Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

dünkü menümüde paylaşayım(08.11.2018)
sabah:
sahanda az tereyağlı yumurta
1 kk peynir
5 zeytin 1 dilim ekmek
ara:
1 elma
öğle:
1 kase yoğurt 2 yk yulaf zencefil zerdeçal tarçın
akşam:
5 yk taze fasülye 1 yk pirinç pilavı
1 kase yoğurt
2 kupa yeşilçay 2 lt su
spor yok malesef oğlan koşu bandının mıknatısını kaybetti evde bulamıyorum bi türlü

bakın yasak derken daha az tüketilmeli demek istiyorum arkadaşlar yasak olarak düşünmeyelim atıyom sağlıklı olan kişi haftada 3 kere yiyorsa siz haftada 1 kere tüketin gibi.
saracım yumurta tabiki yiyeceğiz ama fazlası zarar mesela 3tanesi senin diyetinde vardı.
ama diyetisyenler bunu çok önemsemiyor hatta böyle bişey yok yiyin diyolar ama benim fikrim bu yiyecekleri daha az tüketmek çünkü bu konuda kendimde deneme yanılma yaptığım için biliyorum.

haklısın canım yumurtayı üç tane yiyemedim zaten bu hafta hep bir taneye düşürdüm dediğin gibi az az yemek lazım

İnddddaaaaattt piskolojik şiddete maruz kalıyoruzzzz :KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım çok hızlı verdiğim gibi aynı hızda geri alıryorum :KK53:yani benim korumada bile diyetten çıkmam ufakta olsa kaçamak yapmam lazım :deli:

hoşgeldin efsercim seni burda görmek ne güzel :KK5:

İsminiz (İsteğe Bağlı ): Gülizar
Yaşınız :27
Boyunuz:160
Mesleginiz:Ofiste çalışıyorm
Şu anda çalışıyomusunuz:Evet
Evli/bekar:Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Emziriyormusunuz:hayır
Yaşadığınız şehir:ankara
Kilo alma hikayeniz :sık sık kilo alıp veriyorum ama ilk defa bu kadar çok şişmanladım.gece işten geç dönüyorum geç saatte yiyorum.annem hamurişi yapıyor sürekli.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:zayıflamak için.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :Sabah 7de işe gidiyorum, orda getir götür yaparken aslında yürüyüş oluyor ama çok hamur yiyorum.gece geç dönüyorum yemek geçe kalıyor. 10 da dönünce yiyip yatıyorum. Sabah kahvaltı yapmıyorum.

Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Yeni giriş aldım

Şu anki kilonuz: 94,1
Hedef kilonuz: 64,1 diyim tam 30 kilo olsun bari arada
hoşgelmişsin güliş .:68:
Tam yerine geldin :-)

Be de ankaradayım ;)

Kilo veren herkesi tebrik ederim tek tek alıntıya vaktim yok .
Reyyan 3 kilo ne vakit gitti maşallah.

yasom7272 yasom7272 Bacım ödemle 300 verdin daha ne istiyon bence sen şu an 65 li bir kilodasın ödemin gidince anlıycaksın ;)
Pazartesi kilonu hatırla .
Bunları geç desen bile -300 kötü bir rakam deyil . Böyle diye diye mezun oluyon bacım hala seni mutlu edemedi kilon :-)
Çok iyi kilo veriyorsun :nazar: :74:

Kilo veren herkesi tebrik ederim tek tek alıntıya vaktim yok .
Reyyan 3 kilo ne vakit gitti maşallah.

yasom7272 yasom7272 Bacım ödemle 300 verdin daha ne istiyon bence sen şu an 65 li bir kilodasın ödemin gidince anlıycaksın :KK66:
Pazartesi kilonu hatırla .
Bunları geç desen bile -300 kötü bir rakam deyil . Böyle diye diye mezun oluyon bacım hala seni mutlu edemedi kilon :-)
Çok iyi kilo veriyorsun :nazar: :KK74:
Bende bilmiyorum ki ne ara gitti ama iyikide gitti :halay::halay::KK9:

Arkadaşlarim bu hafta aç gezmek bana hiç yaramadı :KK43: pazartesiden sonra tartı hiç aşağı inmedi.dün belki fark eder diye spor dahi yapmadım ama nafile.. iki öğünü bırakıp tekrar üç öğüne geçiyorum

Gecen hafta 84
Bu hafta: 83.7
Fark: -300
İnşaallah bu hafta guzel verirsin canim vucudun kaldiramamis olabilir

Back
X