• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok tanıdıksın bana abla
Ama nerden tanışıyoruz çıkaramadım :))
AÖF okudun mu abla sen acaba ordan mi?
Evvettt :-)
Geçenyıl mezun oldum ilahiyat önlisanstan ,
Bu arada ilahitaylıysan lisans tamamlama hakkı doğdu bu yıl bizlere , başvursammı bilemedim :işsiz:

Aylincim çok güzel sonuçlar almışsın tebrik ederim , kilo gerçekten yaş farkı atıyor insana . Şu fazla 6-7 kilom bile bena kaç yaş fark attırıyor :(

Daha evvelde yapmışsın yine yaparsın ;)

Hani demişsinya kilo vermek işin %50 si geriside korumak diye çok haklısın ...

80 :ıslık:

58 kiloya düşmüştüm o yıllar , genç kıskende 67 civarında oldugumu düşünürsek ,3 çoçuktan sonra 58 manyak bişi olmuştu :KK70::KK70:
sonrasında 65-70 arası hamdolsun tekrar 80 olmadım kk sayesinde , burada diyet yapmasamda kilo kontrolu oluyor ister istemez :KK66:

Birde elimi salladığım hep tanıdık oluyor kk da :-)
Cok iyisin masallah. ..benimde hic tanidik yok burda. ..

Cok su icince midem bulaniyor.Bunu bilr zorla iciyorum.Tarcinli suyu denedim daha cok midem bulandi.Ne yapmaliyim
Su içme konusunda suya bane limon hoşuna giden birşeyler ekleye bilirsin .

Ben bardakla çok su içemezken 500 ml şişelerde daha fazla miktarda su içebiliyorum :45:

Sanırım herşey üstüste geldi ev taşıma tamirat konusu fındık toplama iş yerindeki yoğunluk diyette cabası olunca sinirlerim yıprandı heralde herşeye heryere yetişmeye çalışıyorum olan bana oluyor......

İlgilendiğiniz için sağolun kızlar iyiki varsınız :KK200:

Yoğun bu donemden geçtin
Sıkılp bunalman normal canım Allah kolaylık versin

Back
X