• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Heee bana çorba getir diyeti çorba diyetine çevirecem :KK70::KK70::KK70:

İnşallah bu hafta 110 un altına düşersin canım :KK60:

Ayy canım inşallah dusmezssem ciddi moralim bozulacak:KK14:

Haklısın canım aslında diyetisyenin listesinde bu kadar az değil ben iyice kıstım yarından itibaren daha dikkatli olacam aşırıya kaçarsam lütfen uyar beni :KK5:

Aeben in uy canım bu işi biliyor

Bunlarda sana fatmanurum :KK68::KK68::KK68:

:KK54::KK36:

Onu bende deneyecem

Denemeee:mad:

Haftaya denerdin:KK17:
slm arkadaşlar ....:110:sonunda geleebildim.

Canimmmmmm :KK200:
Hoşgeldin burdayım nasılsın inşallah gitme canim:KK200:

çok kiloyum :))) son bir yıldır menopoza girdim kilom arttı tabi dikkat etsemde spor yapmayınca kilo aldı başını gitti.

Canım mende 3 yıldır menopoz sıkıntısı ile uğraştım nerdeyse şimdi artık Dr yapicak bişey yok dedi 1 yildirda olmuyorum
Ama ilk yıllar çok zor geçti
Bilirsin ne güzel kilo verirdim insülin direnci ve menopoz ciddi yavaşlattı

İyiyim canım çok şükür seni gördüğüm e çok sevindim tıpkı eski günlerdeki gibi yine biraraya geldik çok mutlu oldum
rabbim iyilik versin canım benim inş yakamı bırakmazssınız 1.5 yıldır saldım çayıra mevlam kayıra kilo aldıkçada moralim kötüye gidiyor aeben yazınca dedim evet artık gitme zamanı geldi motivasyona ihtiyacım var moralimin düzelmesi gerekiyor.

rabbim iyilik versin canım benim inş yakamı bırakmazssınız 1.5 yıldır saldım çayıra mevlam kayıra kilo aldıkçada moralim kötüye gidiyor aeben yazınca dedim evet artık gitme zamanı geldi motivasyona ihtiyacım var moralimin düzelmesi gerekiyor.

Canım hepimizin derdi aynı burdan yarıştı rekabet ti vs derken birbirimizi destekler veririz İnşallah

Yasemin 98 gordum sonra _49.5 kiloya kadar indim sonra listeden çıktım 115 kadar yükseldim şimdi 110 civarında yin

Back
X