Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok yorgun bitkin bir haldeyim hem yemek yiyesim var hem midem bulanıyor ton balıklı salata yaptım yedim ama midem çok fena dönüyor işte olmasam uyusam akşama kadar ne güzel olurdu![]()
Kendime elbise aldimallahtan azda olsa boy varda kilolarim okadar kötü durmuyo
![]()
Benimde aileden hep kiloda boydaEvet yaa boy büyük avantaj
Benim gibi kisalar da hem ayakkabida hemde kıyafet almakta zorlanıyor.ben zorlanıyorum şahsen uzun olsam biraz daha değişik tarz giyinirim.
Eşimin de boyu çok uzun![]()
Esimle ayniyiZ biz canmEvet yaa boy büyük avantaj
Benim gibi kisalar da hem ayakkabida hemde kıyafet almakta zorlanıyor.ben zorlanıyorum şahsen uzun olsam biraz daha değişik tarz giyinirim.
Eşimin de boyu çok uzun![]()
Nasıl yapiyosun ablam bide kahveyi pişirirkenmi içine koyuyorsun yoksa piştikten sonra mi hemen almalıyım![]()
menümü yazayım
Sabah
Bir dilim telli peynir
Bir tane salatalık
Bir bardak şekersiz çay
Öğle
Bir kase kara lahana çorbası
Ton balıklı salata
Ara
Bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold hindistan cevizi yağlı
Akşam
Bir tabak kremalı sebze çorbası
Salata
Acı biber
Su 1.5 litre spor yarım saat yürüyüş
aeben
Antepia27
gezegenfeza
Kutlarım canım listene uymuş başarılı bir gün geçirmiş din
Kızlar size bişey soracam bu ara hazır çorbaya dadandım işlerimin çokluğundan çok işime geldi açıkçası paketinin üzerinde türk gıda kodeksine uygun olduğu ve katkı maddesi olmadığı yazdığı için ve bir paketin 50 kalori olduğu yazdığı için içiyorum ama kilo yaparmı diyede korkuyorum fikirleriniz söylermisiniz
Canım listemin dışına çıkmadığım gibi listemde olan bir çok şeyide yemiyorum
Aynen hani senin muz un sütün bakalım![]()
Aslimda bende hazır çorba alıp icsem değişiklik olurdu çok sahkilis değildir tabi arada iclebikiri
Haftada 1 kere yap 2 öğün iç![]()
Beklediğim cevap saol ablacımTatlım sade türk kahvesi yapıyorum fincana koyduktan sonra bir çay kaşığı hindistan cevizi yağı ekleyip içiyorum
Canım kesinlikle sağlıksız ve zararlı
Yap corbAni 3 gün ye ondan daha iyi
Katkı maddesi ve koruyucu olabilir