- 25 Aralık 2017
- 2.561
- 10.361
- 208
diyorum bu kız başımıza anarşist olcak diye![]()
hahaha tartildim da nolldu artiya ciktim :) ama oglende tartildim cumadan eksi 100 :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diyorum bu kız başımıza anarşist olcak diye![]()
Sen hesin verirsin cumayahahaha tartildim da nolldu artiya ciktim :) ama oglende tartildim cumadan eksi 100 :))
Tünaydın canım.Günaydın 5.takimin zarif kaptanı
Bugun komsuda ysin var ins ayari kacirmam elimden geleni yapacagim
Senin icin cok iyi olmus .keske benim esimde diyete olsa.kendisi tam bir etcil.hicbir sekilde sebzeyi agzina vurmazSelam kızlar eşim evden yemek götürüyor artık ikimizde diyette olunca daha iyi oldu çünkü ona göre yemek yapıcam artık yarın pazardan bol bol sebze alacakmış akşamları sebze yoğurt diyo tek çeşit sağlıklı olsun dedi öğlenleri iş yerinde spor yapcak koşucakmış bende akşamları yürücem yada evde tepinicem 30 dk da olsa yapıcam spor
fincanın boyutuna göre ayarlayabilirisn. büyük kupaysa 2 küçüklerden 3 gibi .Kahvaltıya yeşil cay hosuma gitmeye basladi kac fincan icebilirim![]()
Monişim yaaa.... ben seni özlemişim![]()
bende kuzum ya, hep gel olur muhahaha tartildim da nolldu artiya ciktim :) ama oglende tartildim cumadan eksi 100 :))
Menü bakanlığı teklifi bana mi?fincanın boyutuna göre ayarlayabilirisn. büyük kupaysa 2 küçüklerden 3 gibi .
bende kuzum ya, hep gel olur mu
menü yorumlama bakanım olur musun
ittifak yapalım![]()
Senin ruhun gibin bendeninde anarşikhahaha tartildim da nolldu artiya ciktim :) ama oglende tartildim cumadan eksi 100 :))
Senin ruhun gibin bendeninde anarşik![]()
B.k. G.k. yazıyoryaTünaydın canım.
Ama ben kaptan değilim. Kaptanımız Toplight![]()
Sağlıklı olanları tercih edeceğine eminimBugun komsuda ysin var ins ayari kacirmam elimden geleni yapacagim
Troid bendede var.bende senin gibi onun arkasına sığındım.ama artık kendimi kandırmayı bıraktım.Yine okuduğum kitaptan bir alıntı yapmak istiyorum kızlar;(Kitap Diyetisyen Didem Kanca Üstay)
'porsiyonlara dikkat edin, porsiyonlar zehirdir, her şeyden yiyin çok çeşitli yiyin lakin az yiyin' diyor
Özellikle po hastalarının düşük glisemik endeksli, karbonhidratsız ve doymamış yağı az olan bir beslenme programı izlemesi lazımmış, birde TİROİD HASTALARI, tiroidim az çalışıyor diyerek bahaneniz hazır olmasın, sizler de kilo verebilirsiniz diyo, hakikaten iki yıldır yaa benim tiroid bezim yok diye bu bahanenin arkasına saklanıyodum oysa ilacımın dozu iyi ayarlandığında ki öyle, doktorum harika biri , pekala kilo verdim tamam yavaş kilo veriyorum ama sonuca bak veriyorum
Bu kadına bayıldım tanımıyorum, kitabıyla tanışıp okuyunca tadını çıkararak okudum, bugün bitirdim kıyıp da bitirmek istemesem de, iyi ki okumuşum, diyet kitaplarına devam :) benim bahanelerimi bayağı bayağı yıkmış , insülin direnci, tiroid..Aslında yemenin arkasında yatan bi sebep olmalı diyor? Acaba benim ki ne ki? Onu düşünüyorum devamlı , neden bu kadar yedim ve kilo aldım? Sanırım bebeğim olmaz olmayacak diye strese girdim, hastalık da olunca kendimi bıraktım yedikçe yedim ,sonra bi baktım ki hamileyim ve bebeğim olacak... Ve artık şişman bi kadınım..Boşuna stres yapıp üzülmüşüm..
kızlar hepimizin kilo almasının arkasında yatan bir sebep olmalı, Başka türlü kilo almış olamayız, sadece iştah olamaz herhalde , siz ne düşünüyorsunuz, iştahımızı artıran bişey var belli ki:)
Ben bira çekirdekten sonra ekmek üstü nutella , nutelledan sonra hamburger, sonra kazandibi yiyodum, çok karışık besleniyodum, direk psikolojikmiş sanırım![]()
Troid bendede var.bende senin gibi onun arkasına sığındım.ama artık kendimi kandırmayı bıraktım.
30 yaşına kadar çok hareketiydim
Sonra giderek hareketlerim azaldı,çocuklar filan büyüdü. eskisi kadar yorulmuyorum.
Ama aynı düzen yiyordum.e haliyle yaşda gidiyor.
Ilk diyete başladığımda 60 kiloydum.kilo verince eski yeme düzenime geçtim.derken hooop tekrar kilo aldım ,tekrar verdim derken en son 83 ü gördüm.
Ay bugün gün var bugün yer yarın tekrar devem ederim dediğim zaman yarınları hep unuttum.
Artık bu son az gitsin yeterki geri gelmesin
Kaçamağım oldu fakat bu sefer unutmadan devam ediyorum
Dengeli ve sağlıklı beslenmeye elimden geldigince uymaya calisiyorum