- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6Olur mu bitanem. Telefonum bozuk bi açılıyor bi kapanıyor. Bir ara numaralar gitti. Şimdi ise kayitli gözüküyor. Inan bende anlamadım inatla degistirmiyorum telefonuseni çok seviyorum canım aklından böyle bir şey geçmesine üzüldüm dogrusu
Icaplar zor oluyordur ama en azından evine yakın. Ben yeni hastaneyi göremedim. Başladım dükkana geçtik. Benim tayin çıktı hastane bitti, nasip iştegörüşürüz bitanem.
![]()
Başınız sağolsunHerkese merhaba birsüre aranızda olamayacağım kayınpederim vefat etti bugün 4. Günü bugün cuma olduğu bile aklımdan çıkmış hatırlayınca hemen eczaneye kostum hem de ilaç alcaktım 77 çıktımmoni aslında daha az bile olabilir günlerdi pek bisey yediğimi hatırlamıyorum sen 77 yazarsın hepinize sevgiler Allah'a emanet olun
Herkese merhaba birsüre aranızda olamayacağım kayınpederim vefat etti bugün 4. Günü bugün cuma olduğu bile aklımdan çıkmış hatırlayınca hemen eczaneye kostum hem de ilaç alcaktım 77 çıktımmoni aslında daha az bile olabilir günlerdi pek bisey yediğimi hatırlamıyorum sen 77 yazarsın hepinize sevgiler Allah'a emanet olun
İnnalillah ve inna ileyhi raciun ....Herkese merhaba birsüre aranızda olamayacağım kayınpederim vefat etti bugün 4. Günü bugün cuma olduğu bile aklımdan çıkmış hatırlayınca hemen eczaneye kostum hem de ilaç alcaktım 77 çıktımmoni aslında daha az bile olabilir günlerdi pek bisey yediğimi hatırlamıyorum sen 77 yazarsın hepinize sevgiler Allah'a emanet olun
başın sağolsun canım benim rabbim mekanini cennet eylesin ınşallahHerkese merhaba birsüre aranızda olamayacağım kayınpederim vefat etti bugün 4. Günü bugün cuma olduğu bile aklımdan çıkmış hatırlayınca hemen eczaneye kostum hem de ilaç alcaktım 77 çıktımmoni aslında daha az bile olabilir günlerdi pek bisey yediğimi hatırlamıyorum sen 77 yazarsın hepinize sevgiler Allah'a emanet olun
Geçen hafta 68
Bu hafta 66.9
Fark 1.1
Yüzde 1.6
moni kaptan tam senin koydugun hedefi tutturdumm.
Laf aramızda dün tartıda daha az cikmisttim.
Nie böyle oldu anlamadım ama neyse genelde mutluyum![]()
Geçen hafta 95.5
Bu hafta 94.5
Fark 1
Bu arada internete girdiğim yer baya ağır çekiyo gitmiyo yazdığım iki üç kere başındada üst üste gidiyomuş
Geçen hafta:78.7
Bu hafta:78.3
Fark:0.4
%0.51
Regl şişliğine rağmen eksi geldi şaşırdım![]()
Abla naassin diyet nası gidiyo. Benm vaziyet fena.. hala koydeyiz. O değil eve gidicem bu kez de . Misafirler olcak yatılı . Hadi gene sporsuz ve hamurlu tatlili yemekli bi zaman dilimi. Neyse en kötü eylülde başlarım yeniden sıkı diyet yapamasam da. Ekmksz çay saatliksz diyet yapar verririm diiimiiii
Geçen hafta 54
Bu hafta 53
Fark 1
Yüzde 1,85[/QUOTE
Vay gelin hanım hedefe ulaşıldı şimdi güzel bir gelin olma zanani
Canım 6 gelmiş hoş gelmiş
Degilmi canım çok güzel supersin
Tebrik ederim canım sen kazandın
Gerçi o kadar ekmekleri ye nohut dürümleri ye üstüne gece yatarken de ekmek peynir ye nasıl verdin o kiloyu anlamadım ama
Neyse önemli olan kilo vermiş olman![]()
Canım önce bu kadar sevincim kiraladığım 110 barajını geçmek ti
Dediğin gibi yarış bahane
Kilo vermek sahane
Canım yediğim miktarlar çok azdı
Birde haftalardır 110 civarında idim
Direnç kilom kırıldığı için yani bu iki kilo 1 hafta değil 2/3 haftalık emegim canım
2 _1 bitti maç
Ve dürüst olmak gerekirse sen daha istikrarlı idin ve bu hafta kazanmış olsam da bu yarışın gerçek galibi sensin kutlarım
Çok keyifli bir yarış süreciydi canim
Herkese merhaba birsüre aranızda olamayacağım kayınpederim vefat etti bugün 4. Günü bugün cuma olduğu bile aklımdan çıkmış hatırlayınca hemen eczaneye kostum hem de ilaç alcaktım 77 çıktımmoni aslında daha az bile olabilir günlerdi pek bisey yediğimi hatırlamıyorum sen 77 yazarsın hepinize sevgiler Allah'a emanet olun
Canım başınız sağolsun
Mekanı cennet olsun inşallah
Hülyamın portakal diyeti var canım onun silahi oportakal patlatmak ne demek
benimde ama kendimi tuttum![]()
Fatma 2 kilomu vermiş sarayı geçmişmi ne ooooooo![]()
Başınız sağolsun canimHerkese merhaba birsüre aranızda olamayacağım kayınpederim vefat etti bugün 4. Günü bugün cuma olduğu bile aklımdan çıkmış hatırlayınca hemen eczaneye kostum hem de ilaç alcaktım 77 çıktımmoni aslında daha az bile olabilir günlerdi pek bisey yediğimi hatırlamıyorum sen 77 yazarsın hepinize sevgiler Allah'a emanet olun
Eneee mortim üzüldüm yaaHayırlı cumalar
Kızlar yolculuktayım . Sabahta tartılmadan çıktım
Dünki kilom hala ödemli regl bukadar şişirmemişti hiç ve baya artım bu hafta gitmedi
Geçen hafta 68,4
Bu hafta 69,8
Fark + 1,4
İyiki listeye girmemişim çok mahcup olurdum.
Hafta sonu öok gelme imkanım olmuyor şehir dışında inşallah herkes iyidir![]()
Antepia27 keyifli bir yarıştı inşallah bundan sonra kilo vermelerimiz devam eder
Tebrikler canim
Tebrikler güzel bir yüzde canım
Tebrikler mimar kardes
Canım tatilinin tadını çıkar sen halledersin
Canım sana yazmıştım alinti içinde kalmış