• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah:
1 dilim ekmek
Az cecil peyniri
1 kk beyaz peynir
Domates salata
2 bardak siyah cay

Oglen
Yogurt corbasi
1 bardak kahve

Aksam
3 kaşik stamppot zuurkool ( hollandada meshur patatesle karistirilmis lahana)
Su

Toplam su 2 lt
Spor: 6740 adim

gezegenfeza gezegenfeza
moni moni
kız zehra tadını bilmemde adı pek ilginçmiş yemeğin :D:D:D

Kızlar size bişey soracam bu ara hazır çorbaya dadandım işlerimin çokluğundan çok işime geldi açıkçası paketinin üzerinde türk gıda kodeksine uygun olduğu ve katkı maddesi olmadığı yazdığı için ve bir paketin 50 kalori olduğu yazdığı için içiyorum ama kilo yaparmı diyede korkuyorum fikirleriniz söylermisiniz
Ambalajlanmış herşey kilo yapar canm.benim esim aşçı hayatda içmez almazda.bence kolay çorbalar var internetden bir bak.canm

Herkes yazmis bende yazayim menumu

Sabah : Yarim simit
Domates yumurta peynir

Ogle : Bir kepce corba salata

Aksam : Izgara balik salata

1 lt den az fazla su
1 saat yuruyus

Bugun adimsayar yukledim.Belki sizlerinde vardir.Daha once aklima gelmedi.Kac cal yaktigini da gosteriyor.Cok hosuma gitti.Sagolsun yaseminin sayesinde aklima geldi

Yemin ederim, geçmişi okudum sana çatacaktım bana kaç puan verecen yazacaktım mesajını gördüm :KK70::KK70::KK70: :KK68:
Kalp kalbe karşıymış:KK66::KK68:

Cancazım dün gece geldim , bayabi dolaştık , düğündür memlekettir vs.
O tarafa gitmişken niğdeye bağ bahçeyede ugradık . Bugun onlarla uğraştım turşu dur kışlıktur vs, yeni oturdum :işsiz:

Benim hastalık iyileşirken ev ahali nezle oldu :işsiz:
Kolay gelsin canm.

Bana
Atkadaslar kabuk tarcin metabolizmayi hizladiriyor.Aksamdan 1 lt suyun icine 1-2 parca atin.Ertesi gunu icin.Biliyorsunuzdur ama hatirlatayim dedim.Ben bazen de tarcinli yogurt yiyorum ama bu aralar unuttum bak.
Bana diyetisyen soylediydi 1kase yogurdun içine 1cay kaşığı tarçın koy ye dedi.şekerini dengeler tok tutar dedi

Yemin ederim, geçmişi okudum sana çatacaktım bana kaç puan verecen yazacaktım mesajını gördüm :KK70::KK70::KK70: :KK68:
Kalp kalbe karşıymış:KK66::KK68:

Cancazım dün gece geldim , bayabi dolaştık , düğündür memlekettir vs.
O tarafa gitmişken niğdeye bağ bahçeyede ugradık . Bugun onlarla uğraştım turşu dur kışlıktur vs, yeni oturdum :işsiz:

Benim hastalık iyileşirken ev ahali nezle oldu :işsiz:
Kolay gele

Sabah:
1 dilim ekmek
Az cecil peyniri
1 kk beyaz peynir
Domates salata
2 bardak siyah cay

Oglen
Yogurt corbasi
1 bardak kahve

Aksam
3 kaşik stamppot zuurkool ( hollandada meshur patatesle karistirilmis lahana)
Su

Toplam su 2 lt
Spor: 6740 adim

gezegenfeza gezegenfeza
moni moni
Akşam yediğin ne kadar sağlıklı bilmiyorum.10

Back
X