• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben şu an komşuya inat değil yigene inat veriyom :KK70:
Sende Verde kime inat verirsen ver :KK60:

Harika bir fikir
Ama ben yokum
Yediğim 2 3 dilim tatlı bayramdan bayrama
Bayram için kendime izin verecem
Gideceğimde 2 kapı zaten kaynanamlarla babam gil
Orda da bulursam yiycem :ruh:
Ne tesadüf, aynısından bendede var

kizlar yoldayiz saat 4 de ciktik yola trafikten gidilmiyor daha yeni kocaeli den ciktik önümüz inşallah bundan sonra acik ..
gece 2 den sonra samsuna varırmışız.
minnak kizimin ilk yolculuğu
20180817_191700.webp

Masallah kuzucuga
Yirim onu
Sıkıntısız sorunsuz yolculuklar dilerim kuzucukla:nazar:
kizlar yoldayiz saat 4 de ciktik yola trafikten gidilmiyor daha yeni kocaeli den ciktik önümüz inşallah bundan sonra acik ..
minnak kizimin ilk yolculuğu Eki Görüntüle 2180572
a

tbr ederim:KK9:

inşlllah bacım biliyon ben yavaş veriyorum acelem yok

tbr ederim herkesi gözden kaçırdığım varsada affola hepinizin sabrı ve iradesi için kutlarım . beni takımda sadece 2kişi ciddiye alıp tbr etmiş ama olsun)))))
Ay yasemincim bende kilo veriyimde kimse tebrik etmesin.
Ya herkeste sevinç filan varya, ondan atlamıştır, mesela ben, bi uyandım saat 11:30. Hepsini tek tek tebrik edemedim.
Şimdi topluca tebrik edeyim.
Kilo veren, nefsine hâkim olan herkesi can-ı gönülden tebrik ederim

Yerim ben onu, maşallah canım, Allah bağışlasın. Yolunuz açık olsun

Saracım bencede kaçamaklarını planla gerisine ıh de , bi yedinmi sonra toplaması zor oluyor :KK43:

Yemem canım kararım kati bu sefer hiç bu kadar iradeli olmamıştım bu kadar emek verdikten sonra bi yemek uğruna emeklerimi heba etmem

Sütlaç yersen şeker orucun bozulur

Hmmmm ama küçük bir kase yiyecem iki aydır hiç kaçamak yapmadım o zaman ben şeker orucunu tutamayacam

Maşallah kuzuma yolunuz açık olsun canım iyi tatiller

Yemem canım kararım kati bu sefer hiç bu kadar iradeli olmamıştım bu kadar emek verdikten sonra bi yemek uğruna emeklerimi heba etmem

Hmmmm ama küçük bir kase yiyecem iki aydır hiç kaçamak yapmadım o zaman ben şeker orucunu tutamayacam

Maşallah kuzuma yolunuz açık olsun canım iyi tatiller
teşekkürlerr canım benim
allah razı olsun

Yaa takımda bir sürü yüz kilolu arkadaş vardı tek men kaldi:cry:
Şaka bir yana harikasın iz:KK9::KK9:
Gruba ilk geldigim zaman tek ben vardim.bende gelip gidiyom tam sinirdayim.sende yaparsın canme:KK19:heleki ben yapmmissam.117yi gordum:KK51::KK51:iki erkek çocuk.durmadan evde abur cubur yiyen koca vaeken:olamaz:

ay masallah tam ısırımlık:KK60: hayırlı yolculuklar arkadaşım....

Kızlar bişey diyecem şu adımsayarlar doğru sonucu vermiyor elinizde sallasanız bile adım atmışsınız gibi gösteriyor sizde farkettinizmi yoksa benim gözden kaçırmış olduğum bir şey mi var
Yok canm benimki öyle değildi.ama iyi oluyo.seninki farklıdır belki

Ay yasemincim bende kilo veriyimde kimse tebrik etmesin.
Ya herkeste sevinç filan varya, ondan atlamıştır, mesela ben, bi uyandım saat 11:30. Hepsini tek tek tebrik edemedim.
Şimdi topluca tebrik edeyim.
Kilo veren, nefsine hâkim olan herkesi can-ı gönülden tebrik ederim
latife ettim bacım hiç sıkıntı değil önemli olan sağlıklı kalıcı kilolar verebilmek bende kaçamaklı bir hafta geçirsemde sporsuz yavaş yavaş verecem inş .:KK200::KK200:

Back
X