• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menü paylaşımında bulunayım
Sabah 1salkım kutu üzüm 1dilim karpuz

Saat 12.30
1dilim peynir
2tane zeytin
1kase pekmezli yoğurt
1dilim ekmek

Ara 15.00
1büyük fincan Türk kahvesi
3tsne hurma
6tane badem 6tane fındı
1soda

Akşam
1kase yeşil fasulye
3kaşık bulgur pilavı
1kase yoğurt
3litre su
moni moni @Antepia27
Salkım üzümü anladimda kutu ney oluyor.
Pekmezli yoğurdun ne kadarı pekmez?
Suyun güzel
Spor neden yok:KK67:
Puanın 8
Üzümün miktarı çok diye düşünüyorum

SABAH
1 yumurta
1 kk peynir
Salatalık
Domates
Yeşil biber
4 zeytin
2 dilim ekmek

ÖĞLEN
Şekersiz kahve

1 tabak yeşil fasulye
Ayran

Ara
Çeri domates 5 6 adet

Akşam (yiyecek bişey bulamadim.daha doğrusu eve yaptığım yemekler bana uygun degildi.)
Bende

1 haslanmis yumurta
1 közlenmiş biber
1 dilim ekmek

Su 2 buçuk geçti 3 lt olur

Spor 30 dk lesli
250 ip atlama

SABAH
1 yumurta
1 kk peynir
Salatalık
Domates
Yeşil biber
4 zeytin
2 dilim ekmek

ÖĞLEN
Şekersiz kahve

1 tabak yeşil fasulye
Ayran

Ara
Çeri domates 5 6 adet

Akşam (yiyecek bişey bulamadim.daha doğrusu eve yaptığım yemekler bana uygun degildi.)
Bende

1 haslanmis yumurta
1 közlenmiş biber
1 dilim ekmek

Su 2 buçuk geçti 3 lt olur

Spor 30 dk lesli
250 ip atlama

Akşam ekmek ne alaka niye yedin :KK67:

yasom7272 yasom7272 canım bende senin gibi düşünüyorum. Çok az yiyerek güzel kilolar verdim ama hop heri aldım hepsini. Bu sefer daha dikkatli olacağım. Senden ricam benim menulerimede yorum yapman. Ben hiç alinmam:KK200:
saraycam az yiyerek değil dengeleyerek yemek kalıcı kilo verdiriyor her besin grubundan yersek porsiyon kontrollü aslında hiç kilo almayız ama biz 6ay ekmek yemiyoz ama 6ay sonra özlüyoz acık ucundan bakalım diyoz sonu gelmiyor bunun gibi ben 7ay hiç pilav makarna yemedim hatırlarsan ama vucut istiyor bi kaşık yedim 15 gün sonra 2 kaşık bir baktımki canım pilav istiyorki pilav düşkünlüğüm yok gene yemiyorum ama pilav yediysem gün içindeki ekmek dilimlerimi düşürüyorum yada çorba içmiyorum diyecenki nasıl geri kilo aldın emin ol stresten çok sıkıntılı 1yıl geçirdim ve dikkat etmedim.ama ipin ucunu tam kaçırsaydım eski kiloma dönerdim emin ol:super:

yasom7272 yasom7272 canım bende senin gibi düşünüyorum. Çok az yiyerek güzel kilolar verdim ama hop heri aldım hepsini. Bu sefer daha dikkatli olacağım. Senden ricam benim menulerimede yorum yapman. Ben hiç alinmam:KK200:
saraycam az yiyerek değil dengeleyerek yemek kalıcı kilo verdiriyor her besin grubundan yersek porsiyon kontrollü aslında hiç kilo almayız ama biz 6ay ekmek yemiyoz ama 6ay sonra özlüyoz acık ucundan bakalım diyoz sonu gelmiyor bunun gibi ben 7ay hiç pilav makarna yemedim hatırlarsan ama vucut istiyor bi kaşık yedim 15 gün sonra 2 kaşık bir baktımki canım pilav istiyorki pilav düşkünlüğüm yok gene yemiyorum ama pilav yediysem gün içindeki ekmek dilimlerimi düşürüyorum yada çorba içmiyorum diyecenki nasıl geri kilo aldın emin ol stresten çok sıkıntılı 1yıl geçirdim ve dikkat etmedim.ama ipin ucunu tam kaçırsaydım eski kiloma dönerdim emin ol:super:

Back
X