• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aa ablam sende mi burdaydın ben bi kere seni gördümdü ama sen global hatunsun diye hep burda olduğunu düşünemedim di yoksa :KK15: öpücük sanada

Ablam bende 67 lere inmiştim uzun süre 70-71 takılıyodum ama annemi kaybettim bir anda 77-78 -80 lere çıktım şimdide oturdu üstüme ne yaparsam tık yok.listeyede girdim ama pek kkya adapte olamadım
biliyom ahum yeniden başın sağolsun rabbim sabır versin kolay değilanne kaybetmek:KK43: gel yanımıza özlemişiz seni izin dönüşü gelde az döveyim seni beraber yeniden kilo verelim.:KK60:
sen gez istanbullarda havuzlarda adepte olama diyete :KK70::KK70:

Evet ahum burdayiz eski tayfa . Arada ugra o güzel yüzünü görelim :KK74:
Aynura da gelse ne güzel olurdu
aynurada gelse dadından yenmezdi:KK68:pek güzel olurdu.

Hu hu iyi akşamlar ben geldim. Ay özledim sizi. Eşim mac izliyor telefonuna el koydum :-) bi bakayim bizimkiler ne yapiyor ne ediyor dedim. Bu arada geçmiş bayraminizi kutlarim. :KK200:
Iyı geceler canım.
Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun .
Ne yapalım bizim kızları çıtır olma yolunda uğraşıyorum

hgdin saraycam yarın ilk iş telefon alıyon kendine kendinden mahrum ettin bizi. seninde geçmiş bayramın mubarek olsun:KK60:
Canım nasıl özledim sizi. Telefonum tamirde bakalım yapabilecekler mi. Yoksa yenisini almak zorundayım. Neyse ki gündüzleri pc den girerim.

Aa ablam sende mi burdaydın ben bi kere seni gördümdü ama sen global hatunsun diye hep burda olduğunu düşünemedim di yoksa :KK15: öpücük sanada

Ablam bende 67 lere inmiştim uzun süre 70-71 takılıyodum ama annemi kaybettim bir anda 77-78 -80 lere çıktım şimdide oturdu üstüme ne yaparsam tık yok.listeyede girdim ama pek kkya adapte olamadım
Ahucum nasılsın. Çok öptüm seni

Yarın diyete başlıyorum. Akşam ki kilom facia. Bakalım 30 eylülde yeğenimin düğünü var o zamana kadar 5 kilo verebilsem super olur.

Bu arada akupunktur hec ise yaramadı iştahım bi acıktı pir acikti yani :D
diyet senin elinde akupunktur sadece yardımcı , yiyince yiyorsun faydası yok
Ama genede devam et bence diyete başlayınca etkisi az çok olur

Back
X