- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
Hoşgeldin canım. KaptanımızSelam kızlar beni de alın aranıza
Takım kurallarını kabul ediyorum :)
Deneyim beğenirseniz alırsınız :)
Takıma baktım çok kişi tanıdık geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım. KaptanımızSelam kızlar beni de alın aranıza
Valla kahvaltısız olmaz diyenlerin başındayımYıldızlarımı almışsın kahvaltıdan dolayı haklısın yarından itibaren kahvaltı yapıyorum canım
Aynen en önemli öğünValla kahvaltısız olmaz diyenlerin başındayım
He gıdı, onu görmemişim, tek yıldızlı 10
Hoşgeldin canımSelam kızlar beni de alın aranıza
Salkım üzümü anladimda kutu ney oluyor.Menü paylaşımında bulunayım
Sabah 1salkım kutu üzüm 1dilim karpuz
Saat 12.30
1dilim peynir
2tane zeytin
1kase pekmezli yoğurt
1dilim ekmek
Ara 15.00
1büyük fincan Türk kahvesi
3tsne hurma
6tane badem 6tane fındı
1soda
Akşam
1kase yeşil fasulye
3kaşık bulgur pilavı
1kase yoğurt
3litre su
moni @Antepia27
Valla kahvaltısız olmaz diyenlerin başındayım
Sağol kuzu ins bende inanıyorum :)Hoşgeldin canım. Kaptanımızmoni şu an tatilde. Ben senin çok iyi kilo vereceğine inanıyorum.
Yok kuzum yardımcıları varSağol kuzu ins bende inanıyorum :)
Bu durumda kaptanımı beklemeliyim
SABAH
1 yumurta
1 kk peynir
Salatalık
Domates
Yeşil biber
4 zeytin
2 dilim ekmek
ÖĞLEN
Şekersiz kahve
1 tabak yeşil fasulye
Ayran
Ara
Çeri domates 5 6 adet
Akşam (yiyecek bişey bulamadim.daha doğrusu eve yaptığım yemekler bana uygun degildi.)
Bende
1 haslanmis yumurta
1 közlenmiş biber
1 dilim ekmek
Su 2 buçuk geçti 3 lt olur
Spor 30 dk lesli
250 ip atlama
Hoşgeldin canım
saraycam az yiyerek değil dengeleyerek yemek kalıcı kilo verdiriyor her besin grubundan yersek porsiyon kontrollü aslında hiç kilo almayız ama biz 6ay ekmek yemiyoz ama 6ay sonra özlüyoz acık ucundan bakalım diyoz sonu gelmiyor bunun gibi ben 7ay hiç pilav makarna yemedim hatırlarsan ama vucut istiyor bi kaşık yedim 15 gün sonra 2 kaşık bir baktımki canım pilav istiyorki pilav düşkünlüğüm yok gene yemiyorum ama pilav yediysem gün içindeki ekmek dilimlerimi düşürüyorum yada çorba içmiyorum diyecenki nasıl geri kilo aldın emin ol stresten çok sıkıntılı 1yıl geçirdim ve dikkat etmedim.ama ipin ucunu tam kaçırsaydım eski kiloma dönerdim emin olyasom7272 canım bende senin gibi düşünüyorum. Çok az yiyerek güzel kilolar verdim ama hop heri aldım hepsini. Bu sefer daha dikkatli olacağım. Senden ricam benim menulerimede yorum yapman. Ben hiç alinmam
![]()
saraycam az yiyerek değil dengeleyerek yemek kalıcı kilo verdiriyor her besin grubundan yersek porsiyon kontrollü aslında hiç kilo almayız ama biz 6ay ekmek yemiyoz ama 6ay sonra özlüyoz acık ucundan bakalım diyoz sonu gelmiyor bunun gibi ben 7ay hiç pilav makarna yemedim hatırlarsan ama vucut istiyor bi kaşık yedim 15 gün sonra 2 kaşık bir baktımki canım pilav istiyorki pilav düşkünlüğüm yok gene yemiyorum ama pilav yediysem gün içindeki ekmek dilimlerimi düşürüyorum yada çorba içmiyorum diyecenki nasıl geri kilo aldın emin ol stresten çok sıkıntılı 1yıl geçirdim ve dikkat etmedim.ama ipin ucunu tam kaçırsaydım eski kiloma dönerdim emin olyasom7272 canım bende senin gibi düşünüyorum. Çok az yiyerek güzel kilolar verdim ama hop heri aldım hepsini. Bu sefer daha dikkatli olacağım. Senden ricam benim menulerimede yorum yapman. Ben hiç alinmam
![]()
Valla kahvaltısız olmaz diyenlerin başındayım
Çok hoşuna gitmiş bakıyorum![]()