ada çayı
öğle
3 yk kuru fasülye, 1 yk pilav, çok az turşu, 1sb ayran
ara
yarım avuç kuruyemiş
akşam
3 yk ıspanaklı yumurta ve yoğurt, 1 dilim tb ekmek
ara
2 ceviz
günaydın canım.günaydın kızlarrr
Dünkü menüm (pek başarısız menü)
sabah: sandviç
öğlen: yarım kase çorba, 1 kaşık ıspanak, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 dilim pasta ( arkadaşımızın doğumgünüydü)
akşam: 3 kaşık pırasa, yoğurt, 2 kaşık sebzeli makarna
Canım bende hep yürüyüş arkasından biraz pilates yapıyordum ama vücudum çok saldı kendini çok yumuşadım kilo verdikçe 74 ile başladım bu sene ve düzgün spor yapmadım o yüzden biraz zorlamak istedim aslında
Canım çorba gayet sağlıklı görünüyor afiyet olsun bende bakalım bu hafta regl öncesi hafta umarım tartıda eksi görürüm :-(
Gunaydin canimciklarimmm![]()
Günaydın kızlar
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin 1dilim peynir
1 dilim çavdarlı ekmek
Domates salatalık
Öğle. Yulaf lapası
Dünku menum;
Kalkinca 2 bardak su
Kahvalti; 2 dilim kepekli ekmek, 1 haslanmis yumurta, 8-9 zeytin, 1 KK kasar, yoğurtlu domatesli biber kavurma, 1 bardak sut
Ara, muz, ihlamur cayi
Öğlen; 1 simit ve ihlamur cayi
Aksam; 1 tabak ispanak, 1 parca tavuk, 1 tane közlenmiş biber, 1 kase yoğurt, yarim dilim ekmek
Ara, şekersiz cay, yarim avuctan az kabak çekirdeği, 2-3 tane kuru erik, 1 hurma
Çok güzel gidiyorsun canım. Yakın zamanda tartıldın mı son durum ne bebiş nasıl bu arada?
Çok güzel :)
günaydın canım.
Olsun koruma döneminde normal. Kalan günler dikkat edersin:)
O zaman haklısın. vücudunu en iyi sen tanırsın.
Günaydın annecik :)
Güzel :)
Bu akşam görümcemin oğlunun doğum günü partisi var, napcazz şimdi![]()
Canim sabah kan ilaci iciyorum ya tartilmadan unutup iciveriyorum. Bayadir tartilmadim. Ama cmtrsi kontrolde Dr tartmisti 75 kg ciktim. Tabi kahvaltı, 1 lt su, ayakkabı ve kıyafetlerle bu kiloydu. Sanirim 72-73 kg olmusumdur ama yarin tartilirim unutmazsam.
Bebis iyi çok şükür 1360 gr 38 cm olmuş teyzesiiii :))
bugün arkadaşıma gidicem bakalım ne yapcak bana :)) makarna pilav yapma boşuna yemiyorum dedim güveç yada balık yapabilir :) inş balık yapar![]()
![]()
Bu akşam görümcemin oğlunun doğum günü partisi var, napcazz şimdi![]()
Kizlar ben yavaş yavaş agirlasiyorum galiba. Çok cabuk yoruluyorum. Eskisi kadar istahim yok. Hemen duyuyorum. Bebek büyüdükçe mideye baski yapıyor sanirim. Normalde yemeği 10 dk yerden simdi 20 dk da ancak yiyebiliyorum. Hem tikaniyorum hem yoruluyorum. Evde de hic biseye yetisemiyorum gibi geliyor(
Maşallahh::) İsim düşünmüş müydünüz ben unuttum. Balık yapsın balık yerime de yeDeryanın önerisini birebir uyarsan hiç sıkıntı yok. Cuma günü kilo almış olursan bozuşuruz.
Ona göre seç yiyeceklerini. Tadına bak ama hepsini yeme.
Çok fazla anlamıyorum bu işten ama olabilir. Normal gibime geliyor. Artık iyice büyüdü ufaklık. :)
Maşallahh::) İsim düşünmüş müydünüz ben unuttum.
Balık yapsın balık yerime de ye
Deryanın önerisini birebir uyarsan hiç sıkıntı yok. Cuma günü kilo almış olursan bozuşuruz.Ona göre seç yiyeceklerini. Tadına bak ama hepsini yeme.
Çok fazla anlamıyorum bu işten ama olabilir. Normal gibime geliyor. Artık iyice büyüdü ufaklık. :)