Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman ara öğün yapacaksın.o kadar acıkmamış olursun..Birden acligim oluyor ve elim ayağım titriyor sonra gozum donuydöve hersehe yiyebiliyorum bu insülin yüzünden
aman allahım bu ne kadar yarışmacı.bizden daha kalabalık başka bir takım yok herhalde..***10. Takım 595. ETAP ***
Moni(95,3///% )
zhre_ (92,8///% )
evinizinmimari(72,7//%)
Sara_28(86,0///%)
Gamze21(61,0///% )
Aylin42konya(66.3///% )
Antepia27 (104,0///% )
Yasom7272(66,8///%)
Pamukprncess(62,3///% )
ozlemkartal(97,1///% )
Obezzto( 84,0///% )
60kiloyum(81,8///% )
10. Takım Ortalaması : %
10. Takım, takım içi üyeler
Gitsinkilolar01(80,1/)570. Etapta 79,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye. (b.kilosu:81 h:65)
ya habibi(96/)593. etapta 95,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye.
nellie01(75,8/)585. etapta bildirimsiz 71,2 kg ile izne ayrılan üye.
boga_hatunu(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: h:
ask933(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: 75 h:
hannereyyan(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:74 h:60
tintinn(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:62 h:54
heyanet(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:79 h:65
zey zey(/)Mezun üye.(yu_zey eski k.adı)
Kerdem(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:68 h:57
fantastikaaa(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:99 h:69
efser(/)Mezun üye.
Kilosunu mezuniyette koruyamayan hatun kişiler :)
aeben(/)
gezegenfeza(/)
divinity(/)
kıskanmayın cınımmSende hiç bişey yememissin gurumuşsun az bişeyler yede kilo al :)
gezegencim senin trombolini merak ettim.foto isterim..Zıplıycam![]()
ahahahh valla o listede ilk siz gözüme battınız :) helal olsuno zaman ara öğün yapacaksın.o kadar acıkmamış olursun..
aman allahım bu ne kadar yarışmacı.bizden daha kalabalık başka bir takım yok herhalde..
kıskanmayın cınımmben böyle güzelim :)
Ya bak bide kocaman kocaman rengarenk yazmış, kimsenin gözünden kaçmasın diye
Tşk ederim hoşbuldum.Gurubumuza Hoşgeldin canım
Yinede eksidesinya buna şükürbu hafta gene hayal kırıklığıyla uyandım ödemlerim hala devam ediyor yapacak bişey yok sona doğru gene başladı aksilikler
geçen hafta 66 800
bu hafta 66 500
fark 300
moni
gezegenim 1haftadır açım valla bir sabah kahvaltısını adam akıllı yedim bitane kaçamak yapmadım yapsam üzülmem gerçi üzülmüyom inceldiğimin farkındayım ama takıma karşı mahçup oluyomYinede eksidesinya buna şükür
öhö öhö bu kilo farkı ne tintinim tartı farkımı gerçekten 4 kilomu verdin inanması zor bir kiloHanımlar günaydın
Başlangıç: 62
Bugün: 57.3
Fark: 4.7 kg
Abla 2 gündür bende inanamadığım için farklı şeyler deniyorum :)öhö öhö bu kilo farkı ne tintinim tartı farkımı gerçekten 4 kilomu verdin inanması zor bir kilokıskandığımdan yazıyom laf aramızda biraz kıskancımdırda
tebrikler canım
![]()
Hicde mahcup olma, senin durumunu da yediklerinide biliyoruz.gezegenim 1haftadır açım valla bir sabah kahvaltısını adam akıllı yedim bitane kaçamak yapmadım yapsam üzülmem gerçi üzülmüyom inceldiğimin farkındayım ama takıma karşı mahçup oluyom![]()
Tam olarak ne zaman başladın canım, özende olsa bu kadar çok fazla.Abla 2 gündür bende inanamadığım için farklı şeyler deniyorum :)
İlk önce evdekinin kafayı yediğini düşünüp yeni tartı aldım. Sonra baktım o da hunharca düşüyo buraya yazdım. Ödemdir dedik. Diğer hafta görücez esasen ne kadar verebiliyorum.
Senin sonucu da gördüm eksidesin maşallah![]()
Pazartesi gruba yazdım akşam yemeğinde başladım sayılır ama azcık patates kızartması da yedim diyette yiyemem diye. Gerisini biliyosunuz zaten yediklerimin.Tam olarak ne zaman başladın canım, özende olsa bu kadar çok fazla.