• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sağol canım, ben istediğim zaman veriyorumda bayrama mezun olduğum kiloya düşerim dedimya, kendimi kasmam lazım. O zamanda stres kilo verimini yavaşlatıyor. Şimdilik kendi halimde yavaş yavaş vermeye çalışıyorum
Ne mutlu bacim istediğim an kilo verebiliyor olman ne sevindirici kiskandim sahsen:KK200::KK66:

Huuuu neredesiniz 10.takımın hatunları diyetler ne alemde buraya gelmediğinize göre kaçamak mı yapıyorsunuz :KK20:
Kendi adıma söyleyim bebek görme vardı bugün
Masada neler vardir az çok tahmin edersiniz
1 kaşık kısır ,1 kaşık yoğurtlu garnitür yedim
Eski komşum yemin verdirdi 1 tane sütlü Nuriye yedim
Onun için extra 100 ip atliycam
Ama masadakilerde aklım kaldı
Eğer bayram hedefim olmasaydı börek yerdim
Hoş bayram hedefime ulasmam bu gidişle zor ama olsun
nefsimi de terbiye ettim
Demekki yemeden de duruluyormus
Eve geldim kabagimi isittim yoğurtla yiycem simdi mis gibi :kk77:

nefsimi de terbiye ettim
Tbr ederim arkadaşım

Bugün bir soru sordum dedimki arkadaşlar hedefe ulaşınca ne yemek yemek isterdiniz diye.
Aslında takıma geldiğimden beri menüleri takip ediyorum ve diğer takimdaykendede savunduğum bişey vardı. Biz kilomuzdan memnun olmayan arkadaşlar yıllardır diyet spor yapan hayatımızı ikiye ayirmisiz diyet ve diyet sonrası diyet yaparken ac kalıyoz ekmek makarna yemiyoruz deli gibi spor yapıyoruz ve istediğimiz kiloya ulaşıyoruz yada bir miktar kilo veriyoruz sonra 1 yada 2 hafta yada ay dikkat ediyoruz sonra özlediğimiz şeylerin ucundan bakmaya başlıyoruz sonra aman kilo almıyoruz diyip 1ken 2ye çıkarıyoruz yediğimiz şeyleri 20 kilo verip 30 kilo alıp geri dönüyoruz peki ne yapmalıyız sizce önerileriniz ne? Bu sorulara cevap verebilirmisiniz?

nefsimi de terbiye ettim

Helal olsun canım çok iyi yapmışsın :KK9: o masadakiler daha önce yemediğin şeyler değil tatlarını biliyorsun o yüzden yememekle bişey kaybetmezsin bende yemeyi çok istediğim bir şey olduğu zaman kendimi böyle teselli ediyorum :KK39:

Helal olsun canım çok iyi yapmışsın :KK9: o masadakiler daha önce yemediğin şeyler değil tatlarını biliyorsun o yüzden yememekle bişey kaybetmezsin bende yemeyi çok istediğim bir şey olduğu zaman kendimi böyle teselli ediyorum :KK39:
En iyi motivasyon cümlesi ben de kendimi böyle tutuyorum

menümü yazayım

Sabah
İki haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
Bir fincan yeşil çay

Ara
Bir fincan şekersiz çay

Öğle
İki tane zeytinyağlı enginar
Dört tane köfte
Bir kase keten tohumlu yoğurt

Ara
Bir tane muz
Bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold

Ara
Bir tane yulaflı activia

Akşam
Bir kase çorba
Bir kase yoğurt
İki üç tane acı turşu biberi

Ara
Muzlu tarçınlı zerdaçallı ve limonlu süt

Su 2,5 litre spor 30 dakika leslie

Bugün bir soru sordum dedimki arkadaşlar hedefe ulaşınca ne yemek yemek isterdiniz diye.
Aslında takıma geldiğimden beri menüleri takip ediyorum ve diğer takimdaykendede savunduğum bişey vardı. Biz kilomuzdan memnun olmayan arkadaşlar yıllardır diyet spor yapan hayatımızı ikiye ayirmisiz diyet ve diyet sonrası diyet yaparken ac kalıyoz ekmek makarna yemiyoruz deli gibi spor yapıyoruz ve istediğimiz kiloya ulaşıyoruz yada bir miktar kilo veriyoruz sonra 1 yada 2 hafta yada ay dikkat ediyoruz sonra özlediğimiz şeylerin ucundan bakmaya başlıyoruz sonra aman kilo almıyoruz diyip 1ken 2ye çıkarıyoruz yediğimiz şeyleri 20 kilo verip 30 kilo alıp geri dönüyoruz peki ne yapmalıyız sizce önerileriniz ne? Bu sorulara cevap verebilirmisiniz?
Hepimizin yillardir yasadigi kisir donguyu ne guzel dile getirmisin arkadasim.Diyet kelimesi basta psikolojiyi bozuyor,insani mutsuz ediyor.Yeme seklimizi ve miktarini saglikli besleniyorum diyerek ayarlayabilsek ne guzel olurdu.Kisacasi ben diyet kelimesinden nefret ediyorum.Az yedigim zaman cevremdekiler diyette misin diye soruyorlar.Hayir degilim.Ya az yiyorum diyorum,yada doydum bu kadar yeterli diyorum.Gercekten de kendimi diyette gibi hissetmiyorum.

Hiç öyle düşünmemiştim
Bundan sonra ye diye ısrar ederlerse tadını biliyorum zamanında çok yedim diye reddederim:KK48: :rapci:

Back
X