Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cuma : 67.3
Bugun : 66.3
Fark : -1 kg
Yuzde : 1.485

Tebrik ederim canım benim :KK60:

Koşuşturmadan iki gundur duzenim bozuldu.Ama simdilik siparisler cok az.Artik eski beslenme duzenime veeee leslie me basliyorum.Leslie yapmayi cok ozledim desem gulersiniz bana

gülmem çünkü bende leslie yapmayı çok seviyorum ama bu aralar ev o kadar soğukki yapmaya üşeniyorum :KK43::KK43::KK43: o yüzden sadece yürüyüş yapıyorum geçen günde aerobik yapmıştım azıcık

kzlar bime gittim pilates aletleri gelmişti pilates çemberi:KK6::KK6::KK6: pilates silindiri :KK73::KK73::KK73:ve ip atlama teli:spor::spor::spor: aldım akşam bu hevesle pilates yapacam :KK71::KK71::KK71:aletlerin hevesiyle sporuma daha bi sarılmayı umuyorum :halay::halay::halay::halay::halay:

evime geçincede eliptik bisiklet almayı düşünüyorum spor şart sporsuz olmuyor :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Hercai91 Hercai91 evinizinmimari evinizinmimari
kızlar kilo bildirimlerinizi bekliyorum.

moni moni kaptanim bana bu haftada son bı şans ver canım çıkarma eğer haftaya olmazsa çıkar canim
fatmacım bu haftada bakalım olmassa haftaya direk izne ayırırım.
canım lütfen kendini toparla artık, hepimizin sıkıntıları var kimsenin hayatı güllük gülüstanlık değil.

senden söz istiyorum, bol paylaşım yapmalısın. her gün menünü düzenli yazacaksın. kaçamak o
en az 3 litre su ve her gün 1 saat yürüyüş mutlaka olacak.
kaçamaksız düzgün beslenmeyle senden bu hafta en az 2 kilo eksi bekliyorum.

Neden?? Niçin??menülerin ve sporun iyiydi :KK43: haftaya çok sıkı denetimdesin çekirge bilesin!

yahu senin mortin benim.niye sarayı merak ediyosun, beni etsene:KK12:

seninle güzel bir menu yapalım ama calışıyosun diye bir sey diyemiyorum.her gün aynı saattte mi ise gidiyorsun? Bir de ne iş yapıyorsun? 87 mezuniyet kilonmuş.bence dahada inmelisin..

ay bir de gülüyo çıldıriciimm:sinirli:oklava geliyo gülme bakim.haftaya ensendeyim senin.son gülen iyi güler bebegim:cool:
Reglimden dolayi yine arti olmadigima sukur ediyorum, bu donemden sonra ekside oluyorum kocummm haftaya bomba gibi gelcem
Ne diyor bu diyorum yaa:KK70::KK70:
:D :D yari c.karatay :D :D :D

Sende busra gibi superrt vermisin canim.
Senin yuzden : 2.85
Onun ki : 2.90
Umarim yanlisim yoktur
benim tatil sonrası ilk cuma bildirimim canım. inşallah hep böyle güzel olur :dua:

tamam kaptanım, bir türlü istikrar sağlayamadım, olmuyor olmuyor, kendime ve vücuduma zarar veriyorum, bir kaç gün tutamıyorum yiyorum, diğer günler aç geziyorum, izine ayrılmam en doğrusu :KK51:
takıma çok zarar verdim farkındayım hepiniz hakkınızı helal edin:KK200:
sohbete gel ama saraycam. sıkma canını bazen insan bunalıyor. çıkmaza giriyor. çok iyi bilirim. moralini düzeltecek şeylerle oyalanan. topla kafanı :KK60:
Geçen hafta 103.7
Bu hafta 104.0
Fark+300
Yüzde _0.28:olamaz:

moni moni
canım benim moralini hemen düzelt. üzülme sakın moral bozmak yok. toparlarsın sen ve bir an önce 100 ü görürsün. sonra gelsin 90 larrrrrr :halay::halay::halay:

kızlar bir süre izine ayrılacağım, bir kaç hafta sonra bomba gibi dönmek dileğiyle:KK68::KK68::KK68:
sohbete gel ama istersen menü yazma. rahat ol :KK19:

gezegenfeza gezegenfeza canım yeni yarışma kategorisi yöresel yemekler olmuş yine katılacakmısın yarışmaya
ben evimde olsam katılırdım yöresel yemekleri özellikle kendi yöremin yemeklerini çok güzel yaparım
senin yöre neresi saracım :KK68: neleri meşhur mesela? ben yöresel yemekleri çok severim :KK200:

benim tatil sonrası ilk cuma bildirimim canım. inşallah hep böyle güzel olur :dua:

sohbete gel ama saraycam. sıkma canını bazen insan bunalıyor. çıkmaza giriyor. çok iyi bilirim. moralini düzeltecek şeylerle oyalanan. topla kafanı :KK60:
canım benim moralini hemen düzelt. üzülme sakın moral bozmak yok. toparlarsın sen ve bir an önce 100 ü görürsün. sonra gelsin 90 larrrrrr :halay::halay::halay:

sohbete gel ama istersen menü yazma. rahat ol :KK19:

senin yöre neresi saracım :KK68: neleri meşhur mesela? ben yöresel yemekleri çok severim :KK200:

ben doğuluyum canım yemeklerimiz çok güzeldir katıklı dolmadan ciğer taplamasından sıkma köfteye içli köfteden kilis tavasına etli lahana dolmasından çiğ köfteye ayran aşıdan turşu aşına çeşit çeşit yemeklerimiz var her yörenin kendine has kendine özgü lezzetli yemekleri var ama bizim yemekler ayrı bir güzel :kk77:

istediğin sevdiğin bir yemek varsa sorabilirsin tarifini verebilirim yemek konusunda repertuarım biraz fazlaca çünkü :KK39:

ben doğuluyum canım yemeklerimiz çok güzeldir katıklı dolmadan ciğer taplamasından sıkma köfteye içli köfteden kilis tavasına etli lahana dolmasından çiğ köfteye ayran aşıdan turşu aşına çeşit çeşit yemeklerimiz var her yörenin kendine has kendine özgü lezzetli yemekleri var ama bizim yemekler ayrı bir güzel :kk77:
istediğin sevdiğin bir yemek varsa sorabilirsin tarifini verebilirim yemek konusunda repertuarım biraz fazlaca çünkü :KK39:

valla isterim :KK45: katıklı dolma, ciğer taplama, kilis tava bir de ayran aşının :kk77::kk77:müsait bir zamanda tarifini yazarsan çok mutlu olurum.
ama bence sen o yarışmaya katıl :KK200:

Her hafta kurlarız bizde
bencede iyi fikir:rapci:

Ay senin enerjine bayılıyorum. O sopalarindan ben de istiyorum.
ay o zaman sende benim kuzum olabilirsin :KK19:aslında enerjim çok düşük su aralar, ilkbaharda daha iyi olurum ama buna da şükür..

+ 300 gram çok değil ama hep artı gelmek moralini bozar motivasyonunu düşürür canım diyetisyene hala devam ediyormusun kontrollerin nasıl geçiyor hiç bahsetmiyorsun listenin dışına çıkmamaya çalışsan kendi sağlığın için en azından biliyorum zor çok zor ama istersen başarabilirsin sen kendi evindesin istediğini istediğin zaman yapabilirsin ben kaynanamlardayım istediğim yemeği yapsam bile zar zor suratsız suratları çekerek yapıyorum üstelik neyi yemeyi seviyosam inadıma yapar gibi onu pişirip karşımda yiyorlar ev buram buram yemek kokuyor ama ne yapayım önemli olan benim sağlığım ve en önemlisi evladıma kavuşma özlemim diyorum katlanıyorum yani demem o ki sende istersen yapabilirsin kaç ay oldu 100 lü rakamları terk etmedin eminim sende sıkılıyosun ama lütfen ayağa kalk ve bişeyler yap yoksa külahları değişecez seninle :KK67::KK67::KK67:
off o da kötü yaa:( niçin kv ile yaşıyorsun, o şekilde mi anlaşıp evlenmiştin?

:KK70::KK70::KK70:kıskanma obezcim siz morti olabilirsiniz ama bizde aylinimle kankayız :KK39::KK60:
:63:

moni moni kaptanim bana bu haftada son bı şans ver canım çıkarma eğer haftaya olmazsa çıkar canim
kaptanım bir sans daha ver lütfen.insallah bu hafta başarır.ben inanıyorum başaracağına.hadi kuzum sende yüzümüzü kara çıkarma, asıl bu hafta spora..

Reglimden dolayi yine arti olmadigima sukur ediyorum, bu donemden sonra ekside oluyorum kocummm haftaya bomba gibi gelcem

:KK70: :KK70: yari c.karatay :KK70: :KK70: :KK70:
he he canım..regl olduğubln için + çıktım olayı diye bir şeye inanmıyorum.bunu bir doğduğundan beri diet yapan obezztoya bir de üstadım aeben aeben e yutturamazsın :)

aeben aeben nice saglikli,mutlu, guzel Yillara, hersey gonlunce olsun:KK73::KK73::KK73:
aferin çekirge.her zaman böyle hatırnaz ol :) koçunun doğum gününde de böyle incelikler beklerim:KK39:

Back
X