• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Valla ablam hem.internetim yok hemde hastaneyle uğraşıyorum hiç halim kalmadı 1 ay içimde 3. Kez adet görüyorum artık baş dönmesinden yerimden kalkamıyorum :mad: :KK61: dua edin bana ablam eşim geldikçe arada takip ediyorum

Ayy canım menimde kilo verirken yaşadığım tek sorun düzensiz reglerdi kilo vermeden önce günü gününe olur çok duzenliydi sonra o duzensizikten sonra karşıma menopoz olarak çıktı
İnşallah sende olmaz
Dr 40 kilo vermiştim kilo değişimin hormonlarını etkilemiş demişti
52 regli olduğumu biliyorum
Dikkat et kendine canım
Diyetisyen le devam et kilo seruvenini

Ben bu hafta başı diyetisyen kontrolünde 6 haftada toplamda 9 kilo vermişim ve bunun büyük kısmı yağdan gitmiş arkadaşlarım kendi ailem ve tanıdıklar bile bayağı incelmişsin derken bu akşam düğünde görümcem hala diyete devam ediyormusun hiç farketmemişsin dedi neyseki artık bunları kafaya takmıyorum dahada hırslanıp harika bir vücuda sahip olarak onları hasetlerinden çatlatacam:21::21::21:

Canım bu yuku bu ağırlığı biz taşıyoruz ve en çok etkilenen biziz kimse için değil kendimiz için yapacak inşallah

saraycam slm evime yakın evet yürüyerek gidip geliyorum ama burdada icap çok sıkıyor 15 20gün hiçbiyere kıpırdayamıyorum ama kendim kabul ettim buraya gelmeyi yapacak bişey yok.ben sana kaçkere watsaptan yazdım cevap gelmedi yarın ararım kaydedersin hatta dedim belkide görüşmek istemiyor o yüzden cevap vermiyor didim:KK22:

Canım menim tel kayboldu bütün no gitti senin no ondan yazamadım banada bı ara bir merhaba de kaydeyim
Bu arada birkaç gündür meşgul ediyorum 10.takımı da :oops: Burada çok sevdiğim insanlar var kardeş takımım artık :KK36: :KK36: Hepinize iyi eksiler diliyorum yarın için:KK200::KK200:

Ooo canım sen bizim küçük kardeşimizin sin herzaman bekleriz ablalarini ziyarete gel

kimse kilo bildirimi yapmamış ben yapayım bari :KK70::KK70::KK70::KK70:

Geçen Cuma : 102,4
Bu hafta : 100,8
Fark : 1,6
Yüzde : 1,56

moni moni Antepia27 Antepia27 aeben aeben

Vayyy rakibemmm harikasın kutlarım canim:KK9::KK9::KK9:

Ayy canım menimde kilo verirken yaşadığım tek sorun düzensiz reglerdi kilo vermeden önce günü gününe olur çok duzenliydi sonra o duzensizikten sonra karşıma menopoz olarak çıktı
İnşallah sende olmaz
Dr 40 kilo vermiştim kilo değişimin hormonlarını etkilemiş demişti
52 regli olduğumu biliyorum
Dikkat et kendine canım
Diyetisyen le devam et kilo seruvenini

Canım bu yuku bu ağırlığı biz taşıyoruz ve en çok etkilenen biziz kimse için değil kendimiz için yapacak inşallah

Canım menim tel kayboldu bütün no gitti senin no ondan yazamadım banada bı ara bir merhaba de kaydeyim

Ooo canım sen bizim küçük kardeşimizin sin herzaman bekleriz ablalarini ziyarete gel

Vayyy rakibemmm harikasın kutlarım canim:KK9::KK9::KK9:

haklısın canımda moral bozmak insanların hoşuna gidiyor nedense

teşekkür ederim canım :KK60: sen kaç kilosun canım bu hafta yazda şampiyonu belirleyek :KK39:

Valla ablam hem.internetim yok hemde hastaneyle uğraşıyorum hiç halim kalmadı 1 ay içimde 3. Kez adet görüyorum artık baş dönmesinden yerimden kalkamıyorum :mad: :KK61: dua edin bana ablam eşim geldikçe arada takip ediyorum
Canım ya, rabbim kolaylıklar versin. :KK60:Çabalarını boşa çıkarmasın inşallah:KK200:

IMG_2089.webp

Back
X