Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende kendimi tanıtayım bari

43,5 yaşında( 2 ay sonra 44)
Evli
3 çocuklu ( 1kız, 2 erkek)
2 kız torun sahibi
Ev hanımı
Tatlı dilli, güler yüzlü, sevimlimi sevimli bayanım
Spordan sorumluyum
Yapmayanın çırasını yakarım
Haziran sonu mezun olup kaptanın başına çöreklendim
Size tavsiyem beni size musallat etmeyin

Ay öyle mi diyosun :oops: utandım.
Aslında doktora erken gitmeseydim daha da alırdım gibi geliyor. 48 kilodayken herkes bana çok zayıfsın, kaşektik gibisin kolun yok falan filan yükleniyodu. Sonra kilo almaya başladım strestir olsun böyle çok iyi olsun falan derlerken ben bi baktım 58 kilo olmuşum hemen doktora gittim. Testler tedaviler hapın dozu derken 4 kiloda o arada aldım. Sonra haplar düzene girdi benim kilo sabitlendi. Gel gör ki veremiyorum. Yani diyette yapsam sporda yapsam 2 kilo max veriyorum vücudum inceliyo kalıyo sonra bende pes ediyorum tabi ki. Bu sefer farklı olmasını umuyorum.
tintinim ben 3 sene evvel 20 kilo verdim sende verebilirsin yeterki iste 10 kilosunu geri aldım son bir senede ani stresten menopaza girdim 10 kilo geri döndü ama şimdi 1.5 kilom kaldı eski kiloma aslında gene zayıf olmayacam ama benim yaşım için bu yaşta çokta zayıf olmayı beklemiyom:110:

Benim annemin durumu seninki gibi çok benzer. Onda kilo alımı çok yavaş oldu bana göre birden almadı kilo ama kronik hastalık gibi ilerlemişti. Hashimoto teşhisi konduğunda tiroid bezleri kalmamıştı, vücut operasyonla alınmış gibi yok etmiş onları.
Menapoz vs de aynı hatta. O canan karatayla kilo verdi ama onu ben uygulayamıyorum. Et sevmiyorum bi kere hayvansal ürün çok az yerim uzun süre aç kalamam derken o verdi kiloları ben kaldım böyle
aynı aynı canım annen kaç yaşında?

tintinim ben 3 sene evvel 20 kilo verdim sende verebilirsin yeterki iste 10 kilosunu geri aldım son bir senede ani stresten menopaza girdim 10 kilo geri döndü ama şimdi 1.5 kilom kaldı eski kiloma aslında gene zayıf olmayacam ama benim yaşım için bu yaşta çokta zayıf olmayı beklemiyom:110:
Doğru söylüyosun valla abla. Bende yapabilirim yani isteyince neden olmasın dimi ama. Baktım takıldım yine kiloda gelir burda gazı motivasyonu alırım devam ederim. Yapıcam bu sefer gerçekten. Canıma tak etti göbeğim. Çok güzel elbiselerim, kısa bluzlarım vardı hiç birini giyemiyorum diye verdim hep. İçim gidiyo mağazalarda görünce.

Geçmiş olsun misafirleri geliyor yaseminim yeni gittiler :KK74:

Benim bacılar yok divinity divinity kiloda bildirmedi oyun bozan divi :sopa:
Tartılmayı unuttum WC gidemedim bide fazla çıksaydım yuregimemi indirseydim :KK43:
Gezegen yaz menümüde gidem ne yedin bugun dökül bakim :KK45:

Bacın nerde kayboldu gene kuşlar diyoki o bugun başlamadı diyete :sinirli:
Başladım ortim mortim koçum
Seni kendime koç ilan ediyom bende sizin kuzunuz oluyum
Kuzu olmaya çok meraklı diviş :KK48:

Menüm
Sabah : peynir -5 zeytin
Domates -salatalik
1 yumurta
Ekmeği ölçmedim yufka ekmekti kaynanam yapmış :63: kaç senedir yiyemiyordum çok özlemişim diyetin ilk gününden sabote etti sağolsun
Sonra biraz kahve çekirdeği yedim

Ara : Hindistan Cevizli neskafe
1 bardak kefir

Akşam : 1 tabak pırasa
1 tane pişi ( 20 senelik evliyim bizim evde ilk defa pişi pisti ..beslenme için yapmıştım sırf tadını merak ettiğim için yedim ve sevmedim)
1 mandalina ,yarım kivi

İki öğün arası 5 saat

Su : 2.5 lt
Spor : yok
aeben aeben gezegenfeza gezegenfeza yasom7272 yasom7272
İlk gün için iyi bir başlangıç olmadı biliyorum

Tartılmayı unuttum WC gidemedim bide fazla çıksaydım yuregimemi indirseydim :KK43:

Başladım ortim mortim koçum
Seni kendime koç ilan ediyom bende sizin kuzunuz oluyum
Kuzu olmaya çok meraklı diviş :KK48:

Menüm
Sabah : peynir -5 zeytin
Domates -salatalik
1 yumurta
Ekmeği ölçmedim yufka ekmekti kaynanam yapmış :63: kaç senedir yiyemiyordum çok özlemişim diyetin ilk gününden sabote etti sağolsun
Sonra biraz kahve çekirdeği yedim

Ara : Hindistan Cevizli neskafe
1 bardak kefir

Akşam : 1 tabak pırasa
1 tane pişi ( 20 senelik evliyim bizim evde ilk defa pişi pisti ..beslenme için yapmıştım sırf tadını merak ettiğim için yedim ve sevmedim)
1 mandalina ,yarım kivi

İki öğün arası 5 saat

Su : 2.5 lt
Spor : yok
aeben aeben gezegenfeza gezegenfeza yasom7272 yasom7272
İlk gün için iyi bir başlangıç olmadı biliyorum
2 bacı başlamış haliniz buysa:KK70::KK70::KK70:

sağol aylinim iyiyim hamdolsun, sen nasılsın canım benim, bitti mi mantıların:KK68:
Cok sukur bende iyiyim saraycam.Sen gidince bir garip oldum.Arada geliyon ama ne bileyim.Hepimiz bir butun okmusuzda,bir parcasi eksik gibi.Spora da baslanana sevindim canim benim.
Mantilar bitti,teslim edildi hepsi cok sukur.Arada birkac kilo geliyo,onlarida yapip veriyorum.
Bizleri unutma,arada slm ver yine.:KK74::KK74::KK74:

kızlar kendime spor arkadaşı arıyorum, kim katılmak ister bana, gün aşırı 1 saat düşünüyorum
Bende katilmak istiyorum saraycam.Saram da istiyormus.Ama bende gunde 45 dk leslie yapiyorum.Hemen hemen haftanin 4-5 gunu de yuruyus yapiyorun.Nasil olacak yarin aksam konusalim.Yarin annem gelicek,hem islerimiz var,hemde pazara gidicez.Aksama ancak kk ya girebilirim

Back
X