- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yarın tartı günü
Sporlarınızı erken yapın
Su tutacak yiyecekler yemeyin
Bol su için
Akşam yemeklerinizi erken yiyip ağzınızı kapatın .
Erken yatın
Hadi rastgele![]()
Ilactan dolayi ne kadar kendimi zorlasam da uyanamoyorum.Bir sure sonra vucut alisir dedi dr.Kahvalti cok onemli cok haklisin yasemincim.Ama inan kendimi zorlasamda olmuyor.Su anda yatsam yine uyucam.Esimi bekliyorum mac varmis onu izliyor.Bitsin yuruyuse cikicaz.Yoksa uyucam yineaylincim sabah 12demi kalktın yoksam sabah erken kalk ve kahvaltını et canım benim![]()
Tabi yorumlayın izne ne hacet.Zeynep hanım menünüzü yorumlayım iznin olursa sabahleyin şekeri dayamışsın vücuduna öğlen yok akşam fena değil ama salata ve ayran tavuk yeseydin pilav yemezdin daha doğurucu olurdu.
Çok güzel menü canım sporunuda yap ihmal etme
Menümü yazayım
Sabah
İki tane haşlanmış yumurta
Bir dilim telli peynir
Bir bardak şekersiz çay
Ara
Bir tane şeftali
Öğle
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu dereotlu kabak
Bir bardak şekersiz yeşil çay
Ara
İki fincan şekersiz yeşil çay
10 tane çiğ badem
Ara
Bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold
İki tane erik
Akşam
Ara
Bir fincan kiraz saplı çay
İki tane erik
Su 2 litre spor bir saat yürüyüş 20 dakika kol eritme hareketi
aeben
gezegenfeza
Antepia27
Tabii ki moni kaptanim.Seve seve bildiricez.Insallah herkes bildirir umutmaz.Kızçelerim yarın cuma yani tartı günü, erkenden tartılıp kilo bildirmeyi unutmayın.
Canım özel bi diyet mi yapıyorsun sanki dün de böyledi menün. Bana mı öyle geliyor yoksaMenümü yazayım
Sabah
İki tane haşlanmış yumurta
Bir dilim telli peynir
Bir bardak şekersiz çay
Ara
Bir tane şeftali
Öğle
Bir bardak şekersiz yeşil çay
Ara
İki fincan şekersiz yeşil çay
10 tane çiğ badem
Ara
Bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold
İki tane erik
Akşam
Ara
Bir fincan kiraz saplı çay
İki tane erik
Su 2 litre spor bir saat yürüyüş 20 dakika kol eritme hareketi
aeben
gezegenfeza
Antepia27
Yasemincim sen Artvide degilmiydin.Aktarlarda bulabilirsin cnm.Ama testere disli olmasina dikkat et.Yapraklari zigzak zigzak olacak.Biliyorsundur belkide ukalalik yapmis gibi olmayayim da.Ama gercekten iyi geliyor.Kaynatmican demlicen cnmNerden bulayım kuzum onu burda zor bulurum onu ama tesk ederim verdiğin bilgi için aklımın bir köşesine yazdım bulabileceğim yer olursa alirim.
Masallah kuzuma.Bende 2. Yi cok istedim ama olmadi.Kismet degilmisKızlar geçmişi biraz okuyup geleyim dedim p ara beşiği sallıyordum. Bi baktım benim uşak uyumuş
Uyuma şekline Eki Görüntüle 2180208
Canim eger istersen burdan alip kargoya verebilirimNerden bulayım kuzum onu burda zor bulurum onu ama tesk ederim verdiğin bilgi için aklımın bir köşesine yazdım bulabileceğim yer olursa alirim.
Teşekkürler canım nasılsın sporumu yaptım
Ooo bugün spor su artmış menumde çok güzel kutlarım canım
Canım özel bi diyet mi yapıyorsun sanki dün de böyledi menün. Bana mı öyle geliyor yoksa
Kızlar geçmişi biraz okuyup geleyim dedim p ara beşiği sallıyordum. Bi baktım benim uşak uyumuş
Peki bu 3günde kaç kilo verdiğini de paylaşırmışın sana zahmet merak ettim kabak detoksunun etkisiniDiyetisyen kontrolünde ödemim fazla çıkınca kabak detoxu verdi diyetisyenim üç günlük bugün sondu yarın diyet listem değişecek
Kızlar geçmişi biraz okuyup geleyim dedim p ara beşiği sallıyordum. Bi baktım benim uşak uyumuş