• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sanırım herşey üstüste geldi ev taşıma tamirat konusu fındık toplama iş yerindeki yoğunluk diyette cabası olunca sinirlerim yıprandı heralde herşeye heryere yetişmeye çalışıyorum olan bana oluyor......

İlgilendiğiniz için sağolun kızlar iyiki varsınız :KK200:
Senin için yapabileceğimiz birşey varsa söylenen yeter canm:KK15::KK15::KK50:

Günaydın hayırlı sabahlar,

kızlar akupunktur işe yaradı mı yoksa psikolojik mi, ne olursa olsun, dün gayet rahattım, dün eşim bir sürü abur cubur aldı, normal şartlarda olsa aldırmazdım yerim diye korkardım ama alsın dedim, eve geldik normal akşam yemeği yedim ve sonrasında hiç canım bir şey istemedi, bu benim için süper bir şey, hatta dambıl ile bölgesel hareketler yaptım, sanırım bana iyi gelecek bu uygulama.:nazar::KK71:

Günaydın hayırlı sabahlar,

kızlar akupunktur işe yaradı mı yoksa psikolojik mi, ne olursa olsun, dün gayet rahattım, dün eşim bir sürü abur cubur aldı, normal şartlarda olsa aldırmazdım yerim diye korkardım ama alsın dedim, eve geldik normal akşam yemeği yedim ve sonrasında hiç canım bir şey istemedi, bu benim için süper bir şey, hatta dambıl ile bölgesel hareketler yaptım, sanırım bana iyi gelecek bu uygulama.:nazar::KK71:
Ben pek faydasını gorememistim ins sana faydası olur canm

Ay canım ya geçmiş olsunnn
Telefonsuzluk çok zor:p
ay yenisi ateş pahası ya, inatla almıycam,
sen nasılsın kelebeğim, alışabildin mi takıma,:KK200: sık sık gel, muhabbetlere dal olur mu, :KK68:
cuma günü kilo bildirimimiz var unutma emi, öğlen 12 ye kadar bildirmen gerekiyor, sabah WC sonrası aç ve kıyafetsiz tartılıyoruz her cuma :rolleyes:

Ben pek faydasını gorememistim ins sana faydası olur canm
canım bu gibi işlere inanarak başlamak lazım, yani beyine bu iş bana kilo verdirecek sinyalini vermek gerekiyor, tabi bu benim düşüncem, geçen sene hiç böyle şeylere girişmeden gayet güzel vermiştim kilo, yani diyeceğim, her şey beyinde bitiyor.

Haklisin canm da bende çok uğraştım diyetisyene de gitdim olmadi.sonrada çözümü önce kendi vucudumu tanıyarak başladım.araştırdım.neneler kilo aldırıyor ne yarıyor.yememi duzenledim.sonrada bir arkadaş vesilesiyle buraya katıldım çok faydasını gördüm
canım bu gibi işlere inanarak başlamak lazım, yani beyine bu iş bana kilo verdirecek sinyalini vermek gerekiyor, tabi bu benim düşüncem, geçen sene hiç böyle şeylere girişmeden gayet güzel vermiştim kilo, yani diyeceğim, her şey beyinde bitiyor.

1-2 haftalık bir deneyimim olmuştu saraycam . Evet iştah dengeliyor akupunktur fakat diyet yapmak yine senin elinde olacak yoksa bir daydası olmuyor .
Benim kulaklarda aşırı ağrı yapmıştı yatamıyordum üstüne hatta dokunamıyırdum bile :işsiz:

Aylincim çok güzel sonuçlar almışsın tebrik ederim , kilo gerçekten yaş farkı atıyor insana . Şu fazla 6-7 kilom bile bena kaç yaş fark attırıyor :KK43:

Daha evvelde yapmışsın yine yaparsın :KK66:

Hani demişsinya kilo vermek işin %50 si geriside korumak diye çok haklısın ...
Sagol E.... nim tsk ederim.Insallah yapicam vericem kalan kilolari.Hep birlikte vericez bitanem.Once inanmak lazim.Insallah yarin derece de bekliyorum kendimden

Canım zaman zaman yaşanıyor böyle geçici bir süreçtir inşallah nekadar enerjik ve pozitif olduğun km uzaktan hissediliyor

olduğuTE="sara_28, post: 56985639, member: 238516"]O kadar canım sıkılıyorki ağlamak istiyorum :KK42:

Canım küçüğe eşime eve günde kaç çeşit yemek yapıyorum bazen kendime useniyüşen haklısın canım

Gül nine:KK45:yaslilik haturlamiyorum yalan olmasın diye öyle yaziyorum

Canım biraz suyun az geldi beğendim menumu kutlarım afiyet olsun

Ayy teşekkürler ablacim

Ayy canım seni böyle pek buralarda gormedik paylaşıp rahatlamak istersen kalbimiz sana acik:KK200:[/QUOTE]
Kız biz daha genciz ne yaşlanması.hele senki, nerdeyse torunum yaşında oğlun var

Back
X