- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
Canim valla sesli sesli gulmekten oluyorum Esim saskin sakin bana bakiyo ne oldu diye.Cok alem bacisin seni seviyom kiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim valla sesli sesli gulmekten oluyorum Esim saskin sakin bana bakiyo ne oldu diye.Cok alem bacisin seni seviyom kiz
Hadi fatmacım istikrarını bozma bu hafta ne yaptıysan aynen devam .Yaa takımda bir sürü yüz kilolu arkadaş vardı tek men kaldi
Şaka bir yana harikasın iz![]()
Oğlak burcuyum ve inatciyimBen inatda değilim yahu napcaz![]()
Yine aynı cıktı0.10 galiba canım, bi ara bidaha bakarim
Aylin hakkat yürüyüşe gittinmi sonuç değiştimi bacım de hele ?Canim valla sesli sesli gulmekten oluyorum Esim saskin sakin bana bakiyo ne oldu diye.Cok alem bacisin seni seviyom kiz
Habibecim sana mesaj yazıyoruz lakin cevap alamıyoruz !Kendimi zorlasam bende verebilirim aslında ama ne yapim zorlasam da olmuyo![]()
Ankaradayım ablam burada özelde çok gittim beğenmedim
Kızlar ramazan bayramını kazasız atlatmak için şeker orucuna girmiştik.
Şeker, un ve hazır gıdalar yasak.
Bu bayram içinde yapacağım. Varmi bana eşlik etmek isteyen
Sarma, dolma yersin canım, onda bişey yok, bizimki hamur işi ve tatlıya dur demek olacakDiyetisyenim bayramda serbest etti beni ama ben ona da dedim serbestim diye baklava börek yemiyeceğim yinede diyetime dikkat edecem ama bir iki küçük kaçamak yapabilirim biber dolması gibi oda makul ölçülerde sizede yazarım zaten yani demem o ki ben sana eşlik ederim gezegencim![]()
Sarma, dolma yersin canım, onda bişey yok, bizimki hamur işi ve tatlıya dur demek olacak
Bu aylindeki hırsın yarısıda bende olaydı ne vardı
Şimdi aylin geliyormuş 500 gr verdim geldim diye:
Abla okula kaydol bence
Biz bu sınavsız geçişlere çok kızsakta nasıl olsa böyle bu hak tanınmış niye kullanmayasın
Ben yapabileceğine inanıyorum senin
Saracım bencede kaçamaklarını planla gerisine ıh de , bi yedinmi sonra toplaması zor oluyorAçıkçası bir gün bir tane biber dolması bir günde bir kase az şekerli bi kase sütlaç yesem mi diye düşünüyorum onun dışında kaçamak yok
Noldu mortim benden öncemi başlıycanSarma, dolma yersin canım, onda bişey yok, bizimki hamur işi ve tatlıya dur demek olacak
Kız maviş geçen haftaki kilonu biz nerden bilelimBu hafta hic paylaşım yapamadim bari kilo mu bildireyim
70.1
İnşallah bayramdan sonra 6 li rakamlari görmek icin cabaliycagim .
Yarin akşam yolcuyum. ..kilo almadan gelebilirsem ne mutlu bana![]()
Sütlaç yersen şeker orucun bozulurAçıkçası bir gün bir tane biber dolması bir günde bir kase az şekerli bi kase sütlaç yesem mi diye düşünüyorum onun dışında kaçamak yok