- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
Bu gerçek anlamda ikinci diyetimBugün bir soru sordum dedimki arkadaşlar hedefe ulaşınca ne yemek yemek isterdiniz diye.
Aslında takıma geldiğimden beri menüleri takip ediyorum ve diğer takimdaykendede savunduğum bişey vardı. Biz kilomuzdan memnun olmayan arkadaşlar yıllardır diyet spor yapan hayatımızı ikiye ayirmisiz diyet ve diyet sonrası diyet yaparken ac kalıyoz ekmek makarna yemiyoruz deli gibi spor yapıyoruz ve istediğimiz kiloya ulaşıyoruz yada bir miktar kilo veriyoruz sonra 1 yada 2 hafta yada ay dikkat ediyoruz sonra özlediğimiz şeylerin ucundan bakmaya başlıyoruz sonra aman kilo almıyoruz diyip 1ken 2ye çıkarıyoruz yediğimiz şeyleri 20 kilo verip 30 kilo alıp geri dönüyoruz peki ne yapmalıyız sizce önerileriniz ne? Bu sorulara cevap verebilirmisiniz?
İlkinde çok kararliydim 14 kilo verdim ama herşeyi yiyerek baklava yaşpasta börek herşey dahil
Sadece az az yedim
Bu diyetimde de kararlıyım
Takımda olduğum için sorumluluğum var diye yasak olan şeyleri yemiyorum
Aslında ilk yaptığım diyet bana en uygunu
Çünkü dediğin gibi hedefime ulastiktan sonra yasakları azar azar yemeye basliycam

Ama eziyetini çekip kilo verip amacima ulaşıp birdaha aynı sıkıntıyı yaşamamak için abartmiycam tabiki