- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buda son halimmm :)))
maşallah sana canımBuda son halimmm :)))
Oo karnın kocaman olmuş.Ne tatlı.
![]()
maşallah sana canım![]()
haklısın zaten de düğünüme az kaldıııönerisini birebir uyarsan hiç sıkıntı yok. Cuma günü kilo almış olursan bozuşuruz.Ona göre seç yiyeceklerini. Tadına bak ama hepsini ye
Aynen benimde düğün nişan mevzuları yeterince motive ediyor.haklısın zaten de düğünüme az kaldııı
Huhuuuu napiyosunuz??? Cabuk birakin elinizdeki cızzzlari :)))
Valla bugün bende baya usluyum kendimi alkışlıyorum,, bu hafta olcak bu işAynen benimde düğün nişan mevzuları yeterince motive ediyor.
Ben gayette brokoli çorbamı içtim salatımı yedim ben uslu kızımm.
Eee kızlar neredelerdesiniz???
Aynen benimde düğün nişan mevzuları yeterince motive ediyor.
Ben gayette brokoli çorbamı içtim salatımı yedim ben uslu kızımm.
Eee kızlar neredelerdesiniz???
Valla bugün bende baya usluyum kendimi alkışlıyorum,, bu hafta olcak bu iş![]()
Çoook tatlısın, maşallah karnın baya büyümüş:))Buda son halimmm :)))
Çoook tatlısın, maşallah karnın baya büyümüş:))
Baskı yapması çok normal, artık kendini yorma canım, bırak ev işleri alsın başını gitsin. Bundan sonra yangelip yatmalısın doğuma kadar:))
Valla bugün bende baya usluyum kendimi alkışlıyorum,, bu hafta olcak bu iş![]()
Veeee mutlu son yaza hazir olucazzz![]()
aynen haa :)Tabii ki olacak. Bu gazla olmazsa zaten atarım kendimi bir yerden
Yaa sorma kesin yaza öyle olurum.![]()
Tabii ki olacak. Bu gazla olmazsa zaten atarım kendimi bir yerden
Yaa sorma kesin yaza öyle olurum.![]()
Bence cok guzel bi menu afiyet olsun:)ben de menü vermek istiyoruum
sabah
1 kase sütlü nestle nesfit
ara
yarım dilim baklava(arkadaşım antepten getirmiş de)
öğlen
tabldot yemek(tatlısız ve ekmeksiz tabi ki)
akşam
2 dilim schnitzel domates salatalık
şimdi de süt içiyorum
su 1.5 lt
spor 1 mile leslie ve ev temizliği
Ewet yanlis menu canim zaten sende farkndasin onmli olan farkndalik ve dur diyebilmek ki sen bunu basarms gorunuysnyazıyım :) 10. grup böyle menu gormemiştir bence daha :)
sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir
ara: 10 badem 10 üzüm
öğlen: yok çnkü iş yemeginden cıktım kendm de yapamadm
ara+akşama kadar: 1 bardak süt, 2 pikolata+ 9 dilim ekmek+ 125 gr kadar peynir, 1/5 paket kadar makarna +bi avuc fındık + bi avuc badem
valla cuzdanda 5 TL bile kalmadı param olsa yemeksepetini sömürücektim hem canım sıkılıyo hem de cumadan beri protein almadıgım için metanetimi kaybettim ben
Hosgeldinnnnnn aramizaaaaçok haklısın ben de istiyorum tavuğu alayım çözeyim harç yapıp ızgara yapayım ama tek başına gerçekten yapamıyorum yemek işi bana zulüm geliyoyağda falan kızartmıyorum tabi ki fırında mis gibi oluyo :) bu arada bu baklava olayı şöyle yani ben her şeyden yiyorum kendimi tamamen kısıtlamıyorum yoksa diyeti birden bırakırım ben bi bakmışım makarna salatası yiyorum :) ortamda herkes baklava mı yiyor ben de bir çatal alıyorum eskiden yediğim tabak tabak baklavadansa bir çatal yemek beni motive ediyor kendimi zayıf hissediyorum
yemekhanede çıkan şeyler de sebze yemekleri vs işte tatsız tuzsuz yemekler eskiden diyetisyenim tatlı ve ekmek hariç çıkan yemeği yiyebileceğimi söylemişti o yüzden yazmadım orda istesem de çok yiyemiyorum zaten
ay ne çok konuşmuşum kusura bakmayınn
hoşbuldumm iyi akşamlar![]()
Oooo sporlar sporlarrrrrr:)Hit cardio denedim evde bi saat beni bitirdi
Ardından çok acıktım bir salatalık bir havuç yedim dün gece açlıktan uyuyamadım kalkıp bi bardak ayran içtim
Umarım bugün öyle olmaz olsada süt içerim diyorum
Bundan sonra bir gün yürüyüş birgün cardio düşünüyorum
Guzel menu:)))günaydın kızlarr :)
dünkü menü
sabah
1kb kaşar, 5 zeytin, 1 dilim tb ekmek
ara
ada çayı
öğle
3 yk kuru fasülye, 1 yk pilav, çok az turşu, 1sb ayran
ara
yarım avuç kuruyemiş
akşam
3 yk ıspanaklı yumurta ve yoğurt, 1 dilim tb ekmek
ara
2 ceviz
Burda bi basarszlik yokki canim bnce ki sen koruma dinemndesinnnDünkü menüm (pek başarısız menü)
sabah: sandviç
öğlen: yarım kase çorba, 1 kaşık ıspanak, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 dilim pasta ( arkadaşımızın doğumgünüydü)
akşam: 3 kaşık pırasa, yoğurt, 2 kaşık sebzeli makarna
Kaptanim cook haklisin dun icin aciklamm su yazmyi ertldm oglum cok mizmizdi bikac disi bianda cikio sanirim snrada uyumusum bugune braktm haklisin daha cok dikkat etcm
Hamilesinnn ve bole dikkat ne diyeyim annecikkkk helal olsun:))))Dünku menum;
Kalkinca 2 bardak su
Kahvalti; 2 dilim kepekli ekmek, 1 haslanmis yumurta, 8-9 zeytin, 1 KK kasar, yoğurtlu domatesli biber kavurma, 1 bardak sut
Ara, muz, ihlamur cayi
Öğlen; 1 simit ve ihlamur cayi
Aksam; 1 tabak ispanak, 1 parca tavuk, 1 tane közlenmiş biber, 1 kase yoğurt, yarim dilim ekmek
Ara, şekersiz cay, yarim avuctan az kabak çekirdeği, 2-3 tane kuru erik, 1 hurma
Ayyy cicikizz buyuyooorrr:))Canim sabah kan ilaci iciyorum ya tartilmadan unutup iciveriyorum. Bayadir tartilmadim. Ama cmtrsi kontrolde Dr tartmisti 75 kg ciktim. Tabi kahvaltı, 1 lt su, ayakkabı ve kıyafetlerle bu kiloydu. Sanirim 72-73 kg olmusumdur ama yarin tartilirim unutmazsam.
Bebis iyi çok şükür 1360 gr 38 cm olmuş teyzesiiii :))
Canim ama Allah in izniyle ins minik kizinla kavusmus olcaksn ama yazin bol bol yurursun o his cok seye deger ins tadacksinBen olamamda siz olursunuz :)) ben hazin tosun tombalak gezerim artik :))
oo super canimOlur canım bende bugün tarçın koydum pişerken üstüne muz ve kuru üzüm ekledim
Yeni şeyler denemek lazım
neden cikamiyonuz WC den bakiyim
oda güzel canim iste yulafls yapa yapiyorsun sut yada su ile pişirip tok tutuyorYulaf lapası ne oluyo ki? Eti'nin fındıklı ve kurumeyveli yulaf ezmesini aldım ben de, yoğurda karıştırıp yiyorum iki gündür, tadı güzel :)
kddicik hoşgeldin elifmis adin bu grupta elif çokiyi akşamlar herkese :) az önce takıma kabul edildim henüz yeniyim bir yanlışım olursa kusuruma bakmayın![]()