• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herkese merhaba birsüre aranızda olamayacağım kayınpederim vefat etti bugün 4. Günü bugün cuma olduğu bile aklımdan çıkmış hatırlayınca hemen eczaneye kostum hem de ilaç alcaktım 77 çıktım moni moni aslında daha az bile olabilir günlerdi pek bisey yediğimi hatırlamıyorum sen 77 yazarsın hepinize sevgiler Allah'a emanet olun

Olur mu bitanem. Telefonum bozuk bi açılıyor bi kapanıyor. Bir ara numaralar gitti. Şimdi ise kayitli gözüküyor. Inan bende anlamadım inatla degistirmiyorum telefonu :KK43: seni çok seviyorum canım aklından böyle bir şey geçmesine üzüldüm dogrusu:KK200:

Icaplar zor oluyordur ama en azından evine yakın. Ben yeni hastaneyi göremedim. Başladım dükkana geçtik. Benim tayin çıktı hastane bitti, nasip işte :-) görüşürüz bitanem. :KK200:
6
Canim bende seni çok seviyorum:KK200:

Herkese merhaba birsüre aranızda olamayacağım kayınpederim vefat etti bugün 4. Günü bugün cuma olduğu bile aklımdan çıkmış hatırlayınca hemen eczaneye kostum hem de ilaç alcaktım 77 çıktım moni moni aslında daha az bile olabilir günlerdi pek bisey yediğimi hatırlamıyorum sen 77 yazarsın hepinize sevgiler Allah'a emanet olun
Başınız sağolsun

Başınız sağolsun kayınpederinizin mekanı cennet olsun

Hayırlı cumalar :68:

Kızlar yolculuktayım . Sabahta tartılmadan çıktım
Dünki kilom hala ödemli regl bukadar şişirmemişti hiç ve baya artım bu hafta gitmedi :(
Geçen hafta 68,4
Bu hafta 69,8
Fark + 1,4
İyiki listeye girmemişim çok mahcup olurdum :(.

Hafta sonu öok gelme imkanım olmuyor şehir dışında inşallah herkes iyidir :68:

İnnalillah ve inna ileyhi raciun ....

Rabbım rahnetiyle muamele etsin inşallah

başın sağolsun canım benim rabbim mekanini cennet eylesin ınşallah

Geçen hafta 68
Bu hafta 66.9
Fark 1.1
Yüzde 1.6

moni moni kaptan tam senin koydugun hedefi tutturdumm.:KK73::KK73::KK73::KK73:
Laf aramızda dün tartıda daha az cikmisttim.
Nie böyle oldu anlamadım ama neyse genelde mutluyum :KK19:

Tebrikler canim

Geçen hafta 95.5
Bu hafta 94.5
Fark 1

Bu arada internete girdiğim yer baya ağır çekiyo gitmiyo yazdığım iki üç kere başındada üst üste gidiyomuş

Tebrikler güzel bir yüzde canım

Geçen hafta:78.7
Bu hafta:78.3
Fark:0.4
%0.51
Regl şişliğine rağmen eksi geldi şaşırdım :KK45:

Tebrikler mimar kardes

Abla naassin diyet nası gidiyo. Benm vaziyet fena.. hala koydeyiz. O değil eve gidicem bu kez de . Misafirler olcak yatılı . Hadi gene sporsuz ve hamurlu tatlili yemekli bi zaman dilimi. Neyse en kötü eylülde başlarım yeniden sıkı diyet yapamasam da. Ekmksz çay saatliksz diyet yapar verririm diiimiiii

Canım tatilinin tadını çıkar sen halledersin

Geçen hafta 54
Bu hafta 53
Fark 1
Yüzde 1,85[/QUOTE
Vay gelin hanım hedefe ulaşıldı şimdi güzel bir gelin olma zanani

Kilo bildirimi
Geçen hafta 70.2
Bu hafta 69.9
Fark 0.3
Yüzde 0.42
moni moni

Canım 6 gelmiş hoş gelmiş

Günaydın herkese
Hemen kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 70,5
Bu hafta 69,7
Fark 800 grm
Abur cubur yemeyince ne kadar farkediyo
moni moni Antepia27 Antepia27 aeben aeben

Degilmi canım çok güzel supersin

Tebrik ederim canım sen kazandın :KK60:

Gerçi o kadar ekmekleri ye nohut dürümleri ye üstüne gece yatarken de ekmek peynir ye nasıl verdin o kiloyu anlamadım ama :110:

Neyse önemli olan kilo vermiş olman :KK39:

Canım önce bu kadar sevincim kiraladığım 110 barajını geçmek ti
Dediğin gibi yarış bahane
Kilo vermek sahane
Canım yediğim miktarlar çok azdı
Birde haftalardır 110 civarında idim
Direnç kilom kırıldığı için yani bu iki kilo 1 hafta değil 2/3 haftalık emegim canım
2 _1 bitti maç
Ve dürüst olmak gerekirse sen daha istikrarlı idin ve bu hafta kazanmış olsam da bu yarışın gerçek galibi sensin kutlarım:sampiyon::KK9:

Çok keyifli bir yarış süreciydi canim:KK36:

Canım başınız sağolsun
Mekanı cennet olsun inşallah

Başınız sağolsun canim
Hayırlı cumalar :KK68:

Kızlar yolculuktayım . Sabahta tartılmadan çıktım
Dünki kilom hala ödemli regl bukadar şişirmemişti hiç ve baya artım bu hafta gitmedi :KK43:
Geçen hafta 68,4
Bu hafta 69,8
Fark + 1,4
İyiki listeye girmemişim çok mahcup olurdum :KK43:.

Hafta sonu öok gelme imkanım olmuyor şehir dışında inşallah herkes iyidir :KK68:
Eneee mortim üzüldüm yaa
Keşke o kadar artı olmasaymis
Neyse inşallah regl dönemi odemidir
Bende listeye girdim gram gram kilo veriyorum bende utanıyorum valla :eek:

Back
X