- 1 Aralık 2017
- 2.301
- 7.408
- 158
Saol ablamAllah yardımcın olsun hemşerim ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol ablamAllah yardımcın olsun hemşerim ...
Bi portakal patlatırsın hülyam geri inersin 72-73'e![]()
Görümcene dalasım geldi
Saol ablacim
Ebru salli nin video larini indirdim ordan yapıyorum şiddetle tavsiye ederimCanım pilatesi nerden yapıyorsun video mu açıyorsun kendin mi yapıyorsun
Cuma kilom 101.850
Valla ablam hem.internetim yok hemde hastaneyle uğraşıyorum hiç halim kalmadı 1 ay içimde 3. Kez adet görüyorum artık baş dönmesinden yerimden kalkamıyorum![]()
dua edin bana ablam eşim geldikçe arada takip ediyorum
Ben bu hafta başı diyetisyen kontrolünde 6 haftada toplamda 9 kilo vermişim ve bunun büyük kısmı yağdan gitmiş arkadaşlarım kendi ailem ve tanıdıklar bile bayağı incelmişsin derken bu akşam düğünde görümcem hala diyete devam ediyormusun hiç farketmemişsin dedi neyseki artık bunları kafaya takmıyorum dahada hırslanıp harika bir vücuda sahip olarak onları hasetlerinden çatlatacam![]()
saraycam slm evime yakın evet yürüyerek gidip geliyorum ama burdada icap çok sıkıyor 15 20gün hiçbiyere kıpırdayamıyorum ama kendim kabul ettim buraya gelmeyi yapacak bişey yok.ben sana kaçkere watsaptan yazdım cevap gelmedi yarın ararım kaydedersin hatta dedim belkide görüşmek istemiyor o yüzden cevap vermiyor didim![]()
Bu arada birkaç gündür meşgul ediyorum 10.takımı daBurada çok sevdiğim insanlar var kardeş takımım artık
![]()
Hepinize iyi eksiler diliyorum yarın için
![]()
Gecen cuma 82 ile basladim.Birazdan kilo bildirimi yapicam.80.5 olmusum Sen ??Aylin cim senin kg kaçtı. Geçen hafta tâbi
Belki yarisiriz
Motivasyon olur
Ayy canım menimde kilo verirken yaşadığım tek sorun düzensiz reglerdi kilo vermeden önce günü gününe olur çok duzenliydi sonra o duzensizikten sonra karşıma menopoz olarak çıktı
İnşallah sende olmaz
Dr 40 kilo vermiştim kilo değişimin hormonlarını etkilemiş demişti
52 regli olduğumu biliyorum
Dikkat et kendine canım
Diyetisyen le devam et kilo seruvenini
Canım bu yuku bu ağırlığı biz taşıyoruz ve en çok etkilenen biziz kimse için değil kendimiz için yapacak inşallah
Canım menim tel kayboldu bütün no gitti senin no ondan yazamadım banada bı ara bir merhaba de kaydeyim
Ooo canım sen bizim küçük kardeşimizin sin herzaman bekleriz ablalarini ziyarete gel
Vayyy rakibemmm harikasın kutlarım canim![]()
Kilo bildirimi mi yapayim
Gecen Cuma : 82
Bugun : 80.5
Fark : 1.5
Yuzde: 1.83
Canım ya, rabbim kolaylıklar versin.Valla ablam hem.internetim yok hemde hastaneyle uğraşıyorum hiç halim kalmadı 1 ay içimde 3. Kez adet görüyorum artık baş dönmesinden yerimden kalkamıyorum![]()
dua edin bana ablam eşim geldikçe arada takip ediyorum
72.3-71.4=0.9/72.3×100=1.24 fark