Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok kiloyum :))) son bir yıldır menopoza girdim kilom arttı tabi dikkat etsemde spor yapmayınca kilo aldı başını gitti.Kaç kilosun yasemin
Bende başlayalı 1 ay kadar oldu 70 şi aşmiştim ....
73 ?çok kiloyum :))) son bir yıldır menopoza girdim kilom arttı tabi dikkat etsemde spor yapmayınca kilo aldı başını gitti.
Heee bana çorba getir diyeti çorba diyetine çevirecem
İnşallah bu hafta 110 un altına düşersin canım![]()
Haklısın canım aslında diyetisyenin listesinde bu kadar az değil ben iyice kıstım yarından itibaren daha dikkatli olacam aşırıya kaçarsam lütfen uyar beni![]()
Bunlarda sana fatmanurum![]()
Onu bende deneyecem
slm arkadaşlar ....sonunda geleebildim.
sabah tartılayım 75im sanırım . evet formu bulamadım bacım....
ay fatmacımmm nasılsın???Ayy canım inşallah dusmezssem ciddi moralim bozulacak
Aeben in uy canım bu işi biliyor
Denemeee
Haftaya denerdin
Canimmmmmm
Hoşgeldin burdayım nasılsın inşallah gitme canim![]()
çok kiloyum :))) son bir yıldır menopoza girdim kilom arttı tabi dikkat etsemde spor yapmayınca kilo aldı başını gitti.
Tarif versen bizde yapsak vicdan çorbasıİyilik senden naber
Gezip tozuyon valla senden iyisi yok
Vicdan çorbası yaptım ve tahmin edeceğin gibi bayıldımbol kabaklı
hatta pelinde sevdi oda yiyor
![]()
ay fatmacımmm nasılsın???
Tarif versen bizde yapsak vicdan çorbası
Ayy ben bayılırım bu kadar az yersemMenümü yazayım
Sabah yok
Öğle
Bir porsiyon köfte
Ayran
Akşam
Bir kase tarhana çorbası
Salata
Su 3 litre spor 30 dakika leslie 30 dakika yürüyüş
Antepia27
sabah tartılayım 75im sanırım . evet formu bulamadım bacım....
rabbim iyilik versin canım benim inş yakamı bırakmazssınız 1.5 yıldır saldım çayıra mevlam kayıra kilo aldıkçada moralim kötüye gidiyor aeben yazınca dedim evet artık gitme zamanı geldi motivasyona ihtiyacım var moralimin düzelmesi gerekiyor.İyiyim canım çok şükür seni gördüğüm e çok sevindim tıpkı eski günlerdeki gibi yine biraraya geldik çok mutlu oldum
rabbim iyilik versin canım benim inş yakamı bırakmazssınız 1.5 yıldır saldım çayıra mevlam kayıra kilo aldıkçada moralim kötüye gidiyor aeben yazınca dedim evet artık gitme zamanı geldi motivasyona ihtiyacım var moralimin düzelmesi gerekiyor.
rabbim iyilik versin canım benim inş yakamı bırakmazssınız 1.5 yıldır saldım çayıra mevlam kayıra kilo aldıkçada moralim kötüye gidiyor aeben yazınca dedim evet artık gitme zamanı geldi motivasyona ihtiyacım var moralimin düzelmesi gerekiyor.
Bacim seninle gurur duyuyorum harikasın gene vereceğiz ıns.Yasemin 98 gordum sonra _49.5 kiloya kadar indim sonra listeden çıktım 115 kadar yükseldim şimdi 110 civarında yin
Bacim seninle gurur duyuyorum harikasın gene vereceğiz ıns.
Yarın şu kabak çorbasına niyetlendim mortimden kopya çekeyim ya değilse artıyım çokk![]()