• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kız senin çalıştıgın yerin hiç insafi yokmu :KK45:

Valla abla benimki yine insaflı her konuda çok rahat izin alıyorum böyle olmasının sebebi toplamda normalde 4 kişi çalışıyoruz 1 tanesi tatildeydi 1 tanesi aynı hafta işten ayrıldı 2 kişi kaldık bir patron bir ben o yüzden böyle oldu daha tatildeki de gelmedi

Bak okumayım diye mesejı mesajın içine gizlemiş :KK70::KK70::KK70::KK70:

Evelallah parmaklarım kımıldar :KK70::KK70::KK70:

Reel hayatta çenem yoktur ama ya :KK70::KK70::KK70:

Nazım geçene :KK19::KK68:
Keşke normal hayattada sizleri tanısaydım.
Ben çok memnunum hepinizden. Allah gönlünüzden geçen bütün iyi dilekleri kabul etsin, bana dua et bacım bi gayrete geliyim

O naz işi benden sorulur
1 e 1000 katarim herkes etrafımda pervane :))
Abartmakta üstüme yok en ufak şeyde yorgan döşek yatarım telefonum elimde :)
Bu arada geçmiş olsun orticim
Enişte senin nazını hasta olmasanda çekiyor canımcım

Ayy ne zevkli. Herşey yepyeni, kartondan çıkacak. Mis gibi yeni kokusu evi saracak.
Mutlu günlerde kullanın canım

Amin inşallah ablacım bir yerleştirmeyi becerebilirlerse bizimkilerin yaptığını beğenmeyip müdahele ediyorlarmış devamlı karşı taraf ben orda olsam kafayı yerdim heralde

Canım şimdi ogluslarim evde yemek bulasik sıcaklar
Okullar açılınca basliycam inşallah dün spor hocamda ablama sormuş kardeşinin ihtiyacı vardı gelmesi gerek diye

fatmacım huuuuu neler yapıyosun bugünkü menün diyet menüsüdür inşallah :KK39:

O naz işi benden sorulur
1 e 1000 katarim herkes etrafımda pervane :))
Abartmakta üstüme yok en ufak şeyde yorgan döşek yatarım telefonum elimde :)
Bu arada geçmiş olsun orticim

banada anlatsana nasıl yapıyosun ben hiç halim yokken bile evi derleyip toparlayan mutfağa girip en az üç çeşit yemek yapan biriyim böyle olunca kim inanır benim halsiz yada hasta olduğuma :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Amin inşallah ablacım bir yerleştirmeyi becerebilirlerse bizimkilerin yaptığını beğenmeyip müdahele ediyorlarmış devamlı karşı taraf ben orda olsam kafayı yerdim heralde

Tatlım olur böyle şeyler herkes kendi yaptığını doğru zanneder ama sen sakin ol düğünden sona kendi düzenini kurarsın :KK60:

Back
X