• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dün menü vermedim onu yaziyim hemen

Sabah : 3 yumurta bol maydanoz
3 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara : yeşilçay

Akşam : 2 tabak sulu köfte

Hindistan cevizi yağli Nescafe yarım seftali

Su : 2.5 lt
Spor :300 ip atlama

Değişik bir meju olmuş ne desem bilemedim:KK64:

Kolay gelsin canım:KK66:

Sağol canım

Bacim esf olurmu herkes bildiğini paylaşacak bizimde bilgi dagarcigimiz büyüyecek arkadaşlar beni tanımıyor benim yorum yapmam belki hoşlarına gitmeyebilir ama gözüme çarptığı için yorumladım yoksa yapmazdım kırabilirler diye:110:

Ben kendi adıma kırılmam canım menülerimi yazışmalarımı yorumlarsan sevinirim

Haftaya artık
Suyada sporda baraj koyalım. Barajı asana 10 puan verelim. Barajın altında kalana puan kırıp haftada 3 gün olursa ceza verelim.
Oylama yapalım, kim kabul, kim reddeder

Bana uyar tatlım

Bugün sağ karın boslugum çok ağrıyor.Spor yapmadim:110::olamaz:ip atladım yürüyüş yaptım biraz.ondan mi ne uzandım şimdi.dinlenemiyonki cocuklardan:kızgın:

Geçmiş olsun canım

Girecem girecem bu sefer ucari kacari yok canimcim

Bende inanıyorum canım derece yaparak girersin inşallah benim gibi

Eveeet kızlar diyetisyenden geldim haberler müthiş fevkaladenin fevkinde bir haftada verdiğim kilolar yağdan gitmiş sadece biraz ödemim var onun içinde üç günlük detox verdi canım diyetisyenim onu uygulayacam oda sanırım su içemediğim için oldu ama atacam ödemeleri :halay::halay::halay::halay::halay:

Eveeet kızlar diyetisyenden geldim haberler müthiş fevkaladenin fevkinde bir haftada verdiğim kilolar yağdan gitmiş sadece biraz ödemim var onun içinde üç günlük detox verdi canım diyetisyenim onu uygulayacam oda sanırım su içemediğim için oldu ama atacam ödemeleri :halay::halay::halay::halay::halay:

Oh ohhh maşallah tebrikler:KK73:
Verdigi detox suyunda neler var bizimlede paylaş

Sarayca Sarayca m hgdin bitanem tatildesin diye hiç yazmadım nasıl geçti tatil çoçuklar nasıl kv nasıl?
umarım herşey güzel geçmiştir
demek kalçanda varmış he:KK71: dr beni görse heralde sen git cerrahi işlem yap der:KK71:ay ne güldüm senin birtek göbeğin var göbekten kilo alıyorsun hayret:super:
Tatil güzel geçti. Çocuklarla olmak en güzeli tabi. Hepsi iyiler hamdolsun. Pazar akşamı geldim. Cuma akşamı geri gideceğim ınşallah. Biraz düzensiz oldu :-)

Canım sırf motivasyon için gideceğim dr. Bir türlü diyet+ spor moduna giremedim. Belki akupunktur+ozon tedavi modunu artırır bahanesiyle gidiyorum. Birde yeni açıldı şimdilik hastaları sağlıkçılar tahmin edersin hepimiz yarış halindeyiz :-)

Kalcama dokundurtmam onlar küçülmesin diye uğraşıyorum üst bölgede yağ takımı olsa yeter bana.:rolleyes:

Sen nasılsın canım benim. Çok öpüyorum seni

Back
X