Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçen hafta 103.7
Bu hafta 104.0
Fark+300
Yüzde _0.28:olamaz:

moni moni
fatmacım, saraycaya yazdığımın aynısını sanada yazıyorum.
toparlanman gerektiği için seni izne ayırmayı düşünüyorum.
dersenki hayır izne ayrılmıyım haftaya çok güzel eksiyle gelip artık kendimi düzene sokarım , bu hafta izinli yazmam. cevabını bekliyorum canım.

Hoca ne diyorsa doğrudur, önden buyur:KK70::KK70:, sen verirsen bende başlarım.

Kalktım, duşumu aldım, ilaçlarımı içtim, yeşil çay yaptım içiyorum. Eşim, oğlum daha kalkmadılar. Kahvaltı için onları bekliyorum:işsiz:
Diyetisyene gidince çıkacak velinin oyunu, hiç yağdan verememişsin derse hiç şaşırmam:)

beni kobay olarak kullanıyosunuz haa:KK12:neyse, takımım icin kendimi feda ediyorum:confused:

aeben aeben ikinci kez doğum gününü kutlarım canım:))Allah saglık sıhhatle geçireceğin nice mutlu yıllar versin sana:KK60:

Yalnız bu doğum günu kutlama olayı bayağı entresan oldu takımda.maazallah alışkanlık yaparsa canımız sıkıldıkça doğum gününü kutlarız bak :)

Hah buldum sonunda saram.+ gelmektense sabit olman daha guzel.Bir keresinde + 2 civari gelmistin.Ne kadar uzulmustun.Bircok kere de dereceye girdin.Sabit geldigin icin de tebrik ederim canim

canımsın benim biliyomusun sözlerin o kadar iyi geldiki anlatamam :KK74::KK74::KK74:bu hafta regl yeni bitti bide haşimato faktörü var ödemler yerinde saydı derken böyle oldu:KK43::KK43::KK43: haftaya inşallah daha güzel olacak :KK39:

senin elin nasıl oldu asıl ondan haber ver kilolardan daha önemli bu :KK19::KK19::KK19:

tamam kaptanım, bir türlü istikrar sağlayamadım, olmuyor olmuyor, kendime ve vücuduma zarar veriyorum, bir kaç gün tutamıyorum yiyorum, diğer günler aç geziyorum, izine ayrılmam en doğrusu :KK51:
takıma çok zarar verdim farkındayım hepiniz hakkınızı helal edin:KK200:

aaaa ben şimdi koçsuz mu kaldım:KK57::KK57::KK57: bence sen azimli birisin bir hafta dikkat etsen düzene girersin saraycam :KK39:izine ayrılınca ipin ucu daha çok kaçmasın sakın:KK43::KK43::KK43:

aeben aeben ikinci kez doğum gününü kutlarım canım:))Allah saglık sıhhatle geçireceğin nice mutlu yıllar versin sana:KK60:

Yalnız bu doğum günu kutlama olayı bayağı entresan oldu takımda.maazallah alışkanlık yaparsa canımız sıkıldıkça doğum gününü kutlarız bak :)
Her hafta kurlarız bizde

yahu senin mortin benim.niye sarayı merak ediyosun, beni etsene:KK12:

seninle güzel bir menu yapalım ama calışıyosun diye bir sey diyemiyorum.her gün aynı saattte mi ise gidiyorsun? Bir de ne iş yapıyorsun? 87 mezuniyet kilonmuş.bence dahada inmelisin..

ay bir de gülüyo çıldıriciimm:sinirli:oklava geliyo gülme bakim.haftaya ensendeyim senin.son gülen iyi güler bebegim:cool:
Ay senin enerjine bayılıyorum. O sopalarindan ben de istiyorum.

Geçen hafta 103.7
Bu hafta 104.0
Fark+300
Yüzde _0.28:olamaz:

moni moni

+ 300 gram çok değil ama hep artı gelmek moralini bozar motivasyonunu düşürür canım diyetisyene hala devam ediyormusun kontrollerin nasıl geçiyor hiç bahsetmiyorsun listenin dışına çıkmamaya çalışsan kendi sağlığın için en azından biliyorum zor çok zor ama istersen başarabilirsin sen kendi evindesin istediğini istediğin zaman yapabilirsin ben kaynanamlardayım istediğim yemeği yapsam bile zar zor suratsız suratları çekerek yapıyorum üstelik neyi yemeyi seviyosam inadıma yapar gibi onu pişirip karşımda yiyorlar ev buram buram yemek kokuyor ama ne yapayım önemli olan benim sağlığım ve en önemlisi evladıma kavuşma özlemim diyorum katlanıyorum yani demem o ki sende istersen yapabilirsin kaç ay oldu 100 lü rakamları terk etmedin eminim sende sıkılıyosun ama lütfen ayağa kalk ve bişeyler yap yoksa külahları değişecez seninle :KK67::KK67::KK67:

yahu senin mortin benim.niye sarayı merak ediyosun, beni etsene:KK12:

seninle güzel bir menu yapalım ama calışıyosun diye bir sey diyemiyorum.her gün aynı saattte mi ise gidiyorsun? Bir de ne iş yapıyorsun? 87 mezuniyet kilonmuş.bence dahada inmelisin..

ay bir de gülüyo çıldıriciimm:sinirli:oklava geliyo gülme bakim.haftaya ensendeyim senin.son gülen iyi güler bebegim:cool:

:KK70::KK70::KK70:kıskanma obezcim siz morti olabilirsiniz ama bizde aylinimle kankayız :KK39::KK60:

Back
X