• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

slm iyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir?
aeben aeben çok güzel anlatmış takım için yapılması gerekeni .....gerçektende bu yarıştaysan bildirimde bulunmak ve arkadaşları magdur etmemk gerekiyor burayı sanal düşünüp pc nin düğmesine basınca herkes herşey bitmiyor burası gerçek değilmiş gibi gelmesin arkadaşlar yıllardır dostlukları süren insanlar var burda lütfen ciddiye alın listedeki arkadaşlar emin olun kilo verdikçe kendinize güveniniz tavan yapacak..............

Ayyy ne güzel bu hafta 2. Olmuşuz darısı 1. Olmaya haftaya güzel güzel kilo vermelere inşallah :dua:
Bireyselde 2. Olmuşum ay nasıl mutlu oldum bir bilseniz :KK200::dondurma:
Haftaya da 66 yıl göreyim de bayram hedefime ulaşayim inşallah :halay::KK76::KK45:
Tebriklerrr canimmm supersin

S.a. hatunlar nasılsınız çok şükür internetim geldi buraya daha rahat girebilmek için tarifemi değiştirdim onun için geç geldi ay nasıl özlemişim burayı ben bi geçmişe gidiyim baya bi okunacak sayfam var:KK55::KK71:

Aleyküm selam canım çok sevindim

Gercekten çok küçük bı fark ile kacti
Naoalim kismet
Yarisalim zehracim
Adın zehra idi dimi

Öyle deme yinede dikkat etmişsin ki vermissin
İnsan zamanla alışıyor buraya
İlk zamanlar bende sırf girmek olmak için giriyorsun.sonra arkadaşları tanidikca zevk veriyor artık girmek.:KK5::KK5::KK5:
Kacamak yok olan göre:KK67:

Tamam canım bundan sonra fatmF zehra olsun adim:KK45:

Antepia27 Antepia27 fatmacım sen bu hafta dikkatmi etmedin regliden dolayı + geldin canım?

Canım reglide vardi hatalarımda pek spior yapanadim:KK19:

Back
X